Palestinier sittstrejkar utanför Migrationsverket- bryter mot nya förbudet om sammankomster

Ett sjuttiotal palestinier demonstrerar utanför Migrationsverket på grund av nekade uppehållstillstånd. Förutom att man saknar tillstånd så bryter man mot regeringens beslut om att ett maxantal om 50 personer är tillåtna vid allmänna sammankomster, vilket började gälla igår – något som polisen föga förvånande saknar riktlinjer för hur man ska agera mot.

Sittstrejken har pågått sedan den 8 januari i år och grundar sig i att tusentals statslösa palestinier i Sverige inte får uppehållstillstånd och heller inte får utvisas. De har så klart lärt sig av alla de ensamkommande afghanernas sitt- och hungerstrejk, vars ihärdighet till slut betalade sig tack vare våra ryggradslösa politiker!

Polisen har i dagsläget beslutat om att låta dem hållas och kommer att upplösa demonstrationen om det behövs.

Man kan undra vad det behövs för direktiv? Här har vi en grupp människor som bryter mot förbudet – upplös således demonstrationen och ge den som anordnat protesten böter eller fängelse enligt den information som gått ut till allmänheten.

#onlyinsweden

Källa: Expressen

15 reaktioner till “Palestinier sittstrejkar utanför Migrationsverket- bryter mot nya förbudet om sammankomster

 1. Ett mycket vanligt beteende från polisen att de själva avgör vilka lagar som ska gälla, tyvärr.
  Det verkar ju ganska meningslöst att det stiftas lagar.

  Gillad av 1 person

  1. Precis! Polisen kan om de får. Men de får inte röra dessa stackars får. Värdegrunden sätter stopp för det. Det fabriceras alltid ett skäl varför folk som importerats hit inte kan lämna Sverige. Alltid.

   Annat var det när Sverige så synnerligen brutalt 1945 lämnade ut 167 baltiska soldater till Sovjetunionen och Gulag i bästa fall. De hade stridit mot Sovjetunionen.

   Om de oskyldiga fåren bara lyckas hålla sig kvar ett tag till medan Coronaoron lägger sig, så får de ett Swedbankkort och släpps fria i hagen. Var sover de? Var bajsar de? Hur får de mat? Vilka är de där personerna? Vad gör de här? Hur kom de hit? Ska de också försörjas livet ut av oss?

   Gillad av 1 person

 2. Det är nämligen så vist ordnat att när det gäller 4-benta djur så säger EU att vi måste klämma dit en plastbit i örat med info. Då lyder vi EU. För tvåbenta varelser har Sverige ett alldeles eget system. Så fort man fått ett Swedbankkort så är det fritt fram för allt i Sverige. Det räcker att visa upp det så öppnas alla dörrar. Du behöver egentligen inte visa leg heller, vifta bara med kortet. Det är dessutom väldigt enkelt att få ett sådant kort, man säger bara att man vill ha ett sånt 3 gånger. Fort går det också.

  Gillad av 1 person

 3. Om brandkåren sprutar lite vatten på dom så upplöses väl den illegala ansamling av folk? Eftersom de väljer att inte lyda uppmaningen..

  Gillad av 1 person

  1. Ett utmärkt och praktiskt förslag! Juridiskt oantastligt om man vill det. Slipper närkontakt dessutom nu i dessa Corona-tider. Det spolar säkert bort både det ena och det andra som brukar anhopas när sådana utlänningar ansamlas.

   Gillad av 1 person

  1. Det visste jag när jag var 12 år.Att vi inte är lika inför lagen.
   Lagen är inte till för att vi ska vara lika. Den finns för att vi är olika. Men nu fungerar den inte på de som är väldigt, väldigt olika. Bara på den som är jättelika varandra.
   Inte ens på min 12-årstid var vi riktigt lika. Men ganska lika faktiskt. Nu är inte ens vi svenskar lika. Men vi är mer lika än de andra som är väldigt, väldigt olika. Oss. Men vi sägs vara lika, fast att de ska vara lite mer lika på nåt sätt.
   Nu är vi mer olika. Inför lagen. Än förr. För 11 år sedan. Men lika ändå, fastän vi gör så olika. Men vi är lika, vi är alla lika över hela världen. Liksom lika alltså. På nåt sätt. Fast det syns ju inte. Inte märks det heller. Fast vi svenskar är mest olika. De andra. Vi är olyckligt olika. Därför försöker våra lika politiker få oss att tänka olika. Olika hur mot de tror vi tänker. Vi ska tänka lika som de andra. Fast vi vet ju vad vi tänker. Vi tänker inte så olika. Det är ju de andra som är olika. Som tänker olika. Mot oss. Som gör olika saker. Vi gör också olika saker, tittar på Mello, följer barnen till dagis, suckar när mjölken slut, blir glada när frun pussar på en. Vi frågar om lust och vilja. Först. Vi tycker nämligen lika. Mellan könen. Hur olika kan man vara utan att vara för olik? För att liksom passa in?

   Gillad av 1 person

 4. Vem har sagt att de inte går att utvisa.
  För det första så är man totalt intelligens befriad om man påstår
  Att flyktingarna tagit sig till Sverige som första land.
  Så då är det väl bara att skicka dom till Grekland eller Turkiet.
  Om svenska politiker vågar säga ifrån så hade situationen varit annorlunda.
  Sen så har inte Svenska kyrkan och andra flykting älskare rätt att ta
  Lagen i egna händer och skydda dem . Då ska de åtalas.
  För lever vi i en demokrati så är det majoriteten beslut. Vilket inte fungerar
  Men man har gjort undersökningar flera gånger och alla visar att majoriteten
  Av svenska folket vill ha färre flyktingar.
  Vi har ett beslut om 5000 per år och därför är det omöjligt att fatta att staten
  Släpper in fler.
  Sen kan man fråga palestinierna varför de inte åker hem och demonstrerar
  För de har ju ingen rätt att vara här.
  Det är svenska personer och media som hjälper dem.
  De borde vara en mänsklig rättighet att inte tvingas finansera kriminella och
  illigala människor.

  Gillad av 1 person

 5. Vår överkucku till minister i denna stat och alla andra säger att vi ska visa personligt omdöme och tänka själva, ta eget ansvar nu i Corona-tider.
  Men, varför bara nu? Varför bara vi svenskar (de andra har ju inte fått grejen översatt trots att antalet tolkar och tolkbolag svämmar över i de utsatta områdena)?
  Varför detta klarspråk om eget ansvar för den som bor i Sverige just nu och bara kring Corona ? Brottsligheten då? Våldtäkterna?
  Men, kanske fanns inte de orden på de andras språk tillgängliga i lådan när importen av utlänningarna satte fart? Det var kanske därför man inte kunde säga sådana saker till dem då och nu?
  Så då fick de inte veta att man ska inte mörda, våldta, skrika förolämpande ord stup i ett, man ska inte vara rasistisk mot svenskarna, man ska inte stjäla, snatta, ljuga, luras, bedra våra system, man ska inte tränga sig före, trampa på kvinnor, äldre och barn, man ska förstå att om man gör detta och all annan djävulskap som ni gör, så utvisas ni.
  Men, orden i lådan fattades. Vilken osis!

  Gilla

 6. En polispatrull som anmodar gruppen att skiljas åt, en brandbil som gör det åt dom om inte egen vilja finnes. Jästen till bullbaket är hamstrad slut på.

  Gilla

 7. För fan, polisen säger att ”de känner efter var de har en smärtgräns för när det här inte fungerar”!
  Helvete, när blev ”att känna efter” ett legitimt sätt att tolka lagen? Vi har väl sett nog av den varan? Elin Ersson som kände nåt och stoppade planet från att lyfta. MP och de andra förrädarpartierna som kände något och lät 9000 män bli kvar. Herrejävlar, folk kan inte skilja mellan tanke och känsla. Det är väl basalt om man ska ta sig fram torrskodd i livet.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s