Cirka 4.500 män och kvinnor sitter i de överfulla svenska fängelserna till en kostnad av närmare 13,5 miljoner kronor per dygn

Göteborgsposten publicerar idag en låst artikel om 50 uppmärksammade brottslingar som har mördat, våldtagit, misshandlat samt hanterat tunga droger i och runt Göteborg.

Fanns det inga etniska svenskar bland dessa 50 tungt kriminella med tanke på den ”kränkande” bilden eller vill GP skicka en känga till Stefan Löfvén och partiledningen i S, som lever i villfarelsen att det inte finns någon koppling mellan massinvandringen i kombination med okontrollerade gränser samt den ökande grova kriminaliteten som plågar landet likt en pest?

Det kostar samhället stora summor, dömda brottslingar står redan i kö för att få en fängelseplats i de sedan länge överfulla fängelserna och det är inte så att den grova brottsligheten kommer att upphöra om en månad så man kan fråga sig vad regeringen egentligen gör åt detta tickande problem förutom att sticka huvudet i sanden?!

Det är för övrigt obegripligt att ledningen för landet är på julledighet när det ser ut som det gör och problemen hopar sig – borde de inte jobba dygnet runt för att reda ut den soppa som man kokat ihop och som åsamkat landet stora skador samt genererat att befolkningen tvingas leva i otrygghet?

Nej då, för i Sverige talar vi inte om problemen och kan således inte hitta några lösningar, istället kör vi på så länge det går – kosta vad det kosta vill! Uppenbarligen fungerar det eftersom svenska folket hellre biter ihop än öppet protesterar och så länge kosingen kommer in till skattekistorna fortsätter kräftgången mot den oundvikliga undergången.

#onlyinsweden
#våaprataomproblemen
#vigillarintefegapolitiker

10 reaktioner till “Cirka 4.500 män och kvinnor sitter i de överfulla svenska fängelserna till en kostnad av närmare 13,5 miljoner kronor per dygn

 1. ”Flykting-massinvandringen” till Sverige, som startade i mitten av 1960-talet, är en samtida, gemensam händelse till vad som hände i USA 1965, när migrationslagarna, på framförallt judiska organisationers initiativ och kamp ända sedan 20-talet, förändrades dramatiskt och därefter tillät invandring från klotets alla hörn. Den fullständiga etniska och religiösa förändring (och antal innevånare) som USA då började genomlida, liksom England, fick givetvis sin parallell även härstädes. Fattas bara annat! Vi hade (och har) samma ägarförhållande inom Media, som i de västliga engelsktalande länderna, som vi ju i allt har försökt att efterlikna. Till absolut ingen gagn!
  Propagandan för ett multikulturellt Sverige satte igång redan på 50-talet av framförallt en förintelseöverlevare vid namn av David Schwarz, som åren efter VKII hade tillbringat lång tid på ett sanatorium för lungsjuka i Italien, men som kom till Sverige och här kände sig manad att i bl a Bonnierpressen och deras stora tidningar, liksom inom Folkpartiet, göra sig till tolk för ett folkutbyte. Varför kan man undra. Vi hade ju inte krökt så mycket som ett hårstrå på judar, utan tvärtemot varit behjälpliga på allehanda sätt; tänk Folke Bernadotte!
  Men David Schwarz arbete kröntes rätt snabbt i en stor seger, då Riksdagen i februari 1975 godkände den av Olof Palme och Anna-Greta Leijons skrivna propositionen 1975:2, som förkunnade att från den dagen skulle den svenska folkstammens bevarande, inte längre äga giltighet. Vi var nu ett Multikulturellt Paradis i varande. Bonnierpressen, med särskilt Expressen som tydligt exempel, blev en ledstjärna i omvandlingsarbetet, där ju Folkpartiet kom att bli dominerande. Fast sossarna och kommunisterna låg inte långt efter.
  Svenska fängelser har nu under mer än femtio år i allt högre grad, blivit ett tillhåll för denna massinvandring och där nu majoriteten är utländsk. Fast att vår regim-ledare inte uppfattar läget på detta sätt, d vs att massinvandringen är främsta orsak till vår skenande brottsutveckling, är ju enbart symtomatiskt för den svenska nedgången på hart när alla områden.
  Vi har sett andra krafter på senare år som ligger i hårt för det som snart blir synligt för alla: folkmordet på oss svenskar. Den på internet ökända gamla judiska tanten Barbra Spectre och hennes i Sverige verksamma judiska studiecirkel Paideia, med den eljest ökände Göran Rosengren som affischnamn. ”Vi judar kommer bli illa sedda för denna vår uppgift att göra Europa multikulturellt” säger tanten, insiktsfullt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s