Hårt tryck mot den Ungersk-Serbiska gränsen när flera illegala migranter vill in i Europa

Runt 60 migranter försökte tidigt i morse ta sig över stängslet i Röszke, vid den Serbisk-Ungerska gränsen. Några lyckades ta sig igenom och polisen stoppade all trafik medan beväpnade vakter sköt varningsskott. Flera av migranterna som tog sig in i Ungern arresterades, medan polisen hindrade andra från att ta sig igenom. Den senaste tiden har den Serbisk-Ungerska gränsen varit under hårt tryck från migranter som försökt ta sig över – bara den här månaden har det så här långt gjorts 3.400 illegala försök.

Ungern har som bekant fått mottaga mycket kritik från såväl Sverige som EU för att de vägrar ta emot migranter, men likt många andra öststater handlar det om att använda huvudet framför hjärtat. Det räcker med att se på länder som Tyskland och Frankrike för att se den misär som uppstår – eller varför inte skolexemplet Sverige som tydligt visar att det är likvärdigt med självmord att låta gränserna stå på vid gavel. Inte nog med att det är fritt inflöde av vapen, droger och terrorister, vi importerar även kriminalitet som bidrager till samhällets förfall även om vår regering fortfarande vägrar erkänna det.

Skottlossningar, knivhuggningar, grova rån, brutal misshandel, våldtäkter, bilbränder och explosioner hör numera till vardagen för svenska folket. En pensionär i Kristianstad som bor i närheten av den plats där en 25-årig man sköts ihjäl igår natt, uttryckte till SVT idag att man knappt vågar gå ut längre eftersom det känns som ett inbördeskrig. Precis så tänker en stor del av svenska folket och många frågar sig vad sjutton det är som pågår.

Medan regeringen Löfvén belåtet konstaterar att allt är som det ska, drömmer många svenskar om att få politiker med råg i ryggen som vågar sätta hårt mot hårt och skydda såväl befolkningen som landets gränser, men det lär stanna vid en dröm eftersom Svensson inte är beredd att ställa sig utanför Rosenbad och kräva regeringens snara avgång!

#onlyinsweden

https://dailynewshungary.com/breaking-news-migrants-try-to-break-through-hungarian-border-fence-at-roszke/

2 reaktioner till “Hårt tryck mot den Ungersk-Serbiska gränsen när flera illegala migranter vill in i Europa

 1. Grova brottslingar måste bemötas på ett avskräckande sätt eftersom de inte är mentalt redo att diskutera sin kriminalitet och således fungerar inte dialog och saft och bullar eller pizza. Alla är heller inte lika mycket värda eller hur kan man se en våldsförövare som likställd med en välanpassad medborgare?

  Gillad av 1 person

  1. Fungerar USA:s metod med höga straff eller Kinas, med utbildning och jobb?

   Tja. Jag skulle själv inte döma den våldsförövare så hårt som slaktar de som har skapat eländet, men kanske döma den välanpassade hårdare, d.v.s. den som gett sig fan på att tro på Bonnier AB, trots att döden numera bokstavligen stirrar dem i vitögat.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s