Organiserade bilbränder – en del av den nya Sverigebilden

Som sig bör har det återigen brunnit bilar – denna gång i Gävle där bilar brann på fem olika platser. Ungdomsgäng som skjuter raketer och eldar upp bilar är numera en del av den nya Sverigebilden, som tydligen inte stör regeringen överhuvudtaget trots att den ena äkta hälften påstår sig värna om miljön och klimatet. Hycklare!

Men nu tänker vi en stund på alla sköna miljoner som satsas på förebyggande åtgärder för att hjälpa de här offren för socioekonomiska faktorer så känns det nog bättre sedan… Nej, faktiskt inte!

#burnbabyburn

#avgåregeringen

Källa: Expressen

8 reaktioner till “Organiserade bilbränder – en del av den nya Sverigebilden

 1. Jag funderar på att köra in min bil till en sk no-go zon i förhoppning att någon skall elda upp den.Sannolikheten är stor för att så sker.
  #carpediem

  Gilla

   1. Får försäkringsbolagen in ett stort antal fall fortsättningsvis, så blir det ändring. Storleken på premien och självrisken beror redan idag på var man har fordonet normalt parkerat. Det är dyrare i en stad, än ute på landsygden. Dyrare i ett hyresområde, än i ett villaområde. Dyrare utomhus, än inomhus [låst] osv. No-go-zoner är högriskområden …

    Gilla

   2. Det är enl Lf inte brottsligt att hoppas på att bilen skall brinna oavsett var man parkerar.Folkskam är inne på samma linje.Jovisst kan premien ändras men får man en nyare bil så…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s