Svenska kyrkan, Rädda barnen och Röda korset driver återigen på för mer öppna hjärtan-politik som en majoritet av Sveriges befolkning sägs stå bakom

Asylaktivisterna i Svenska kyrkan, Röda korset och Rädda barnen skriver ännu en snyftartikel i syfte att få svenska folket att fortsätta öppna sina hjärtan för migrantströmmarna som till stor del består av ekonomiska migranter utan egentliga skyddsskäl.

I kvällens DN kräver man att den parlamentariska migrationskommittén måste se bortom kortsiktiga politiska intressen och hänvisar till en ny undersökning som man låtit göra via Novus och som tydligen visar ett starkt stöd för både rätten till familjeåterförening som för att personer ned ”humanitära skäl” ska få stanna i Sverige.

Debattörerna orerar om medmänsklighet, men verkar inte skänka en tanke på att landet håller på att krackelera och svenska folket far illa till följderna av detta samtidigt som vi inte klarar av att ta hand om alla de som redan befinner sig här på ett humant sätt. Att det finns andra länder som kan göra en insats verkar irrelevant i sammanhanget – det viktigaste är att Sverige alltid ställer upp, kosta vad det kosta vill.

Det hade varit väldigt intressant att få reda på hur många som deltagit i undersökningen och hur frågorna har ställts – när man pratar om ”barn” tänker nog de som svarat på frågorna inte på skäggiga unga män som mycket kretsar kring i verkligheten.

Man avslutar med att uppmana den parlamentariska migrationskommittén att värna Sveriges humanitära grundsyn genom att säkerställa rätten till familjeåterförening för både flyktingar och skyddsbehövande utan försörjningskrav samt återinföra bestämmelsen om att uppehållstillstånd beviljas om det föreligger synnerligen ömmande omständigheter – allt i enlighet med en majoritet av Sveriges befolkning.

Verkligen och utan försörjningskrav dessutom?! Jag är tämligen övertygad om att en nationell folkomröstning om migrationspolitiken hade gett ett helt annat resultat. Men detta är samtidigt ännu ett bevis på att det var en god idé att lämna Svenska kyrkan för flera år sedan och sluta ge bidrag till dessa så kallade välgörenhetsorganisationer!

#tänkmedhuvudetframförhjärtat

#vibetalar

13 reaktioner till “Svenska kyrkan, Rädda barnen och Röda korset driver återigen på för mer öppna hjärtan-politik som en majoritet av Sveriges befolkning sägs stå bakom

 1. Det verka konstigt för jag har inte hört någon som inte tröttnat på alla
  Flyktingar kommer till Sverige och i andra länder.

  Sen vet vi att majoriteten av Svenskarna aldrig velat ha ekonomiska migranter
  Som Det det handlar om.

  Sen kan vem som helst säga att de gjort en undersökning. och
  Man kan vinkla svaren hur man vill.
  Svenska kyrkan borde fatta varför många gått ur de senaste åren.

  de har aldrig tänkt på funktionshindrade och sjuka men
  Gör allt för illigala afghanistanierna och nu för hela världens lycko sökare.

  Varför ska Svenska arbetare betala 70%av sin lön i onödan och tvingas jobba 50 år
  Och sen dö utan att få något för det. Så att människor som aldrig jobbat eller pluggat ska
  Komma hit och få allt gratis.
  Människor som kommer hit lever lyx därför ökar de varje år. Eftersom de ringer till sina
  Vänner och bekanta och berättar om de Svenska idioterna.

  Tänk er själva om vi skulle åka till Afghanistan.
  Få bostad, nya möbler, hus saker, bil, kläder , gratis
  Skola dagis . Och det räcker inte med det få pengar för att vara hemma och njuta livet
  Utan krav. Och till råga på det få gratis tand och sjukvård.
  Sen inser de att de får mer pengar på bidrag än att jobba, plus de får extra tjänster
  Med mer betalt än Svenskar men jobbar halvtid.

  Skulle vi inte tycka att de är idioter som ger oss allt och nedvärderar sitt folk.
  Anledningen till att unga killar förnedrar Svenskar är för politikerna förnedrar oss.

  Gillad av 2 personer

 2. Svenska Dyrkan för islam, Rädda Barnen, Röda Korset och liknande utsugarsekter ska man inte ge en spänn till. Kolla vad dess chefer och tjänstemän tjänar på sin ”godhet” genom att utnyttja andra. Minns vad slynan till chef för RK ansåg om kvinnan i Falun som jobbat ideellt i flera år, som blev provocerad av en arabjävel och fick utstå mobbning av dessa skithögar tills hon avled. Kanske av sorg och förtvivlan….

  Gillad av 1 person

 3. De som driver denna kampanj är delar av ett komplex som lever på och tjänar bra på att hålla på med människoimport. Inte en enda av dem utför ett vanligt arbete. De flyter ovanpå. Så är det med hela denna människoimport, ett helt komplex som lever gott på att den fortsätter. Likadant med alla pengar som tas från svenskarna och skänks till andra länder (SIDA t ex), ett jättestort och vittförgrenat komplex med människor som aldrig gjort ett vettigt handtag och som lever på våra skattepengar. Men allt detta vet ni förstås. Jag har sett en del av vad SIDA pysslar med i Afrika. I stort sett är alla sådana pengar mycket negativt för befolkningen i dessa länder. Där finns pengar så det räcker, med våra pengar bibehålls de korrupta och maktfullkomliga systemen osv osv. Vidrigt! Förstår inte att svenskarna inte störtar omkull all denna jävlighet. Jägarna avväpnas. Nåt jävla as till näthatgranskare tjänar pengar på vår upprördhet. Om man ändå fått tillfredsställelsen att se en enda lastbil med stöldgods stoppas vid Sveriges gränser och få veta att de dömdes som i andra länder, 15 år fängelse trots att de nekade. Fy fasen!

  Gillad av 2 personer

   1. hllviken, jag tänkte på ett sätt till som jag själv använda mig av. Det ”störtar ju inte omkull något” men det gör att jag mår bättre och inte blir tillstukad av ”de andra”. Jag samtalar dagligen öga mot öga med många, de allra flesta delar min bild av vad som sker. När jag möter en av de ”troende”, folk som tycker, anser och som bara serverar sån skit de hört eller läst från makten, då är jag sakligt hård och pressar och pressar med frågor för att se vad de har på fötterna. Ibland går det bra, mer sällan dock. När samtalet går över till de vanliga okvädningarna så ger jag igen med samma mynt, jag ger mig inte, jag tar inte emot skit längre. Kanske vore bra om några miljoner fler svenskar vågade detta varje dag, de skulle kanske känna sig mindre ”utsatta”?

    Gilla

 4. Det som ligger närmast till hands är väl demonstrationer, som i Frankrike. Civil olydnad på olika sätt. Till syvende och sist är det förstås via valsedeln. Men i och med att processen har pågått så länge och ”sanningar” har etablerats så är det svårt. Jag tror demonstrationer är en av de få framkomliga vägarna. Men det skulle förstås kosta på för de enskilde. Få är numer beredda att utsätta sig för risken att synas offentligt eftersom arsenalen med sanktionerna mot den enskilde är många. Modet fattas nog också, det är lättare att fortsätta ljuga för sig själv.

  Gillad av 1 person

 5. Jag är då inte tillfrågad det vet jag. Välgörenhetsjättarna har levt utan granskning men när det avslöjades för rätt många år sedan hur lite av varje insamlad slant som går till behövande när kontor och personal betalats slutade jag ge dom. Minns jag rätt nu var det RK som var sämst med 35/100. Kyrkan gick jag ur när dom började härbärgera olagliga migranter som dom kallade flyktingar.

  Gilla

  1. Undrar hur många hundratusen i Sverige som aldrig gör ett vanligt dagsverke som gör någon nytta och genererar skattekronor? Jag tänker då på alla dessa som lever på pengar som folk skänkt i god tro, jag tänket också på det där ” välfärdsindustriella komplexet”. Alltifrån RK, SIDA till det otal organisationer m fl som lever på på våra skattepengar. Deras dagliga arbete är att först ta vad de själva anser sig behöva, resten slänger de ut åt olika håll i världen, ofta i samband med resor där de får cred för att de är så goda. Parasiter är mitt namn på dem. Exempelvis 50 år av tagande från svenska folket och skänkande till, ja vad då? Hur länge ska det pågå? Uppenbarligen ger pengarna inte någon förändring eftersom det behövs nya varje år. Dags att SIDA ger årliga bidrag till svenska fattigpensionärer, speciellt till dem som ligger under gränsen för EU:s definition av fattigdom?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s