Svenska feminister agerar aldrig mot kvinnohatet i vårt eget land

Noterar att flera så kallade svenska feminister idag skriver ett debattinlägg i Expressen där de förfasas över kvinnohatet i Polen i form av de strikta abortlagarna och kräver att den svenska regeringen öppet ska fördöma Polens abortlagar samt restriktioner kring preventivmedel. De vill också att våra svenska politiker engagerar sig i möjligheten att låta polska kvinnor komma till Sverige för att göra abort.

Wow vilket engagemang! När får vi se samma sak här hemma där kvinnohatet och förtrycket mot det täcka könet är i topp tack vare den nya kulturella gemenskapen som vi fått uppleva de senaste decennierna tack vare våra flata politikers försorg?

Inte det? Nej det är klart, varför höja sin röst för flickor och kvinnor som behandlas som lägre stående varelser – det är väl inte vårt problem att små flickor måste täcka sig för att inte väcka mäns begär och varför ska vi bry oss om att många flickor och kvinnor i Sverige inte innefattas av den mänskliga rättigheten att få leva i frihet, studera, arbeta, kontrollera sitt eget liv och vara jämställda med män som feminister i historien kämpat hårt för? Dessutom är väl hederskultur, balkongfall, könsstympning och barnäktenskap inget som rör er knytblusfeminister i ryggen för det vinner man inga poäng på! Bah!

#hycklare

7 reaktioner till “Svenska feminister agerar aldrig mot kvinnohatet i vårt eget land

 1. Exakt från denna sort av feminister kommer det aldrig ett pip som reaktion på övefallsvåldtäkter, könsstympning, könsapartheid, tvångsäktenskap (helst med en släkting) mm.
  Det kallas för kognitiv dissonans och betyder att de inte är i stånd att se paradoxen och äga någon självrannsakan. De är en oerhört destruktiv kraft iom att de söker sig alltid mediaredaktioner som villigt basunerar ut denna mörker.

  Gillad av 1 person

 2. Hej.

  Abort är inte en rättighet är väl det första som måste påpekas. Abort är ett medicinskt ingrepp som resulterar i ett avsiktligt dödat foster. I ett samhälle med god tillgång till preventivmedel av flera olika slag och där kvinnor själva väljer om och när de vill ha samlag behövs abort endast av medicinska skäl; att tillåta att fullt livsdugliga foster dödas för att en kvinna inte ville bemöda sig med att skydda sig från graviditet (för att inte tala om könssjukdomar…) är fullständigt vidrigt. Graviditet efter våldtäkt och fallerande preventivmedel torde vara så pass få att man där kan göra en individuell bedömning i samråd med kvinnan i fråga – det finns ju heller inget syfte i att tvinga en kvinna föda oönskade barn.

  Men förstås, feminism är könsrasism och syftar till att dessa den övre medelklassens nippertippor, knickedicker och prinsessor skall få allt gratis utan arbete, ansträngning eller arbete. De kvinnosakskvinnor som krävde likhet inför lagen har feministerna inget till övers för.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s