Scrolla vidare – här finns inget att se

Varje dag påminner oss om våra politikers misslyckande att verka för att upprätthålla lag och ordning. Vi börjar bli avtrubbade. Nu stundar ännu en dag i det numera laglösa Sverige och nya bilar lär brinna, fler kommer knivhuggas, skjutas, våldtagas, misshandlas och nya barn/ungdomar kommer rånas samtidigt som fler materiella skador väntas i nya bombningar – tur att det är Mello ikväll så vi slipper tänka på hur våra styrande negligerar de växande problemen! 🤪

#viharvälingaproblemidethärlandet

Källa: Aftonbladet, SvD

5 reaktioner till “Scrolla vidare – här finns inget att se

 1. Ville bara tipsa om SVTs intressanta program
  ”IB hemligare än SÄPO ”
  Särskilt det Peter Bratt säger bör beröra.
  Jag tror att nu är det liknande förhållanden, men det är ”högern” som förföljs.

  Gilla

 2. Så länge som flertalet sitter nöjda med mello och lets dance för tjugonde gången kommer tyvärr inget hända, men jag har börjat tro på ett uppvaknande i elfte timmen.

  Gillad av 1 person

 3. Den strategin att få folk att tänka på annat har väl använts sedan människan rester sig upp på tvenne ben och började kolla läget. Varför tror ni vi dränks i information om hur möjlig demokratisk presidentkandidat i ett nomineringsval i Iowa tillbringat morgonen, vilken frukost som åts och om han borstade tänderna eller ej? Jag överdriver, men det är mer än absurt hur man i Sveriges (??), nä Statens Radio rapporterat i många timmar per dygn och öser nonsens över lyssnarna, inte minst i poddarna, t ex usa-podden. Skval, tomt prat och allmänt hållet tyckande och gissande. Bläh så låg nivå! Klart att regeringen vill att vi ska titta åt annat håll medan ”våldtäkten” pågår, inte låtsas om, titta ner, titta bort, ljuga för sig själv. Strategin biter dock inte längre. Du grabbar, vad gör vi då, vad säger du Morgan? Mer av samma sak? Det låter bra. Kapten Löven stor vid den stora båtratten och skitstormen mot honom ökar hela tiden i styrka och skutan läcker. Jamen det här går ju bra, eller hur Morgan? Jaa, säger Morgan, det gör det. Samtidigt har han börjat snegla mot livbåten och har redan en rejäl flytväst i näven.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s