Friåret stoppat men Miljöpartiet ger sig inte

En glädjande sak med gårdagens uppgörelse mellan oppositionspartierna M, KD, SD och V är att Miljöpartiets galna satsning på att införa ”utvecklingstid”, tidigare kallat friår, stoppas.

Miljöpartiets ryggradslösa språkrör och tillika biträdande finansminister Per Bolund, vill dock inte acceptera nederlaget utan ämnar ändå genomföra reformen under mandatperioden.

När en regeringsföreträdare och biträdande finansminister, i en tid när landet krisar på flera områden som främst slår mot de svagaste i samhället, anser att det finns belägg för att införa onödiga reformer som innebär att vi ska betala för att vissa ska vara lediga och som skulle ha kostat 200 miljoner i år för att sedan stiga till 1 miljard 2022, finns fog för att ifrågasätta vad sjutton Socialdemokraterna håller på med.

Är de så maktkåta att de är beredda att förstöra landet till varje pris genom att låta ett extremistparti utan sunt förnuft diktera villkoren? Samma parti som för övrigt kräver fortsatta öppna gränser när andra, inklusive de själva, vill dra i nödbromsen.

De grönas politik är direkt skadlig för Sverige och ju fortare de får en enkelbiljett ut ur regeringen desto bättre! Om S ändå hade lite mer vett och stake att ta ansvar för landet, då hade vi kanske fått chansen att gå till valurnorna innan året är slut. Men dessa makthungrande rödgröna girigburkar lär bita sig fast tills de blir handgripligen bortsläpade från maktens boningar.

Under tiden fortsätter förfallet och anarkin att breda ut sig i landet medan klockar tickar på. Folkets ilska pyr ute i stugorna, men så länge de fortsätter knyta näven i fickan och svälja förtreten blir de djupa suckarna knappt hörbara!

Källa: Expressen

#onlyinsweden

6 reaktioner till “Friåret stoppat men Miljöpartiet ger sig inte

  1. De grönas politik är direkt skadlig för Sverige och ju fortare de får en enkelbiljett ut ur regeringen desto bättre!

    Sant, men det borde vara riksdagen. Då följer utträdet ut ur regeringen automatiskt.

    Gillad av 1 person

  2. Makten framför allt är S paroll, dom struntar i konsekvenserna för dom vet att dom åker ut i nästa val och det kommer dröja länge innan dom kommer in igen. Nu tvingar dom till och med igenom ren högerpolitik utan att tveka bara för att kunna sitta lite längre så deras kärnväljare borde inte vara särskilt nöjda.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s