När våldet kryper närmare finns ingen plan B

Den senaste tiden har det skett flera rån och rånförsök på gårdar ute i landsorterna runt Ystad, där man siktat in sig på enskilt belägna gårdar. Polisen gick igår ut med en varning till personer som bor på avsides belägna gårdar eftersom man ser ett mönster där förövarna är aggressiva och envetna, kommer med bil och kör in på gårdsplanen samt vill komma in i bostaden.

Idag läser jag att en man sent igår kväll utsattes för ett brutalt rån i sin bostad i mitt område. Gärningsmännen misshandlade och rånade offret innan de flydde från platsen. Polisen eftersökte rånarna bland annat med hjälp av helikopter, men i natt var fortfarande ingen person gripen.

Detta har fått mig att fundera på hur utsatt man är när man bor på landet. Man vet inte vem som knackar på dörren och kommer de när det är mörkt så är det ännu svårare att identifiera vem som står utanför eftersom man inte ser fordonet. Man måste således bli väldigt försiktig och fråga vem det är innan man öppnar samt instruera barnen att inte öppna dörren om inte jag är hemma.

När vi pratade om det på jobbet igår så kände även mina kollegor, som också bor på landet, obehag inför situationen. Tänk att det har gått så långt att vi inte längre känner oss trygga ens i våra egna bostäder på grund av det grova våldet som sprider sig som en pest i landet, för det här är på intet sätt en lokal företeelse.

Kriminella gäng, ungdomsligister, organiserad brottslighet, öststatsligor, vanliga kriminella och importerad brottslighet i en salig röra terroriserar landets invånare med ungdomsrån, förnedringsrån, äldrerån, överfallsrån i bostaden, bomber och granater, dagliga bilbränder, skottlossningar, knivhuggningar och våldtäkter – vad fan är det som händer frågar sig folk?!

En regering som tappat kontrollen och en polisorganisation som hela tiden ligger steget efter samt saknar resurser och befogenheter är vad som hänt – förutom den lilla detaljen att regeringen inte vill kännas vid sitt misslyckande.

I vilket annat land som helst hade folket för länge sedan sett till att sparka ut regeringen från Rosenbad och krävt nyval, men i Sverige sitter vi snällt i båten trots en mycket stor otrygghet med många obehagliga konsekvenser som följd.

Tyvärr är det inte bara att upprätthålla ordningen som man misslyckats med kapitalt och det är ett under att inte fler protesterar trots att så många svenskar drabbas av deras farliga politik.

Att stänga ned kärnkraften är det senaste misslyckandet i ordningen och de ska vara glada för att vi inte haft en riktig vinter i år för då hade det varit ett helt annat ljud i skällan, men det är naivt att tro att vi kommer att ha milda vintrar varje år och dessutom verkar de helt ha bortsett från att flera svenska företag redan valt att flytta sina verksamheter utomlands för att säkra produktionen då de upplever att elen inte räcker till. Är inte det en varningsklocka att ta på allvar så måste de vara både blinda och döva!

Det är uppenbart för de flesta att regeringen för en politik som är direkt skadlig för Sverige samtidigt som de inte lyssnar på signaler varken från folket eller företagen – när är det nog?

#avgåregeringen
#geosstrygghetentillbaka

4 reaktioner till “När våldet kryper närmare finns ingen plan B

  1. Rån och stölder på landsbygden är ju inget nytt och ofta rekar tjyvapacket ett tag innan de slår till.Bor man lite avsides så är det bra att stänga av infartsvägen så tjyvarna inte ens får en chans att reka.När man ser misstänkta fordon är det inte fel att stoppa dem och konfrontera och dokumentera med sin mobilkamera.Utöver det så anlitar man aldrig öststatspack för någon som helst renovering på sina byggnader.Man håller gränsen helt enkelt,något som skojarna i regeringen också borde lära sig istället för att utsätta folk för överlagt folkmord.Skulle man bli överfallen så är anfall bästa försvar och man går in i det anfallet med insikt om att döda.Här ges ingen pardon till svin. Hellre fem år i fängelse än sex alnar under jord.Kill’em.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s