Det nya Sverige präglas av stora orättvisor och grov kriminalitet som drabbar alla led men ingen orkar kämpa emot

Dagens dos av knivmord, bränder, rån, inbrott samt explosioner radas upp framför ögonen blandat med tidningsledare som stödjer den rödgröna regimen genom att aktivt propagera för att värna asylrätten genom fortsatt öppna gränser.


Allt oftare får vi också ta del av spektakulära avslöjanden om hur våra svenska samhällssystem grovt missbrukas och har gjorts i många år samt hur invandrare får förmån efter förmån, medan vi svenskar definitivt inte får någon gräddfil utan tvingas använda vår egen plånbok till exempelvis körkort, bostäder, träningskort, barnvagnar, mobiltelefoner och allt annat som kostar för oss vanliga medborgare, men som ges bort utan krav på motprestation till de nyanlända.


Det är verkligen inte konstigt att det kokar ute i landet när invånarna ser hur orättvis fördelningen är och att tanken ändå är att vi vanliga dödliga ska fortsätta att snällt gå till jobbet samt betala skatt och göra rätt för oss, medan hundratusentals andra inte behöver lyfta ett finger för att bankkontot ska fyllas på varje månad. Självklart sticker det i ögonen på folk och så klart växer ilskan mot hur illa det egna folket behandlas av de ryggradslösa politikerna samtidigt som främlingsfientligheten ökar. Att våra styrande missat den ekvationen är sanslöst när de dagligen orerar om rasism och hat, men att de själva har mycket stor del i det hela talas det tyst om.

Här bör i vanlig ordning lyftas ett finger om att det inte är invandrarnas fel som bara tar emot det de får, utan det är helt klart systemet det är fel på och våra makthavare som ska stå till svars. Nu pratar jag dock om de skötsamma individerna – rötäggen som aktivt suger ut systemet genom lögner och fiffel bör däremot synliggöras samt åtalas. Tyvärr är det inte alla som förstår att vi ska rikta ilskan åt rätt häll, varför motviljan mot nyanlända ökar för var dag som går.


Dessvärre verkar det vara precis det som landets politiska elit är ute efter – man vill aktivt skapa en krutdurk och man låter befolkningen envetet sträva mot en extrem polarisering medan man tittar på samt inväntar rätt tillfälle att……? Införa polisstat eller diktatur? Flytta mer makt till EU/FN? Oavsett vad som är slutmålet så är våra styrande bara villiga nickedockor som följer order uppifrån genom att söndra och härska. Någon yttrade en gång att Sverige är ett mänskligt experiment i globalisternas klor, där man vill se hur långt man kan driva ett land innan det faller som en sten. Det känns som det ligger en del i det när man betraktar det som sker i vårt avlånga land.


Min oro ligger i att det är befolkningen som sitter på nyckeln och att vi måste återtaga makten till folket på egen hand för ingen kommer att göra det åt oss, men svenska folket har varken viljan eller modet att åstadkomma detta utan sitter hellre hemma i soffan i tron att någon annan ska fixa det. Denna någon existerar dock inte!


Således sitter vi där vi sitter och kan inte komma loss – exakt där våra makthavare vill ha oss. Som tur är börjar Melodifestivalen till helgen så nu kan folket åter sjunka in i koma och förtränga problemen som hopar sig utanför dörren!


#wenowantmiseria

#onlyinsweden

21 reaktioner till “Det nya Sverige präglas av stora orättvisor och grov kriminalitet som drabbar alla led men ingen orkar kämpa emot

 1. Mmm,men hur skall invandrare förväntas bete sig när myndighetechefer,den ene efter den andre,avslöjas med att plundra den myndighet de är anställda av? Så vitt jag kan se så är den fd chefen för Statens Fastighetsverk etnisk svensk,likaså korruptionen inom kriminalvården? Det duger inte att enbart peka ut invandrare! Hur var det med Poesner som gömmer sig för den svenska rättvisan eller Ernstberger.Listan är oändligt lång på människor som missbrukar vårt samhälle.

  Gilla

 2. …”det är inte invandrarnas fel som bara tar emot det de får….”

  I så gott som alla fall av invandrare som får för mycket från skattebetalarna är det aktiva handlingar från invandrarnas sida som gör dem moraliskt ansvariga för att ha stulit från skattkistan.

  Sedan tillkommer deras privata brottslighet mot medmänniskorna i Sverige.

  Gillad av 1 person

 3. Du grabbar, inte såg vi det inte komma, eller hur? Hur sjutton skulle vi veta att de inte bara gjorde som finnarna t ex, tackade, jobbade, betalade skatt. Ja, ja, du ska få bli landshövding. Jag vet inte vad vi ska göra har jag sagt, kontakta nån för tusan, ring in nåra spinndoktorer, helvete, det här går åt skogen. Försök stopp för dom där jävla nätblaskorna, vad är det för folk som baktalar Sverige, gör nåt, sätt Säpo på dom. Försök få Borlänge och Filipstad att ta emot de sista 8000 så är åtminstone den grejen klar. Lova dem vad tusan som helst, spelar ingen roll, vi är ju inte kvar sen. Nä, nu får du vara tyst Morgon. Öppna dörrn så vi kan börja den där förhandlingen. Jag måste säga att jag är ense med Timmy, det där PM-partiet, dom är ju spritt språngande galna. Kom ihåg nu att jag tjingat nästa post som landshövding. Usch, fy tusan, ge mig en kaffekask till. Skönt förresten att Margit inte är här. Öppna dörrn sa jag!

  Gillad av 1 person

 4. Mycket bra artikel, Jenny!
  Sverige är en enorm pratnation där allting diskuteras i det oändliga men fysisk handling utanför nätet verkar de flesta sky som pesten och att gemensamt ge sig ut på gator och torg för att klart och tydligt demonstrera folkets missnöje och tvinga fram en förändring, det verkar vara en utopi! Jag har själv varit med och arrangerat demonstrationer så jag vet hur otroligt mycket arbete det innebär att få ihop folk som kommer till demonstationen och dessutom mörkas och shadowbannas inlägg om alltför känsliga ämnen av våra ”kära” internetjättar.
  Vi måste enas som folk och gemensamt agera på riktigt om vi någonsin skall få se en förändring!

  Gillad av 1 person

   1. Tja, vad står till buds? Gatudemonstrationer med sanktioner mot de som deltar? Rösta rätt i nästa val? Uppträda korrekt varje dag med civilkurage?😊

    Gillad av 2 personer

 5. Så föds en vrede och frustration i landet. Varje dag fylls den på av det orättvisa som sker och dom vi är maktlösa inför. Undra på att regeringen vill avväpna jägarna. Undra på att de förutom radion nu även skaffar en egen tv-kanal. Jag håller andan och undrar vad som kommer att ske.

  Gillad av 2 personer

  1. Jägare är nåt djävla pack som skjuter på allt som rör sig så det är en fråga för sig.Det är inte roligt att se sin finaste tjur ihjälskjuten i hagen.Varje år är det nån som människa som stryker med av vådaskott från jägare.

   Gilla

 6. Utan jägarna skulle det råda fullständig anarki bland de vilda djuren och viltolyckorna skulle öka till astronomiska höjder, med allt vad det innebär av mänsklig död och livslångt lidande.
  Någon jävla ordning får det väl ändå vara!

  Gillad av 1 person

  1. Här i Skåne fanns det för 20 år sedan knappt ett enda vildsvin,de var i princip utrotade.Jägare hämtade hem några suggor och det var tänkt att ha dem i hägn men såklart grävde svinen sig ut och nu är det en plåga för lantbrukare och villaägare med uppbökade grödor och trädgårdar.Nej,jägare är en enorm kostnad för samhället.Nu inplanterar man nåt slags hjortdjur som förstås blir en plåga i samhället.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s