Det hjälper inte att slå sig för bröstet när man inte levererar herr Löfvén

Året avslutas med att landsfadern Stefan Löfvén har ordet i dagens Aftonbladet och flosklerna fullkomligen hoppar som grodor ur munnen på honom.
 
Gängkrigen duggar tätt, folket är mer otrygga än någonsin, den oansvariga migrationspolitiken har sänkt hela välfärden där såväl vården som skolorna går på knäna, extremismen är utbredd, terrorhotet är ständigt närvarande, kvinnoförtrycket syns överallt i den pågående islamiseringens fotspår och öppna gränser bidrager till ett konstant drog- och vapenflöde, men karln proklamerar stolt hur Socialdemokratin byggt Sverige starkare med breda välfärdsreformer och med värderingar om plikt, rätt, skötsamhet, solidaritet, jämlikhet samt jämställdhet.
 
Löfvén anser vidare att S har ändrat riktningen för Sverige genom att vända underskott till överskott i ekonomin och investerat i hela landet, pressat tillbaka arbetslösheten, mer än fördubblat satsningarna på klimatomställningen och rustat välfärden med ökade resurser samt fler anställda, förbättrat pensionärernas ekonomi, stärkt löntagarnas rättigheter, återinfört rätten för svenska fackföreningar att ta striden för kollektivavtal, gått i bräschen för ökad jämställdhet med flera initiativ till en mer modern föräldraförsäkring samt stärkt barns rättigheter genom att barnkonventionen nästa år blir lag.
 
Stefan Löfvén har rätt i två saker – S har varit med och byggt upp Sverige en gång i tiden men det nya S har likväl raserat hela bygget och folk börjar tröttna vilket de svikande opinionssiffrorna nu är ett tydligt bevis på, dessutom stämmer det utomordentligt bra att regeringen har slösat otaliga skattekronor på klimatet, men i övrigt är det en fullt befogad fråga om jag och Stefan Löfvén överhuvudtaget lever i samma land?
 
Löfvén erkänner visserligen problembilden med gängkriminalitet, skjutningar, låga pensioner och onödigt långa väntetider inom vården med en lösning som så klart är helt i socialdemokratisk anda – genom solidaritet. Här finns inget tal om att sätta ned foten och visa vem som bestämmer, tvinga människor att följa svensk lag om de bor i landet, kraftigt minska migrationen eller att revidera det övergenerösa bidragssystemet och börja ställa krav, nej då det här ska vi lösa som vi alltid har gjort – tillsammans genom att bygga ett starkt samhälle med en rättvis och smart klimatomställning, snabbare integration som präglas av plikt och rätt, lag och ordning där vi ska vara hårda mot brotten samt stärkt välfärd där ingen kommun eller region ska lämnas i sticket.
 
Tror han själv på det han säger? Borde det inte vara uppenbart för den socialdemokratiska ledningen att det inte längre räcker att säga vad man tror att folk vill höra, man måste också visa lite verkstad och det har man banne mig inte gjort på hela året i de viktigaste frågorna så varför ge dem fler chanser att förstöra landet?
 
Löfvén avslutar med att deklarera att han är stolt över Sveriges historia samt övertygad om att vi i nästa årtionde kan fortsätta att bygga samhället starkare och mer jämlikt samt forma ett Sverige där alla känner trygghet – men med vilka verktyg då? Vem som helst kan bygga luftslott och vräka ur sig tomma löften utan tyngd, men bara ett fåtal kan leverera och det har regeringen Löfvén med stödpartier tydligt visat att man inte klarar av. Vill man på allvar visa att man bryr sig om Sverige samt sätter svenska folket främst framför makt och pengar, så bör man ta sitt förbannande ansvar och avgå redan på torsdag!
 
#tröttpåfegapolitiker
#misstronökarnärpolitikernasviker
#vivillhaennyregering
#utmeddetgamlaochinmeddetnya
 
https:/www.aftonbladet.se/debatt/a/Op2e7V/misstron-okar-nar-samhallet-sviker
löfven.jpg

16 reaktioner till “Det hjälper inte att slå sig för bröstet när man inte levererar herr Löfvén

 1. Han verkar inte se verkligheten för då kan inte ens han tro på sina egna ord när landet ser ut som det gör. Det är snart inget som fungerar och antalet uteliggare och fattigpensionärer ökar, ändå slår han sig för bröstet och säger att vi är på rätt väg. Som tur är visar hans opinionssiffror på en tillnyktring hos folket, bättre sent än aldrig.

  Gillad av 3 personer

 2. Det hjälper inte att slå sig för bröstet när man inte levererar herr Löfvén

  Det är i alla fall mer än ingenting. Det läggs dock mycket energi på att underhålla Potemkin-kulissen.

  Gillad av 1 person

  1. Otroligt med snömos o svammel o floskler. Om alla medborgare i detta land vill o kunde läsa alt. medier skulle han anses vara
   obegåvad o dum….o S skulle sjunka som en sten i opinionen.

   Gillad av 1 person

 3. Han skulle inte ens slå en ettåring i verklighets uppfattning.
  Och inte ens kunskapsmässigt.

  Sverige är nu ett stort kriminellt getto.

  Där flyktingar har fått höga positioner i Svenska myndigheter
  utan att vi vet vem de är och vad de står för.
  De kan och har förändrat alla myndigheter till kriminella finansiärer.

  Och till råga på det skriver han att vi alla har ett ansvar.

  Svenska folket har inget ansvar, 60 % har alltid sagt nej till invandring.

  Varje svensk skattebetalare hade varit miljardär
  För dom penarna flyktingarna kostat Sverige under dessa trettio år.

  Politiker som pumpar in skattepengar till onödiga flyktingprojekt
  Är inget annat än en finansiär av kriminell verksamhet och tjuv.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s