Hur länge till ska Snecker undvika kärnproblemet?

Sportlovsledigheten är slut för mig så varför inte börja dagen med lite irritation innan jobbet? Lätt fixat när man läser på dagens Expressen Debatt där en av Sveriges minst kompetenta politiker håller låda – nämligen Vänsterpartiets rättspolitiska talesperson Linda Snecker som dagen till ära återigen höjer släggan mot kvinnohat och sexism genom att undvika att talan om orsaker och verkan.

Enligt Snecker kostar mäns våld mot kvinnor 40 miljarder per år och det är dags att ta krafttag mot den ”toxiska maskuliniteten”.

Även om Snecker i förbifarten nämner att mäns våld mot kvinnor handlar om våldtäkter, misshandel, trakasserier och hedersrelaterade brott, så nämner hon inte med ett ord vad det rotar sig i utan snöar istället in på högerextrem våldsbejakande extremism som bland annat finns i USA och Kanada men som måste vara orsaken till en minoritet av de brott som begås i Sverige där den importerade brottsligheten är abret som våra styrande inte vill kännas vid.

Vänsterpartiet föreslår nu en fempunktslista till inrikesminister Mikael Damberg som bland annat innehåller straffskärpningar, en utveckling av medmannaskapet för hedersrelaterade brott, krav på förändrad syn på det kvinnliga brottsoffret, att särskild brottsskadeersättning till kvinnor införs samt att preskriptionstiden ska förlängas.

Det är i grund och botten inget fel på förslagen, det är snarare hennes förmåga att undvika att tala om de verkliga orsakerna samt hur vi ska hantera det som är problemet.

Så länge riksdagen befolkas av en majoritet av politiker som Snecker, så kommer problemen inte att upphöra eftersom vi inte kan åtgärda något som vi inte vill kännas vid!

#onlyinsweden

#utmedfakefeministerna

#vigillarintefegapolitiker

5 reaktioner till “Hur länge till ska Snecker undvika kärnproblemet?

    1. Tack! Det är kraften! Tänk vad dessa länder åstadkommit genom seklerna. Sneckar? Men hedersvåld finns ju inte, det sa Sjöstedt flera gånger offentligt. Sneckar snackar bara? Snick snack Sneckar! Snickare Sneckar snickrar på sanningen? Visst blir man trött på dessa figurer, de har bly nertill och reser sig direkt när de välts omkull av sanningen. Inget biter på dem.

      Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s