Schulman tar täten och fler gråterskor lär komma

Som bekant är Sverige för närvarande ett mycket polariserat land med de vakna i samhället som drivs av sunt förnuft och vill dra i nödbromsen på ena sidan samt de som fortfarande befinner sig i dvala medan man blint tror på allt de matas med av PK-eliten på andra sidan.

I och med att Erdogan öppnat gränsen mot Europa för flyktingar och migranter ställs allt nu på sin spets. De som absolut inte vill öppna sina hjärtan ännu en gång och anser att nu får det vara nog med nedmonterandet av Sverige säger prompt NEJ, medan övriga lallande får som fortfarande inbillar sig att Sverige är en humanitär stormakt som hjälper riktiga flyktingar i nöd samt att det berikar vårt land ropar JA.

Expressens krönikör Alex Schulman tar täten som gråterska genom att ondgöra sig över att Moderaternas gruppledare Tobias Billström på Twitter lagt upp en bild där han motar migranterna vid gränsen, vilket Schulman finner mycket osmakligt eftersom det faktiskt handlar om ”män, kvinnor, barn och gamla, hemlösa och utan pengar” som nu blir ”motade med tårgas” vid gränsen så det vi nu ser är en ”humanitär katastrof” eftersom det ”handlar om människor som dör”.

Nej Alex, de du pratar om är fast i flyktinglägren i Grekland sedan lång tid tillbaka och där kan vi  prata om en humanitär katastrof på riktigt. Vid gränsen däremot är ca 10% från Syrien medan övriga är unga män – främst somalier, afghaner, iranier och araber – som i första hand flyr fattigdom framför krig samt förföljelse. Vi är inte så dumma att vi går på det här en gång till! Eller jo vissa är, men långt ifrån alla.

Så den enda som har dålig smak här är Schulman själv som försöker måla upp en inkorrekt bild av verkligheten i syfte att återigen få folk att falla till föga för den usla och oansvariga migrationspolitik som bedrivits alltför länge. Men han lär inte stå ensam – räkna med massivt tryck från såväl ledarskribenter och krönikörer på vänstersidan som politiker och humanitära organisationer som försöker vinna godhetspoäng.

Vi måste börja säga ifrån och tänka med huvudet framför hjärtat så att vi inte begår samma fatala misstag en gång till – det skulle mycket väl kunna bli den sista knuffen som Sverige behöver för att falla ned i avgrunden, något som politiskt korrekta förståsigpåare som Schulman verkar lobba för!

14 reaktioner till “Schulman tar täten och fler gråterskor lär komma

 1. De är varken flyktingar eller migranter.
  Flyktingar kastar inte sten på Grekisk polis samtidigt som de skriker allahu akbar.
  Dessa personer är ingenting annat än terrorister och skall behandlas som terrorister!

  Hög tid att tala klarspråk om totalstopp för asylinvandring
  http://www.ericsoniubbhult.se/

  Gillad av 3 personer

 2. Axel är en väldigt naiv, person.
  Men en sak jag lärt mig sista tiden de som förespråkar invandring är de
  Som tjänar pengar på dem .

  Sanningen folk med hotell, hus och rika har tagit emot enorma bidrag i
  Flyktingarnas namn. Och vidriga och kriminella företagare vill
  Ha gratis arbetskraft.
  Hela de Svenska samhället är mer eller mindre kriminellt.

  Myndighetspersoner ser mellan fingrarna när det gäller rika och flyktingar.
  Många gånger sliper de straffa avgifter för de låtsas inte förstå eller genom att ljuga.
  Såg det dagligen när jag var i byggnadsnämnden.
  Medan hedliga och ärliga medborgare fick riva eller ordentliga straff avgifter
  Hur många LSS, bygg, städ företag i startas av flyktingar med bidrag
  Och som sedan lurar till sig miljarder utan TT straffas för de flyttar tillbaka
  Och driver företaget från Iran.
  Alltså var de aldrig flyktingar. Men vem som helst får asyl . Det räcker med att du
  Är bra på att ljuga och det är de alla.
  De har skadat hundra tusentals människors liv med plundringen men
  Dem bryr sig inte Alex om.
  Saknar empati för hedliga människor. stöder kriminella

  Gillad av 1 person

 3. Hela riksdagen och alla kommunala politiker och tjänstemän i förvaltningar borde gå en kurs, läras upp, i vad klanstrukturer innebär och hur man tänker och bygger samhällen inom klaner och hur de tar över snälldumma samhällen såsom Sverige. Svenskarna är de verkliga offren. ”Vi såg det inte komma”. De bygger eget rättssysstem, driver kriminella verksamheter och har ett för vårt samhälle okänt hedersvåld och hederskultur. Hotar lärare i skolan, hotar sjuk- och vårdpersonal, utnyttjar vår demokrati och nåstlar sig in inom politiken. Allt med vänsterns goda minne som skrivit avtal med organisationer knutna till Muslimska Brödraskapet. Säkert sitter det klanrepresentanter inom Migrationsverket också.

  Gillad av 2 personer

 4. Alex Schulman har inte själv arbetat sig upp till sin maktposition inom MSM.

  Till stor del är det för att han är son till Allan Schulman, som banade vägen.

  Den anti-svenska-folket ideologin/antinationella ideologin hör ihop med morfar SVEN STOLPE.
  Sven Stolpe föraktade inte det svenska folket eller nationen Sverige men Alex Schulman rider på dagens anti-nationalism.

  Katolska Kyrkan har alltid varit motståndare till självständiga nationalstater. I synnerhet de protestantiska.
  KK betraktar sig som en universell kyrka. Påven ”företräder katoliker i alla länder”. Folken ska underordna sig Påven, ej andra ledare, anser KK.

  Sven Stolpe uppträdde i ”Gäst hos Hagge” i SVT 1977. Finns att se i SVT´s Öppet arkiv.
  Där diskuterades det en lång stund Sven Stolpes engagemang för Katolska Kyrkan och Malteserorden.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Malteserorden

  Den som studerar Alex Schulmans ställningstaganden under alla år, ser att han vill krossa ursvenskarna till förmån för en viss sorts immigranter.

  Den nuvarande jesuitpåven samarbetar med Israels strävan efter att avskaffa FN till förmån till en Världsregering i Jerusalem.

  Läs mer om Stor-Israel och Dönmeh i Turkiet, den som vill veta vad som ligger bakom skeendet.

  Gillad av 1 person

  1. Tack hllviken, en hel del av det du skriver kände jag inte till! Alex Schulman är enligt min åsikt, ja, jag får inte skriva ordet, men det är något man sitter på. Han är vidare en nervös och farlig fjant som utan egen förtjänst fått en maktposition där han ropar efter mamma och pappa. Han skadar enskilda personer medvetet (förutom Sverige)

   Gilla

   1. Det är viktigt för det svenska folket att få reda på vilka som bestämmer över dem och vad makthavarna har för planer för Sveriges framtid.

    Gilla

 5. Undrar om folk vill veta? På riktigt? Eller också är folk mycket mer klarsynta och ser längre än alla vi som skriver här. Men de flesta orkar nog inte tänka, de har fullt upp med att arbeta så de andra kan fortsätta med dagdrivarlivet.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s