Om klimatalarmisterna är säkra på sin sak borde de inte vara rädda för att ta debatten

Vi är många som genomskådat klimatbluffen som i grund och botten handlar om att tjäna pengar samt hålla folks fokus borta från mer allvarliga saker samtidigt som de mycket viktigare miljöfrågorna får stå åt sidan. En genomgående trend sedan klimathysterin på allvar drog igång i början av förra året, är att såväl media som politiker inte låter andra forskare som inte håller med klimatalarmisterna få höras i debatten, varför vi fått en mycket osaklig klimatdebatt som främst handlar om indoktrinering och propaganda.
Man kan fråga sig varför klimatalarmisterna är så rädda för att deras meningsmotståndare ska synas och höras om de nu är så säkra på sin sak? Varför debatterar aldrig Greta Thunberg mot andra och varför ser vi aldrig en duell mellan två forskare från olika läger? Det borde vara lätt som en plätt för klimatalarmisterna att vinna debatten om de nu sitter med fakta på hand?
I Tyska Schwerin anordnade partiet Alternativ für Deutschland nyligen en visning av dokumentärfilmen ”Myten om klimatkatastrofen”, som kritiserar påståendena om ett akut klimathot. Detta ogillades av vänsterextremister, som klottrade budskap vid partilokalen och inför visningen hade Facebookgrupper med namn som ”Schwerin mot rasism“ och ”Schwerin för alla” uppmanat sina följare att försöka förstöra evenemanget och mobilisera mot ”klimatförnekelse”.
Filmen tar upp myten om såväl koldioxid som klimatkatastrofen, nämner fotosyntesen samt påpekar att det inte är bevisat att människan påverkar planetens temperatur utan att allt handlar om klimatlögner.
Återigen – varför är klimatalarmisterna så desperata att stoppa alla möjligheter till att låta fler röster höras i debatten? Den frågan borde fler ställa sig!
#followthemoney
#geosserapengarsåräddarviklimatet
#upptillbevis
dvd.jpg

 

 

 

10 reaktioner till “Om klimatalarmisterna är säkra på sin sak borde de inte vara rädda för att ta debatten

 1. det är bara bra att extremisterna tar sig ton och tar över. Vanligt folk gillar inte extremister. Därför kommer de inte att få något större stöd. Mer allvarligt är det som jag hörde på radio idag, att EU har utlovat en fantasisumma för ”omställning”. Gissa vems pengar? Man tror inte det är sant vilka representanter europeerna har skickat dit!

  Gillad av 1 person

 2. Även årsmötet World Economic Forum som börjar i Davos på måndag kommer att präglas av klimatlögnen.
  Grundaren Klaus Schwabs budskap till de 3.000 deltagarna är tydligt: ”Sluta snacka. Det är tid att agera. Världen befinner sig i en existentiell kris som vi enligt vetenskapen bara har några år till att avvärja. Om vi inte lyckas, kommer vi att svika efterföljande generationer och göra planeten mindre beboelig. Skogsbränderna i Australien är bara den senaste påminnelsen om detta.”

  https://jyllands-posten.dk/premium/erhverv/ECE11875426/snakkeklubben-er-lukket-nu-skal-der-handles/

  Gilla

 3. Vi ska minska användningen av bil, är det därför flyktingar får gratis körkort?
  Oskarshamn finanserade arabiska kvinnors körkort 400 000 kr.

  Funktionshindrade som behöver bil för att förflytta sig, tycker Försäkringskassan inte behöver bil.
  Men friska arabiska kvinnor är behov av det och till och med skattefinansierad, medan vi
  Alla andra får sjuka får låna pengar till körkortet.

  Minska på folkmängden är klimatsmart, men politikerna gör tvärt emot.

  Jag kan bara tyda att flykting männen får stanna i Sverige för socialsekreterare behöver älskare.
  För de är inte flyktingar i behov av asyl.

  Och vänsterns kvinnor behöver afganistakier för de tror att de är riktiga män, för Svenska män
  Får inte vara sig själva av alla feministiska fanatiker.

  Det är konstigt att inte svenska kvinnor och män hyllar sina partner i denna värld.
  När de ser alla galningar vi fått ibland oss som inte respekterar någon eller något.
  Som inte vet vad preventivmedel är. Vilket är fruktansvärt både för miljön och Sverige.

  Gilla

 4. Jag tror att vi måste ställa om och vara mindre slösaktiga av jordens resurser.
  Gillar inte köp och släng samhället.

  Men kan inte hjälpa att klimatet debatten verkar vara väldigt planerat och väl organiserat
  Just när flykting problemen kom.
  Känns som det är en ridå skapat av. Muslimer för att sprida sina allierade för att överta världen
  Medan vi fokuserar på miljön.

  När det är försent inser vi vad som hänt och då finns ingen återvändo. Varför så många
  Förrått sitt folk kan man undra.

  Gillad av 1 person

 5. Alla tänkande alarmister vet att de far med halvsanningar och rena lögner övriga vill eller kan inte tänka själva. I en debatt med en kunnig motpart vet dom att en Walk over är bästa taktik för mot kända fakta och statistik över hur klimatet ändras över tid är dom chanslösa. Dessutom finns det hur många klimatmodeller framställda tidigare vilket samtliga kommit på skam så gissa och bygga modeller på dom fungerar bevisligen inte. Dessutom är mänsklig påverkan väldigt marginell om ens påvisbar.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s