Greta Thunbergs krav är orealistiska – varför är det inte fler som inser det?

I sitt tal i Davos proklamerade klimataktivisten Greta Thunberg att vi måste få ned våra koldioxidutsläpp till noll. Detta fick brittiska Butchy att antaga utmaningen att leva ett liv där vi inte skapar utsläpp.


På morgonen kunde han inte dricka varmt kaffe, inte ta bilen till jobbet eller tunnelbanan så han fick gå två timmar till sin arbetsplats i London och väl på plats kan han inte ta hissen utan måste ta trapporna upp till 28:e våningen. Han kan inte arbeta med datorn utan måste använda papper och penna, han kan inte använda sin mobiltelefon – dessutom kan han inte värma mat i mikron till lunch eller äta en banan som är importerad, varför det fick bli ett glas vatten.


Skojsig film, men seriöst så kan inte den moderna människan leva på det här sättet – det är helt orealistiskt! Varför är det inte fler som påpekar detta? Dessutom finns det fortfarande inga bevis på att människan påverkar klimatet, utan hela klimathysterin bygger på teorier som ”kanske” stämmer.
Det enda vi med säkerhet vet är att det överdrivna klimathotet kostar oss en förmögenhet och skrämmer upp människor i onödan! När ska vi någonsin få en sansad debatt där flera forskare utanför IPCC får framföra sina teorier?


#vaknasverige

#geosserapengarsåräddarviklimatet

#followthemoney

#närdetsundaförnuftetlysermedsinfrånvaro

9 reaktioner till “Greta Thunbergs krav är orealistiska – varför är det inte fler som inser det?

 1. Alla klimathysteriker som kan +/- vet att dom står på lös grund och saknar påtagliga bevis för sina antaganden och teorier, därför kommer vi aldrig att få uppleva en debatt eller se en oliktänkande i radio eller tv i Sverige. Mera sansade bedömare av klimatförändringarna som sker anser att det inte finns någon anledning till att drastiskt förändra livsstil och fördyra livet med snällt sagt tveksamma klimatåtgärder.

  Gillad av 1 person

 2. Undrar också varför människor inte tänker själva. Det är en masshysteri. Människor är enkla varelser och vi följer ledare och ibland utan att tänka på vart…

  Gilla

 3. De där va väl ändå å ta i, göra narr av Greta. Finns ju nått som heter mellan ting, dessutom så tror ja hon inte menar på de överdrivna sättet som framförs i videon.
  Lyssna på forskarna som vet hur de hänger ihop, och titta på liknande filmer om klimat och natur, dom har så rätt
  Och han i videon verkar behöva lite motion.
  Believer

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s