Tyvärr gott folk pensionspengarna är slut

En bekant berättade om ett seminarie han varit på hos en bank, där de pratade om pensionen och han kunde krasst konstatera efteråt att pensionspengarna är slut.

För att exempelvis kunna få ut 35.000 kr i månaden som pensionär måste man ha sparat ihop 4 miljoner i pensionspengar och hur många har gjort det bland oss vanliga dödliga?

Redan nu måste vi jobba till 67 och pensionsåldern lär höjas hela tiden i takt med att den hårda verkligheten gör sig påmind. En verklighet skapad av politiker som inte använt skallen de senaste decennierna och inte heller har för avsikt att göra det framöver.

Ingen vill heller prata om elefanten i rummet, nämligen den kraftiga invandringen till Sverige som bidragit till urholkningen av välfärden. Det märkliga är att trots att alla vet att pengarna är slut så fortsätter man ändå med dessa galenskaper att ta in tiotusentals nya individer och deras anhöriga varje år. Det finns ingen rim och reson överhuvudtaget – tror staten att det är Monopolpengar de leker med?

Det är klart att det sticker i ögonen på folk när nyanlända som kommer hit får en garantipension även om de aldrig jobbat en dag i sina liv och därtill kan söka bostadsbidrag samt få en skälig levnadsstandard, medan folk som har jobbat hårt i hela sina liv knappt får ihop till brödfödan. Dessutom förväntas vi jobba ännu längre för att försörja alla dessa människor som vi tar hit utan att ha en aning om hur vi ska ta hand om dem. Många kommer aldrig ens att komma i jobb – vi har redan sämst tillväxt per person i EU.

Men allt detta bekommer inte det politiska etablissemanget överhuvudtaget, utan de förväntar sig att vi gladeligen ska fortsätta slava för att försörja andra i evighetens evighet. Det är helt bisarrt och sådant här hade fått folket i Frankrike att gå man ur huse för länge sedan och protestera högljutt mot detta maktmissbruk som förtär landet, men inte i Sverige – här sitter vi lugnt i båten medan avgrunden närmar sig alltmer. Obegripligt!

#onlyinsweden

23 reaktioner till “Tyvärr gott folk pensionspengarna är slut

 1. Händer det inte något positivt i år så är det lika bra att packa resväskan och dra härifrån eftersom det redan passerat alla gränser för vad som kan kallas förnuftigt.
  Om inte folket, gemene man tar avstånd från den allt utökande galenskap som härjar i Sverige, iscensatt och styrd uppifrån maktens boningar, så kommer vi att hamna i ett kaos som blir ytterst svårt att styra upp.

  Gillad av 4 personer

   1. Nej, jag vet. Det är så jäkla sorgligt men om svenska folket inte vaknar snart så går vi alla under. Det måste ske och jag hoppas innerligen att det kan ske i år eftersom kokpunkten snart är nådd.

    Gillad av 1 person

  1. Svensken kommer att fortsätta med att knyta näven i fickan tills dess kramp infinner sig. Sedan lossar man på knytningen för att börja om igen. Några rader på Facebook eller på andra sociala medier hinns kanske med mellan knytningarna, men inget mer…
   Sådan är dagens svensk och fickan är rymlig

   Gillad av 1 person

 2. Reblogga detta på Life, Death and all between och kommenterade:
  Händer det inte något positivt i år så är det lika bra att packa resväskan och dra härifrån eftersom det redan passerat alla gränser för vad som kan kallas förnuftigt.
  Om inte folket, gemene man tar avstånd från den allt utökande galenskap som härjar i Sverige, iscensatt och styrd uppifrån maktens boningar, så kommer vi att hamna i ett kaos som blir ytterst svårt att styra upp.

  Gilla

 3. Jag kan inte hålla mig faktiskt,barnpension övergår till folkpension när åldern skrivits upp.Fy fan säger jag,vilket dårskap till ledarskap,från Bildt till Löfven.Tjuvar hela bunten.

  Gillad av 3 personer

 4. Modebackes eget finansgeni Allra Bäst inbjuder till festkväll med erbjudande om otroligt lönsamma investeringar, ”Så förvandlar du din ynkliga pension till ett liv i lyx”. Ingen föranmälan, kom med det du har.

  Gillad av 2 personer

 5. Detta med pensionerna är kanske det största sveket man gjort svenska folket som arbetat eller inte kunnat arbeta pga riktig sjukdom eller skada. För sådant finns inte någon förståelse och absolut inte någon förlåtelse. Klart folk vill hit, frågan är varför de släpps in. Och belönas direkt med en levnadsstandard som inte alla svenskar har. Hjälpte min mamma med hyran i många år tills hon dog. En pension under EU:s fattigdomsgräns. I detta så kallade välfärdsland. Allragänget som plundrare pensionssparare på PPM-pengar frias och får strax tillgång till 100 miljoner förutom det som försvunnit. Inget ersätts av staten om jag förstått det rätt. Vrede, stark vrede.

  Gillad av 3 personer

 6. Vi vet att många arbetare har information som skull påverka opinionen i Sverige.

  Och du Katta Svensson är en av dem.

  Frågan är varför anställda på socialen. Försäkringskassan, migrationsverket, polisen inte skriver om
  Sanningen.
  Alla som sagt något om kostnaderna , fusket, bedrägerierna, har blivit tystade men hade alla läkt
  Så skulle de inte kunnat tysta, ny går landet nedför stupet och ingen gör något.

  Politikerna ska se till att illigala flyktingar ska få göra spårbyte och söka jobb här.
  Hur tror ni det går när 12 miljoner eller mer afrikaner kommer hit.
  Hur många Svenska ungdomar kommer bli pissade eller som SVT sa kissade på.

  Detta var ett rasistiskt brott varför blev det bara ett rån. ???

  Obegriplig varför politiker låter detta ske och försvarar illigala Afrikaner som fått uppehållstillstånd
  Olagligt.
  Alla som politikerna låtit stanna de sista 20 åren är här olagligt förutom kvotflyktingarna. Vilket de
  Ökat från 1900 till 5000 .per år.

  Gillad av 1 person

  1. Det finns en befogad rädsla för att berätta sanningen.De som är tongivande i samhället skyr inga medel för att tysta sanningssägare.Det börjar ljusna men det är många som farit väldigt illa av den informella maktens härjningar.Du har väl hört talas om the deep state?

   Gillad av 1 person

 7. Reinfeldts beryktade tal som lät som om det handlade om att öppna era hjärtan betydde egentligen sprätta upp plånboken så den ej går att stänga och stäng av hjärnan så ni inget begriper innan det är försent. Men han bryr sig inte om det för han får en fet check från den amerikanska bankjätten Goldman & Sachs för en förmodat påhittad tjänst som finansiell rådgivare som tack.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s