En global koldioxidskatt ska ”rädda” planeten

Så framkom det till slut vad syftet är med hela klimathysterin, där man inbillar människor att klimatförändringen skenar samt skrämt upp generationer med budskapet att jordens undergång är förestående – baserat på antaganden utan konkreta bevis. Man vill införa en global koldioxidskatt som ett ekonomiskt styrmedel.

Vi behöver koldioxid för vår egen, skogarnas, djurens och hela planetens överlevnad, men vi straffskattas för det – även om alla betalar för utsläppen så finns de dock kvar, så vad är logiken?

Klimatet förändras som det alltid har gjort och temperaturen kommer alltid att pendla både upp och ned som det alltid har gjort. Så länge det inte finns några säkra bevis på att det är människan som påverkar klimatet, så borde vi sitta lugnt i båten och istället fokusera på miljöproblemen som på riktigt förgiftar människor samt långsamt dödar moder jord.

Det är uppenbart att globalister som Internationella Valutafonden (IVF) vill ta kontroll över våra liv samt tjäna grova pengar på vägen. Tesen ”follow the money” har aldrig varit mer relevant!

Vi ska vara väldigt tacksamma för att USA:s president Donald Trump sätter käppar i hjulet för globalisternas planer om världsherravälde, så länge han sitter där han sitter finns det fortfarande chans att stå emot deras galenskaper.

Att inte fler vaknat upp och inser att vi blir dragna vid näsan är förbluffande, men de är riktigt smarta som låter ett barn vara frontfigur för hela rörelsen eftersom det blir svårare att kritisera och ifrågasätta på det viset. Låt oss hoppas att 2020 blir året då ballongen spricker!

#vaknasverige

#geosserapengarsåräddarviklimatet

Källa: GP Ekonomi

10 reaktioner till “En global koldioxidskatt ska ”rädda” planeten

   1. Skatten är bevisligen för låg när det lönar sig att frakta fisk till Kina och hit igen för att filéa den.Transporter är alldeles för billiga.(Har för övrigt slängt all min filéade fisk för risken att få coronnavirus i frysen) Aldrig mer filéad fisk från ormarnas och kräldjurens land,Kina.

    Gilla

 1. Skatt och skatt och skatt i det oändliga….regeringen har så ont om pengar, de försöker få ihop till kostnaderna för importen av ekonomiska flyktingar och vad de kostar. Det finns inte pengar över till något nödvändigt i Sverige, hål överallt. Ser ni inte det? Skatt på plastpåsar, skatt på virkesupplag på egen mark för skogsägare, skatt, skatt. Vi betalar skatt utifrån en förväntad service. Vi får inte den servicen längre utan måste tom betala när vi behöver den, sjukvård osv. Mest märkbart och så oerhört skamligt är hur man beskattar bilar och bränsle, har ni kollat vad det står i fakturorna från Transportstyrelsen? Så ofantligt många lögner att gemene man inte kan hålla reda på allt. Tanka bilen med biobränsle? Javisst, en god gärning? Inte alls, 90 % av all bioråmassa importeras, mest palmolja. Vad tror ni det får för effekter i de länder som levererar? Det blir inte ens ett nollsummespel att använda biobränsle. Hugger man ner skog frigörs koldioxid. Det tar sedan 50-60 år innan skogen fått lite höjd och kan ta upp koldioxid. På liknande sätt är det med det mesta som det ljugs om idag av dessa fruktansvärt otillständiga medier, oavsett sakområde. Saken är den att det fattas pengar till ALLT eftersom importen av ekonomiska flyktingar kostar astronomiska summor. Varför tror ni att det inte redovisas det minsta i det avseendet? 100 miljarder/år? 200-300 eller ännu mer?

  Gilla

 2. Skatter löser inga problem i verkligheten. Hur tusan kan man tro att en global skatt kan lösa något som helst? I Sverige har vi vant oss vid att så är fallet, inte tusan ger en global skatt något annat än att mottagarna av skatten får mer pengar att röra sig med. För mig är det ofattbart att svensken i gemen är så godtrogen, att han/hon automatiskt tror att de som styr kommer med förslag som är ”goda”. Naturligtvis skulle en global skatt av något slag föra med sig en maktförskjutning. Ser ni inte det? Vad är det vi får bestämma i Sverige själva? Vad får jag som enskild individ bestämma och rå över vad gäller var mina skattekronor tar vägen? Östlings fråga ”vad fan får jag för pengarna” var ju alldeles självklart rimlig. Politikerna har väl aldrig fått väljarnas mandat att spendera våra skattepengar på det sätt de gör sedan länge? Vi trodde vi skulle få välfärd, omsorg, tandläkarvård, hela vägar utan potthål, bostäder till våra unga så de kan flytta hemifrån, vi trodde vi betalade för att DE skulle fördela på ett solidariskt sätt. Var är de bra boendena för våra äldre? Var är vårt försvar som ska försvara Sverige? Var finns BB där människor bor så de slipper föda i taxi? Var är skolorna som ger utbildning och kunskap och inte mätbara idiotier som ”kundnöjdhet”, antal datorer, bra poäng i föräldrasamtal? Var gick det snett, var spårade det ur? Fundera på det ni.

  Gillad av 1 person

  1. Det skall inte gå att köpa skitig lågskattad diesel i Polen och köra med den i Sverige,som det är nu tar Polackerna lågskattad diesel och svinar ner hela Europa.Likvärdig konkurrens för Europas åkare är vad den här globala skatten innebär.

   Gilla

 3. Precis som om lågskattad diesel i Polen blir renare av en koldioxidskatt.
  Detta är precis lika galet som en extraskatt på plastpåsar, miljön blir inte bättre av detta.
  De hamnar inte i naturen utan används som soppåsar.
  95 % av plastutsläppen i världshaven kommer från tio flodsystem i Asien och Afrika beroende på att man där tömmer soporna direkt i floderna. En skatt på svenska plastpåsar kommer naturligtvis inte att ändra på detta.

  Gilla

  1. Det skall inte vara lönsamt att skita ner Sverige genom att tanka dålig diesel i Polen och köra i Sverige.Prisneutralt och nödvändigt för de svenska jobben.Likvärdiga villkor i hela Europa vad gäller skatter och löner gynnar oss.Det förstår du väl åtminstone tompas11?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s