Kriminella klaner använder barberare, frisörer, matt-butiker och godisaffärer som täckmantel för sin kriminella verksamhet

I vissa delar av Tyskland finns det ett enormt utbud av så kallade barbershopar, en typ av salong där ägaren inte är utbildad frisör och där det inte utförs någon egentlig klippning – däremot trimmar man mäns skägg.


I byn Essen har det exempelvis startat 20 sådana barbershops i invandrartäta områden på rekordtid, vilket har fångat polisens intresse. Man har kommit fram till att en del av dessa barberare ägs av medlemmar från de storkriminella invandrarklaner som likt Sverige härjar i Tyskland. Mycket tyder på att det inte blir många skägg trimmade i dessa salonger och enligt polisen används de ofta som mötesplatser för de kriminella och penningtvätt – således en täckmantel för ljusskygg verksamhet.


I Dortmund klagar utbildade frisörer över att det öppnar många nya frisörsalonger som ger dem olovlig konkurrens. Dessa salonger drivs inte av utbildade frisörer som det krävs av en laglig frisörsalong. Flera frisörer har erbjudits betydande belopp för att fungera som proformaägare i sådana butiker, vilket ger företaget en laglig fasad. Meningen är att de ska stå som ägare till flera företag. På så sätt kan dessa frisörer köra med ovanligt låga priser eftersom man saknar arbetskraft som utför jobbet och de kan därmed konkurrera ut legala frisörer.


Polisen bekräftar att de kriminella klanernas pengatvätt även omfattar frisörsalonger, vilket kan kombineras med skatte- och momssvindel. Även i Danmark finns liknande förrättningar som ägs av invandrare och där det är svårt att se någon betydande kundverksamhet, det kan vara frisörer och barberare där i stort sett ingen kund verkar få håret eller skägget klippt, alternativt godisbutiker där ingen verkar köpa godis samt matt-butiker där det är svårt att se kunder som köper mattor.
Jag har ingen aning om hur utbrett detta fenomen är i Sverige, men jag är övertygad om att det finns en hel del skumraskbutiker där ute som fungerar som kriminell verksamhet i lönndom. Men här kan Projekt Rimfrost säkert göra underverk, synd bara att man avslöjade sin planerade förhöjda insats i Malmö en vecka innan tillslaget, så att alla innehavare av ljusskygga verksamheter fick ett rejält försprång!


Vad säger regeringen Löfvén om det hela? Inte mycket eftersom de har full fokus på att skatta ihjäl befolkningen – nu senast med en helt obefogad plastpåseskatt. Dessutom kan väl ingen längre hålla reda på alla obekväma avslöjanden om hur människor i Sverige utnyttjar det ihåliga systemet för egen vinning samt alla dessa kriminella grupperingar som har fria händer tack vare att våra styrande redan slängt in handduken – deras inbillade godhet och naivitet blir sakta men säkert nationens död!


https://www.welt.de/regionales/nrw/plus205323319/Betrug-im-Barbershop-Es-ist-doch-offensichtlich-was-die-da-machen-Da-wird-Geld-gewaschen.html


https://denkorteavis.dk/2020/hvad-laver-man-egentlig-i-indvandrerforretninger-hvor-der-ikke-er-nogen-kunder-at-se/

9 reaktioner till “Kriminella klaner använder barberare, frisörer, matt-butiker och godisaffärer som täckmantel för sin kriminella verksamhet

 1. Jag har i 40 år vetat att invandrar affärerna håller på med penningtvätt,
  Och för att dölja förmögenheter och för att importera kriminella.
  Och om det är så att polisen fattat det nu, så kan man verkligen i
  Fråga sätta om det är brist på kompetens eller som vanligt okundskap,/
  Förnekelse.

  Flyktingar har ju guld och massa pengar som de stoppar i bankfack här
  I Sverige.
  Men de har först skickat eller lämnat in sin förmögenhet i en affär i Europa
  För att hämta den sen när de fått bostad och bidrag här .
  De betalar 10-30 procent för tjänsten,
  Sen kan de köpa bilar och hus kontant samtidigt som staten betalar ut
  Höga bidrag till dem.
  Affärerna, frisörena skickar även pengar ned till hemlandet,
  Säljer svarta saker illigala telefonkort, tv kort , knark.

  Att journalister inte tagit upp detta förr verkar för mig konstigt. För all
  Kriminalitet är den samma i 40 år men i mycket större utsträckning nu.
  För nu är det väldigt få som kommer hit för ett hedligt jobba eftersom
  Kriminaliteten lönar sig mycket mer.

  Allt detta måste politikerna vetat annars är de totalt vilans eller så har de
  Förnekar det för de är köpta, för vilken annan anledningen skulle en normal
  Människa skydda illigala kriminella flyktingar i stället för hedliga Svenskar?

  Gillad av 1 person

  1. Jag är helt ense med dig om det du skriver. Pizzerior med glest med kunder ser vi alla. Det finns många i min stad, där finns speciellt en där jag aldrig sett en endaste kund. Juridisk penningtvätt. På den gata där jag bor hyrde ett gäng araber en stor yta i källarplan för några år sedan, de öppnade frisersalong. Priserna är extremt låga, jag ser enstaka kunder där då och då. Regelbundet, ca 1-2 ggr/vecka parkeras 10-15 dyra bilar utefter gatan och arabiska män samlas i lokalen. Ni kan ju tänka er resten när ni läst artikeln, det är väl nån klan som samlas för att diskutera nästa steg. Säpo vet förstås vad det handlar om. Precis som de vet att vad det finns i de otaliga lastbilar som mörka män kör ut fullastade ur Sverige. Varför görs inget, vi betalar ju skatt för att förhindra sådant? Jag har goda vänner som i 9 år stått i kön för en 3-rummare hyreslägenhet i de 2 fina hyreshusen på en av tvärgatorna i min mindre stad. De har ännu inte fått någon lägenhet. Det har däremot 3 barnfamiljer, jag ser 2 väldigt mörkhyade kvinnor och 1 mindre mörkhyad gå ut dagligen med barnvagn. 2 av dem har enbart barnvagn, en har 2 barn till, samtliga är klädda på typiskt sätt. De har alltså fått dessa väldigt attraktiva lägenheter utan att behöva stå i kö. Vem gav dem hyreskontrakten? På Friskis Svettis i min lilla stad dök för 2 år sedan plötsligt många afganer upp, de är kvar. Jag frågade en ungdom i receptionen en gång om de köpte terminskort själva. Hon blev förvånad, nästan stött och sa att de naturligtvis inte kunde betala själva utan att de fick terminskorten. Afganerna är kvar, de ränner fram och tillbaka, pratar högt, spanar på kvinnorna, brer ut sig, skriket och gapar i omklädningsrummet, de tar plats. Vem bestämde att de skulle få terminskortet gratis när svenska ungdomar måste betala? Ett terminskort kostar ca 2.500 kr/termin. Jag läste att på Gotland får araberna gratis körkort. Varför? Mina skattepengar.

   Gillad av 1 person

   1. Det är mycket enklare för ett registrerat företag att få lån och krediter då kreditvärdighet bedöms annorlunda för företag än för privatpersoner.Starta ett företag,helst ett AB,och låna upp en massa pengar och sen gå i konkurs.Det är mycket vanligt.Nu sedan staten har halverat kravet på eget kapital i AB kan ju vem som helst starta företag.

    Gilla

  2. Mmm,så är det men mäklate i Sverige sköter inte sin tillsyn då de har skyldighet att anmäla misstänkt penningtvätt och likaså har bilhandlare den skyldigheten.Ytterst är det dock som vanlig att samhällets tillsynsmyndigheter är alltför slappa i sin myndighetsutövning.Ett arv från Reinfeldt som slog sönder just myndigheter och på fullt allvar menade att företagen själv skulle utöva tillsyn-över sin egen verksamhet.Det var också då som korruption bland myndigheter tilltog.

   Gilla

 2. Ja vad tusan trodde ni? Att alla vi araber m fl plötsligt skulle bli laglydiga svenskar? Herregud, här finns ju så mycket att stjäla, rena paradiset. Alla tror ju på vad jag säger. Ofattbart lätt att luras, bara att blåneka och så accepteras det. Vi kan ha flera identiteter, få bidrag för varje, vi kan leva som i hemlandet med kvinnan hemma medan jag som man kan sitta på kafe och smida planer – och få betalt samtidigt av de dumma svenskarna. Sverige är ett härligt land, ja det skulle vara klimatet då. Men när längtan blir för stor åker vi hem och tar med lite svenska grejet och gör lite business i solen. Sen åker vi till svenskarna och vilar lite till.

  Gillad av 1 person

 3. När jag läser texterna ovan slår det mig plötsligt att S har drivit landet Sverige som ett familjeföretag. Som en klan. Men nu bet de sig i tummen när de importerade inte bara en utan flera konkurrerande klaner som vill ha sin andel, sin procent av landet Sverige. S släppte till och försökte få fred för sig, det gick rätt ok. Men de andra har inte delat färdigt på den del av Sverige som de fick av S

  Gilla

 4. Hit kommer dom som arbetskraftsinvandrare och får den största delen av lönen av skattebetalare första tiden, kan va bra med lite trygghet om försäljningen är trög i början. Den dumme svensken får betala.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s