Wolodarski borde sopa framför egen dörr innan han pekar ut andra

DN:s chefredaktör Peter Wolodarski kastar sten i glashus i dagens krönika, där han proklamerar att historiens dom kommer att bli hård mot Trump samtidigt som han frågar sig om sanningen spelar någon roll och om maktmissbruk fortfarande betraktas som allvarligt.

Wolodarski borde se sig i spegeln och ställa dessa frågor till sig själv!

Historiens dom kommer att bli hård mot den nuvarande rödgröna regeringen och dess stödpartier som genom maktmissbruk krossade Sverige med uppackning av svensk media, där sanningen inte spelade någon roll överhuvudtaget för mediehusen utan det viktigaste var att genom lögner och propaganda få folket att tycka politiskt korrekt!

#onlyinsweden

4 reaktioner till “Wolodarski borde sopa framför egen dörr innan han pekar ut andra

 1. Wolodarski är ett av den odemokratiska maktens lydigaste redskap. Han inte bara skriver och driver det de önskar, han verkar göra det med en iver som om han visste att prestationen kommer att belönas med en rejäl bonus så småningom. Tänk vad människor kan vara kapabla till under vissa omständigheter!

  Gillad av 3 personer

 2. Det bär nog snarare demokraterna i USA som kommer att få äta upp sina valtaktiska utspel ämnade uteslutande att försvåra ett omval av Trump. Det gick inte förra gången och kommer inte gå nu heller eftersom åtalet säkert blir nedlagt.

  Gillad av 2 personer

  1. Det har redan framförts under denna vecka i senaten, att riksrätt (impeachment) inte ovanligt missbrukats historiskt sett i USA, för att störta opponenter inom det offentliga (framgick bl.a. i sändningarna hos CNN, något de inte vågade censurera …). Inte enbart utav [Anti]Demokraterna, utan även av Republikanerna.

   Trump är den femte presidenten i fråga, men hittills har ingen blivit fälld och inget tyder på ett ‘trendbrott’. (Richard Nixon avgick innan någon dom formulerades, så någon avsättning blev aldrig aktuell.)

   Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s