Apropå känsliga ämnen vid kaffebordet

Mycket ska man höra innan öronen trillar av;

”Swishhoror skriver bara det som deras följare betalar dem för att skriva, de vill tillfredsställa de som betalar med vinklade reportage och är inte opartiska. De enda som man kan lita på är riktiga journalister som arbetar på en tidningsredaktion, t ex. SvD, där texterna granskas innan de publiceras.”

Värst av allt är att detta inte på något sätt är en unik åsikt, utan väldigt många svenskar lever i villfarelsen att allt som kommer från MSM är ren fakta, utan vare sig partiskhet, dimridåer eller någon bakomliggande agenda.

Nu är inte jag själv en del av swish-journalistiken, men många av dessa grävande skribenter gör faktiskt ett bättre jobb än många i den etablerade journalistkåren kommer i närheten av. Tur att man kan skratta bort det när tystnaden breder ut sig vid kaffebordet. 😅

Trevlig helg!

7 reaktioner till “Apropå känsliga ämnen vid kaffebordet

  1. Idag är väl rollerna rätt givna för den anställde tvingas säkert mot bättre vetande i många fall lämna in det som redaktören törs stå för utan att bli utstött , medan den stödsökande journalistiken naturligtvis har en avsikt med att visa något som inte visas i ”etablerad” media. I den gamla världen fanns inget behov av varken SD eller alternativmedia för då skötte regeringen Sverige bättre och press och tidningar gick att lita på. (OT fin bild)

    Gillad av 3 personer

  2. Jag har länge tyckt att du skulle byta tröja på headern,den här var ju färgrann så den tycker jag att du skall byta till :)!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s