Regeringen jobbar tydligen på det och vi förväntas ha överseende med det nya Sverige som man skapat genom åratal av ignorans

Efter en skön nedkopplad söndag där jag och barnen har plaskat runt på Högevallsbadet i Lund, kan jag konstatera att allt är som vanligt en söndag kväll i Sverige – lite skottlossning, lite knivhot och så klart lite misshandel på det.

Man måste ständigt påminna sig själv om att Sverige är ett av de bästa länder i världen att leva i för inte har vi några problem – iallafall inte om man ska tro våra styrande och den stora massan som blint förlitar sig på att allt är under kontroll. Allt annat är så klart bara högerpopulistisk propaganda!

Regeringen jobbar på det som det heter, men lösningarna på problemen som fritt fått expandera i åratal verkar lysa med sin frånvaro. Vi medborgare förväntas dock bita ihop och ta det med ro. 🙄

#detnyasverige

Källa: Aftonbladet

7 reaktioner till “Regeringen jobbar tydligen på det och vi förväntas ha överseende med det nya Sverige som man skapat genom åratal av ignorans

 1. Välkommen till det nya Sverige, ungefär såhär fast värre kommer vardagen att bli för oss på ålderns höst och för barnen som växer upp….vi och dom….var kan jag känna mig hemma i det nya Sverige…..hos dom eller……hos nåt parti som uppträtt rakryggat och klarsynt de sista 15 åren…..vem törs man lita på längre….

  Gillad av 1 person

 2. Mer än dags att klippa tillbaka. Det enda som biter. Kanske inte bara ge igen utan vara den som först ger! Det är vi ju bra på i Sverige.

  Gilla

 3. Ja, nu ja. Men regeringens siffror och studier är kanske inte helt dagsfärska och om de går igenom ett stort antal filter som plockar bort och tar hänsyn till ditt och datt så kommer faktiskt deras anpassade verklighetsuppfattning ut. Att den kan eller bör granskas kritiseras och ifrågasättas är en annan sak.

  Gilla

 4. ????? Lika obegripligt som att säga att vi sitter i spetsen för de svåra frågornas förlängning.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s