Vi har väl inga problem att tala om i det här landet

Jag är förbluffad över att den svenska regeringen lyckas hålla masken trots att vi alltmer blir ett laglöst land för var dag som går. Igår kväll blev en tonårsflicka överfallen och våldtagen i en skogsdunge i Bålsta och i natt var det återigen en explosion utanför en villa i Solna som skadade altanen och delar av fasaden samt en man i 25-årsåldern blev ihjälskjuten i Kristianstad. Nu är väl en hämndaktion att vänta. Dessutom läser jag en intervju med 56-åriga Elsa-Maria Gustafsson i Askim som blev rånad av några ungdomar i huvor som hotade henne med ett pistolliknande vapen när hon klev av bussen i torsdags kväll och ett dygn senare blir en annan kvinna i samma ålder rånad samt brutalt misshandlad alldeles i närheten. ”Man blir beklämd över att man nu också ger sig på och rånar oss tanter, det är en otäck utveckling” säger Elsa-Maria till GT, jo tack det var diplomatiskt uttryckt – det är förskräckligt det som händer och att man inte har några spärrar längre utan alla är potentiella offer.

Så hur kan de styrande i landet vara så tysta? Det är en skam faktiskt! Dagligen ser man statsminister Stefan Löfvén lägga ut inlägg på sin Facebooksida om allt ”bra” som regeringen gör för landet samt hur hårda tag man ämnar ta mot såväl hederskultur som hatbrott och den långa röda svansen hyllar ständigt den stora ledaren för det fantastiska arbete man gör. Helt sanslöst att de är så blinda för det som pågår alldeles framför näsan på dem!

Statsminister Löfvén har nyligen uttalat att han är oroad över den växande främlingsfientligheten och att nazismen åter skall få fotfäste, men att hans partis flata agerande är en mycket stor bidragande faktor till problemet ids han inte kännas vid. Faktum är att alla partiledare under gårdagen kommenterade årsdagen av Förintelsen och budskapet ”det får aldrig hända igen” hängde med som en klyscha. I kommentarsfälten var polariseringen tydlig – de som undrade varför man inte nämner muslimernas roll i det ökade judehatet samt de som kastade nazistanklagelser omkring sig och kräktes över SD-svansen. Där har vi bilden som även kan appliceras på läget generellt i landet, där främlingsfientligheten är uttalad och hatet mot såväl invandrare som svenskar växer sig allt starkare, medan våra styrande slår dövörat till.

Hatbrotten och intoleransen ökar i såväl Europa som i Sverige mot judar, muslimer och kristna samt svarta och även vita. Det är en mycket oroande utveckling och det multikulturella kalaset blev inte den framgång som man hoppats på, men ingen vill erkänna det öppet. Utvecklingen borde få vilken person som helst i ledarställning att agera istället för att låta det fortgå, men inte i landet Mellanmjölk – där vill man inte se varningssignalerna utan fortsätter på samma inslagna väg. Regeringen kunde inte bry sig mindre, utan de sitter av tiden och låtsas som det regnar tills det smäller, men då är det för sent att säga att man inte såg det komma!

#vigillarintefegapolitiker

23 reaktioner till “Vi har väl inga problem att tala om i det här landet

 1. Den här killen i studion är väldigt bra och förståndig.
  Situationen är förvånadsvärt (?) likartade i Sverige misstänker jag.

  Gilla

 2. Aldrig har så många haft så få att tacka för så lite.
  Tack Lehmann,tack Baas,tack Pool,tack Expo,tack Wolodarski.Tack för ert samhällsengagemang som har kostat många människor stort lidande.Tack än en gång!

  Gilla

 3. Rent allmänt kan det ibland vara bra att ta lärdom av egna och andras misstag och erfarenheter. Sedan finns givetvis undantag.

  Gilla

  1. Javisst är rädslans makt stor i Sverige. Fan, man kan ju bli utfrusen i kafferummet, barnen kan bli ensamma på skolgården, månadslönen, man kan få tråkigare arbetsuppgifter, få sparken. MEN, det finns också ett stort mått av självbedrägeri hos majoriteten av svenskar. Man litar inte på det man ser, och hör i samhället. Man VÄLJER att tro på medias bild av verkligheten. Så småningom möter man sig själv hur obehagligt det än kommer att bli. Under tiden fortsätter mörka krafter att driva Sverige i en allt mer totalitär riktning. Det är jävligt läskigt och obehagligt. Vad ska man som enskild medborgare då göra? Försök inte övertyga den andre, lyssna först och få honom eller henne sedan att motivera varför, att ge en konsekvensanalys. Det senare brukar avslöja skillnaden mellan att tycka och att tänka och veta.

   Gilla

 4. Demokratin i Sverige är kapad sedan länge. Sossarna gör precis allt som går för att klamra sig fast vid makten, då går det naturligtvis inte för sig att kalla sin kärnväljargrupp, muslimerna, för antisemiter.
  Att man dessutom har längre ‘nazistika rötter’ än något annat svenskt parti med sitt steriliseringsprogram för ‘mindervärdiga’ befolkningselement är något som die dumme Schweden ska hållas okunnigt om.

  Löfven och övriga sossepampar är naturligtvis inte dummare än att de vet precis vad som pågår i landet. Dessutom bättre än de flesta eftersom de har tillgång till sekretessbelagd information som gemene man bara kan drömma om att ta del av.

  Man måste förstå att anledningen till att de inte för något åt det är att de helt enkelt inte bryr sig om Britta 57 blir pistolrånad när hon går till tvättstugan, eller Kajsa 12 år blir överraskningsgruppad av ett gäng gymnasieafghaner på väg hem från skolan. Såvida förstås det inte har direkt inverkan på deras personliga maktinnehav, för då blir fokuserade åtgärder i expressfart. Det är så svenska politikerpampar tickar, och har gjort åtminstone de senaste 50 åren, med accelererande katastrofal inverkan på landet och dess befolkning.

  Sverige är ett genomkorrupt land om man bara skrapar på en väldigt tunn yta. Har själv utvandrat sedan många år då jag såg tidigt vart det barkade och inte hade lust att vara med och finansiera politkerkalaset. Där jag bor nu (Sydostasien), finns det naturligtvis också massvis med korruption, men alla är medvetna om det och det ingår s a s ‘i spelets regler’. På något sätt känns det hederligare än det eviga hycklandet från svenskt politikerhåll.

  Gilla

  1. Hej! Bra formulerat och tänkt. Det är verkligen läskigt i Sverige nu, det kommer många oroliga år framöver. Jävligast tycker jag det är att vi som väljare aldrig blev tillfrågade det minsta utan det hela ”startade” med att vi i flera år blev kallade rasister, få begrep varför. Hur tusan kan ett så litet parti som MP t ex få så stor makt att förstöra Sverige med sina världsfrånvända ideer? Jo, främst genom att S gav dem makten, ty de var själva så vana vid makten att de inte vet om något annat och absolut inte kan tänka sig leva utan den. Vill bara tillägga att det är genomgående inom S hur obildade de är. Bildning medför inte sunt förnuft per automatik, men det ger åtminstone en klangbotten att ta spjärn emot. Tänk att det enda vi som vågar se, höra, tänka, det enda vi kan göra är att skriva såhär för att finna gelikar som delar vår bild. Inte ens om vi röstar får vi gehör för det vi tycker, det verkar inte ha någon betydelse längre vilket parti du röstar på. Politikerna är bara irriterade över att behöva ha väljare, helst vill de bli av med oss. Men vem skulle då arbeta ihop pengar till dem?

   Gilla

 5. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  När de mindre vetande på grund av en till synes alltför stor inkompetent väljarkår får förmånen att styra ett land får alla lida.
  Vi kan konstatera att en stor del av den svenska befolkningen vid valen ville ha den här utvecklingen. Frågan är om de saknade kompetens vid valurnan och då litade på politikerna eller ville de ha det nuvarande utfallet. Det är en förmån och skyldighet att rösta i ett demokratiskt samhälle, men också en skyldighet att rösta rätt om man vill ha ett positivt utfall för alla. I Sverige tycks det ha varit få förunnat att tänka till en extra gång innan valsedeln hamnat i urnan.

  Gilla

  1. Ens personliga situation förändras också och då vilka man röstar på.Aldrig i hela helve..te trodde jag för bara tio år sedan att jag skulle kunna tänka mig att rösta på V.Jag lever numera i ekonomisk misär. Fattigdom och utanförskap driver människor till tydliga politiska alternativ på ytterkanterna.Så bildades tex Nazityskland och tex Sovjetunionen.De uppstod ur folks misär och fattigdom.Omvärlden och en själv förändras hela tiden.

   Gilla

   1. Inte direkt men några personer med icke svenska namn såg till så brödet togs ifrån mig.Man får inte vara samhällskritisk och ffa inte kritisk mot den svenska invandringspolitiken,då förlorar man sitt arbete,det ser Lehmann,Pool och Baas till samt några lokala hantlangare från Tomelilla och Ystad med lika osvenska namn.Ondskan utgår från Expo.

    Gilla

   2. Partiet Nyans är mitt sista och enda hopp för att bryta denna maktobalans.Garanterat fritt från inflytande från trilaterala förbundet och bilderberg.Vi kan och skall inte behöva ha en liten klick som med alla medel tystar oss.Send them to hell!

    Gilla

 6. Oavsett om flyktingarna jobbar eller inte, så betalas deras alla kostnader
  Med skattepengar. Inget företag anställer dem utan livstids skattefinansering.
  Det finns ingen tolk, lärare, läkare, byggnadsarbetare osv som inte är
  Skattefinansering, hundratusentals enkla jobb -skattefinanserat.

  Eller rättare sagt påhittade jobb för att dölja deras kostnader, sen alla
  Anhöriga.
  Det finns inga människor som är sådana idioter att de offrar sina liv, sina kroppar
  Barn och familjer för att terrorister , våldtäktsmännen, galningar ska leva gott på
  Deras bekostnad.

  I debatten om flyktingkvoten mellan S och SD.
  Tog Jimmie upp att Svenskar dör i brist på vården,
  S varar helt oberörd och sa att
  Det är det mest utsatta som kommer hit.

  De som dör i vården är de som betalar politikernas lön och flyktingarnas
  Alla kostnader. Och de och deras familjer har inte varit något annat än slavar
  Åt politikernas galna fantasier.

  Det har aldrig varit den Svenska modellen att svenskar ska slava åt kriminella och
  Vidriga människor från hela världen.

  Har aldrig träffat någon flykting som sagt att hon eller han ska jobba
  och försörja flyktingarna som kommer hit. Alla ska öppna eget så de kan
  Gömma vinsterna för egen vinning.
  Flyktingarna kommer hit för att plundra Sverige och för att ta över det , göra det till
  Ett brinnande helvete som de kommer ifrån.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s