Många av våra styrande vet inte ens vad tala klarspråk betyder

Bra ledare i dagens DI som sätter fingret på den svenska politikerelitens kärnproblem – ingen vill erkänna att den oansvariga migrationspolitiken och den misslyckade integrationspolitiken ligger till grund för många av de problem vi ser i dagens samhälle, bland annat de ökande barn- och ungdomsrånen med förnedringsinslag, dessutom förstår man inte vikten av att vi drastiskt måste strama åt migrationspolitiken.

#onlyinsweden

#vigillarintefegapolitiker

8 reaktioner till “Många av våra styrande vet inte ens vad tala klarspråk betyder

 1. Nä, politiska är ju en eget språk, flexibelt, utan konturer, vändbart, rinner fram av sig självt, inbyggd förmåga att vara helt utan mening och helt utan samband med vare sig tanke eller verklighet. De´ ni! Kanske borde finnas simultantolk som direkt översätter till vanlig bondsvenska? Tänk er, politikern säger ”vår ambition är att sträva emot de visioner vi har för denna fantastiska verksamhet som vi vet kommer att föra med sig så mycket gott och glädja alla”. Simultantolken svettas säkert lite och översättningen som kommer lyder ”det har gått åt helvete, pengarna är slut, titta åt ett annat håll era jäklar, här tvingas jag stå och underhålla er när jag har viktigare saker att syssla med”. Nåt sånt.

  Gilla

 2. SAS: Det finns inget svenskt som är värt uppskattning – allt är importerat. Märkligt att gängvåldtäkter och förnedringsrån anses vara typiskt svenskt! Där är det olagligt att påstå att det är importerat!

  Gilla

  1. Den var fin, den jämförelsen 👍 Undrar vad det var för gubbe (eller kvinna) eller gäng på SAS som kläckte iden om filmen? Men va tusan, så går väl snacket i fikarummet kanske? Tänk, SAS, som en gång i tiden representerade Norden, nu är märket nedsolkat och utsålt av nån självmordspilot som inte fattat att nån just nu tar hans fallskärm (en vits 😊)!

   Gilla

 3. Det finns ingen politiker som vågar säga sanningen. De har lärt sig
  Ljuga och förvränga sanningen. Så att de gynnar dem och deras makt.
  Alla politiker sitter där för lönen, de enormt generösa bidrag och rättigheter.

  Men de senaste 30 åren verkar de mer och mer gynna främmande makt.
  Är det Ryssland som skapar flykting vågen eller det muslimska brödraskapet
  Och Svenska politiker välkomnar alla????

  Att politiker fortsätter med generös migration mot Svenska folkets vilja,
  Är totalt obegripligt .
  Är det så att politikerna sålt landet???

  Gillad av 1 person

  1. Svåra frågor att besvara Maria! Men Ryssland är bara en liten spelare i det hela, de jävlas nog bara lite grann med regeringen. Nä, det är annat, FN Agenda 20130, globalismen och de som driver den, EU, folk i Sverige från olika läger som det passar att elda på invandringen, olika syften. Ett tydligt syfte är ju som det skrivits ofta om här är när riksdagen 1975 samfällt bestämde att Sverige skulle bli mångkulturellt, se propositionen. Ovanpå detta skrev S avtal med ett antal ledande imamer om att lotsa deras anhängare in i svenska samhället och i avtalet som förhandlades fram fick imamerna löfte om att islamister skulle få div framskjutna positioner vilket levererats. S var framsynta och lovades röster av imamerna som via klanerna kunde leverera detta. Ungefär så, fast mycket mer komplicerat tror jag det är. Sen har vi ju de galna och verklighetsfrånvända MP som utnyttjat sin maktposition liksom C. S insåg snart att de målat in sig i ett hörn men visste och vet inte hur de ska ta sig ut ur detta hörn. All berättigad kritik av de som bekänner sig till islam, all statistik som påvisar brottsligheten osv bekämpades. Verkligheten beskrivs på ett annat sätt utom i sådana bloggar som denna. Åsiktsregistrering mm har följt liksom stämplandet av folk som rasister, islamofober, homofober osv osv. Märkligt tyst bland bland kvinnliga politiker, kulturmänniskor m fl kring hur invandrarkvinnorna behandlas. Feministisk utrikespolitik ja, feministisk inrikespolitik nej, oerhörd antal våldtagna kvinnor jag, nedtystning ja. Osv. Så du Maria, det är svårt att svara på dina frågor. Men ett råd till dig, lita inte på någonting som skrivs i papperstidningar, som sägs i Sveriges Radio och statstelivisionen. Tänk själv först, tänk så här, ”nyheten är planterad, vad är syftet, vem gagnar eller missgynnar det som står”. Inte lätt men fostrande, jag lovar. Jag hoppas du vid det här laget förstår att politik är politik och där finns ingen sanning. Bara syften, egenintressen, maktbegär, pengabegär (bra och lönande yrke numer, garanterad inkomst, bra pension, allt som krävs är lojalitet med de som bestämmer). Till sist, tro inte ett ögonblick på den politiker som säger att Sverige är bundet av avtal etc, att vi måste ta in folk. Det är inte sant, det är en lögn. Om politikerna ville skulle vi inte behöva ta in en enda person till som Sverige inte har nytta av. Så, det vi har att vänta är fortsatt nedmontering av välfärden.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s