En försmak inför kommande valrörelse – det finns alltid plats för SD-kritiska artiklar

Tramsig artikel i dagens Göteborgsposten med ett enda syfte – att skrämma folket att välja ”rätt” sida. Oavsett vad som händer i Sverige så finns det alltid tid och spaltutrymme till kritik mot Sverigedemokraterna – vi närmar oss trots allt en ny valrörelse och när partiet ligger så högt i opinion är det dags att lägga in en ny växel genom att belysa hur förfärligt Sverige kan komma att te sig om SD får mer makt.


Men allvarligt talat – hur många svenskar tycker egentligen att det är dåligt att reglera möjligheterna för folk, oavsett religion, att be på sin arbetstid och hur många anser att det inte är befogat att dra ned stödet till kultur som förespråkar ”menskonst” och vaginamålningar? Är det ens en majoritet som skulle invända mot att ens kommun belyser invandringens konsekvenser både ekonomiskt och socialt så att invånarna får veta konsekvenserna för invandringen och hur det belastat kommunens ekonomi?


Att rasismen sägs öka i skolorna i de kommuner som SD styr i, vilket även adopterade vuxna vittnar om, är dock beklagligt men där behövs mer underlag än två personer för att säkerställa att så verkligen är fallet.


Nu är jag inte sverigedemokrat, men en sak är i alla fall säker – ju närmare vi kommer valrörelsen desto smutsigare lär artiklarna och debatten bli eftersom såväl våra makthavare som media är rädda att förlora makten!


https://www.gp.se/nyheter/sverige/böneförbud-och-kultur-under-press-välkommen-till-sd-land-1.25647242

15 reaktioner till “En försmak inför kommande valrörelse – det finns alltid plats för SD-kritiska artiklar

 1. Alla ansvarsfulla svenskar borde undersöka vilka partier som gjort Sverige sämre sedan 1970-talet. Om man anser att de haft en dålig politik borde man engagera sig i ett nytt partiprogram.

  Gillad av 3 personer

  1. Det där mantrat, det var något man lärde ut till alla som skulle försvara importen av människor. Det var vidare ett sätt att tysta mun på folk som ifrågasatte, det var ett sätt att få kritiker att framstå som samvetslösa, elaka, rasister osv. Aldrig hörde vi en journalist fråga vad personen ifråga menade med ”allas lika värde”! Om mantrat ska gälla, då var väl Hitler och Mandela lika mycket värda? Det är det väl få som tycker det så där spontant med tanke på gärningarna, men de som slog mantrat i huvudet på folk, de hade inte tänkt till om man säger så….Den värdegrunden är nu satt ur spel, totalt, det har Corona fört med sig. Alla som är sjuka i Corona är inte lika mycket värda längre, mest värda är de som har störst chans att överleva, de kan få respiratorplats, så är det bestämt. Då blir en 40-årig nyimporterad somalier som är svårt sjuk i Corona mer värd än en 75-årig svensk som också är svårt sjuk i Corona, en svensk/svenska som arbetat hela livet och betalat skatt. Somaliern bedöms ju nu ha störst chans att överleva, han får då vård i respiratorn. Så ser Socialstyrelsens prioritering ut. Det är knappast ”allas lika värde” längre då, eller hur? Då kan man undra hur den nya värdegrunden kommer se ut, för en ny värdegrund som ska styra våra tankar och vårt beteende kommer, var så säker!
   Myndigheterna måste hantera saken, men nog är det stötande, eller hur? Lika stötande som att vi tvingats acceptera människoimporten med alla förfärliga konsekvenser den för med sig.

   Gilla

  1. Ja, smutskastningen kommer bli enorm! Fake news som vi aldrig skådat det tidigare. Vi har redan börjat se hur de där obehagliga personerna som kallade oss rasister mm i så många år, hur de personerna nu griper möjligheten att se goda ut igen. De skriver förnumstiga saker om Corona mm, saker som är ok. Syftet är att vi ska glömma allt de skrivit om oss, vi ska glömma alla lögner, allt skit de dagligen fått publicerat. Men vi genomskådar dem, de har bara höjt ett smutsigt pekfinger i luften och känt av att nu är det dags att vända kappan. Tro inte på dem, de är samma usla personer!

   Gilla

 2. Att våra pengar inte gått till vård och omsorg ser vi tydligt nu.
  Jag anser att vi har fått bevis att en mycket stor del av våra gemensamma
  Pengar har används till att invandringen som ingen svenska arbetare önskat.

  När politiker i ett demokratiskt land ljuger och förvränger sanningen så lurar
  Man väljarna.
  Då är valet inget demokratiskt val.

  När politikerna smutskastar sanningssägarna och sanningen. Förvränger statestiken,
  Hotar, sparkar, utesluter och hotar väljare.
  Då är det inget demokratiskt val.

  Att svenska politiker påstår att andra regeringar hotar demokratin.,
  Samtidigt som de själva är största hotet mot demokratin och till råga på
  Det så finns det inget annat land i världen där flyktingsröster köps med skattepengar
  Än i Sverige. 8 miljoner kronor för att få flyktingar rösta.

  Det visar att de vet att de inte har svenskarnasförtroende utan går och köper röster
  I utsatta områden. Frågan är är det därför flyktingarna får mer pengar i
  Bidrag än de som jobbat och mer i pension än de som jobbat hela livet.

  Sjuka beslut tas av okunniga politiker
  Listan på idiotiska och korrupta myndigheter är enorma och inte styrs de av SD
  Och har inte gjort det de senaste 20 åren.

  Gilla

  1. Maria! Hatten av för ditt envetna pekande på det som trasat sönder tilliten Sverige de senaste 15 åren. Det sätt man importerade utlänningarna på, att de gjorde det, vilka de importerade, hur man hanterade alltihop, det som sedan hänt i samhället, allt detta pekar du på som orsak till Sverige i närtid trasats sönder. Jag håller helt och fullständigt med dig där. Politikerna har skadat demokratin (t ex när Lagrådet avstyrkte den hopsnickrade överenskommelsen om de s k afghanbarnen och regeringen inte respekterad Lagrådet), sådant är ytterst allvarligt för och skadar demokratin (”politiker gör som de vill”). Jag instämmer helt i din beskrivning av vad som skett och sker i Sverige, hur politikerna hanterar utlänningsfrågan i förhållande till allmänt rättsmedvetande och vad som en vanlig svensk uppfattar som rimligt och inte rimligt. Fruktansvärt med det uteblivna straffet för kriminella handlingar, oavsett om man får tag på brottslingen eller ej. Det skadar tilltron till rättssystemet svårt. Politiker och polis, myndigheter skulle naturligtvis sagt ungefär som så ”vi har inte resurser att ta hand om all grov kriminalitet som dessa utlänningar ställer till med, men vi fördömer den skarpt och kommer jag brottslingarna så länge de lever, vi kommer ändra preskriptionstider” osv. Man skulle formulerat hur utlänningarna skadade Sverige, men även hur statsmaktens egen underlåtenhet skadat Sverige. I stället valde politikerna att kalla svenska folket rasister och började subventionera menskonst i tunnelbanan i Stockholm och vår militäre överbefälhavare börja gå i Pride-tåget (självklart ok att det finns osv), vår utrikesminister blickade ut över världen och förkunnade att den moraliska stormakten Sverige nu med svenska skattepengar i FN:s säkerhetsråd skulle visa världen hur en feministisk utrikespolitik ser ut.
   Det kan vara värt att än en gång påminna om hur S skrev avtal med imamerna, lovade dem framskjutna positioner i samhället (det har skett, vi har tom en myndighet för stöd till trossamfund nu, i Sverige, Sverige som är ett sekulärt land!!! Hur tror ni den kom till och varför?), S ville få nya människor att rösta på dem och därför importerade man utlänningar, det var huvudskälet, inte för att få arbetskraft. Det är inte så stor efterfrågan på analfabeter i näringslivet, men en röst är en röst i valet.
   Tack för att du orkar skriva och påminna!

   Gilla

  2. Maria,

   ”Rättvisa” nämnde de senaste 15 årens invandringspolitik. Katastrofal för Sverige!

   Jag är gammal nog att minnas 1960-talets invandring; bra människor, mestadels från de nordiska grannländerna. Inga problem! De gjorde rätt för sig från dag 1 på svensk mark!

   Gilla

   1. Det finns undersökningar som visar hur invandrarbarn klarat sig i skolan. De barn vars föräldrar kom från t ex Jugoslavien hade bättre betyg i gymnasiet än svenskarna.
    Finnarna som kom, som arbetade hårt hela livet, har nån tänkt på hur krigsskadade de var? Tänk vila hemskheter de genomgått! Först inbördeskrig, sedan det fruktansvärda kriget mot Sovjetunionen som de till sist förlorade och som innebar att Finland fick släppa stora landområden! Ingen snackade om sånt då, inga mottagningar fanns för krigstrauma, PTSD, de arbetade och knogade på trots alla fysiska och själsliga sår. Tänk på alla finska barn som ensamma kom till Sverige? Jämför med det osannolika jämret kring de vuxna från Afghanistan. Nu? Utsatta områden som försörjs och som tack levererar brottslighet utan nämnvärd motreaktion från samhället.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s