Decennier av socialdemokratisk migrations- och integrationspolitik har lett fram till de första förortskalifaten

En artikel från Ledarsidorna för alla i befolkningen som fortfarande lever i förnekelse och tror att vi som kritiserar regeringen samt den pågående islamiseringen av landet är onda människor som hatar muslimer eller domedagsprofeter som överdriver problemen – läs och ta del av fakta från verkligheten!

Hur vi ska ska lyckas stoppa det som pågår och integrera alla dessa människor har jag ingen aning om, men så länge vi har en politisk majoritet som inte ens vill kännas vid problemen så lär vi inte ens komma vidare till steg ett där man öppet diskuterar problemen samt bollar lösningar.

Utdrag ur artikeln:

”Borås stad har låtit ta fram en rapport om tillståndet i stadsdelen Norrby. En rapport som lika gärna hade kunnat handla om Rinkeby, Husby, Tjärna Ängar eller vilket annat särskilt utsatt område som helst i Sverige. Rapporten är att se som facit från kanske främst socialdemokratisk migrations- och integrationspolitik de senaste decennierna. En politik som lett fram till de första förortskalifaten.

Norrby är ett av två områden i Borås som polisen klassar som särskilt utsatta områden. Kommunens rapport om Norrby tar, enligt Borås tidning, upp trångboddhet, kriminella nätverk, radikalisering, våldsbejakande extremism, tystnadskultur, hedersrelaterat våld, klankonflikter och släktfejder. Alla de kännetecken som präglar ett kalifat. I detta fall med ett somaliskt kulturellt raster ovanpå. Men rapporten hade lika gärna kunnat handla om Rinkeby, Husby, Rosengård, Biskopsgården, Angered eller Öster i Landskrona. Det som skiljer Borås är att det är den första kommun i Sverige som sätter ord på alla de problem som följt i migrationens spår. Den absoluta huvuddelen av problemen kan kopplas direkt till migration av personer och har föga med klassklyftor att göra inledningsvis.

Det är inte så att en i huvudsak etnisk svensk inför sharialagar och hederrelaterat förtryck, klankulgur eller religiös våldsbejakande extremism. Den är importerad. Och i Norrby har det idag uppstått något som kan bäst liknas vid ett förstadium till en enklav som i sin tur präglas av det som präglar ett kalifat. En rättstillämpning som baseras på klaner och med inslag av sharialagstiftning. Norrby.

Ett annat bostadsområde där det sociala experimentets misslyckande blir tydligt är stadsdelen Brandkärr i Nyköpings kommun. Beställarkontoret i Nyköpings kommun presenterade 2017 en lägesbild av området:

*Alla sorters droger förekommer i Brandkärr.

*Påverkade unga vuxna samt tunga drogmissbrukare vanligt i gatubilden.

*Det förekommer öppen försäljning av narkotika, bland annat Kat i området.

*Alltmer slutet samhälle – färre polisanmälningar.

*Kriminalitet kopplat tillgängbildningar.

*Skolan har ca 60% och förskolan drygt 90% somaliska barn.

*Lekspråket på förskolan är somaliska vilket innebär att det pedagogiska uppdraget hotas.

*Barn från 2 år bär Hijab (huvudduk).

*Många barn äter inte skolmat på grund av religiösa skäl.

*Koranskolor tar mycket av barnens fritid.

*Barns språkinlärning försenas på grund av monokulturen i området.

*Personal har ingen insyn i leken.

*Somaliska på fritidsgården.

*Kvinnor ofta hemma med barnen under långa perioder och lär sig inte resp. tappar språket.

I valkretsen Västra Brandkärr var 23,6 procent utländska medborgare vid valet 2018, i Östra Brandkärr var siffran 16,1 procent enligt folkbokföringen. Sedan 2003 har befolkningen ökat med 28 procent trots att inga nya bostäder har byggts. Från 3 546 personer mantalsskrivna till 4 540. Antalet icke folkbokförda, som endast hyr en madrass, oräknade. Vid valet 2018 till kommunfullmäktige fick Socialdemokraterna 57,92 respektive 49,7 procent av rösterna i Västra respektive Östra Brandkärr.

Rapporterna hade kunnat skrivas av någon annan kommun. Till exempel Stockholms kommun om områdena Rinkeby, Tensta eller Husby.

En kvinna, vi kan kalla henne för ”D” återgav 2015 följande till Ledarsidorna.se:
”Mina föräldrar flydde till Sverige för att ge oss barn skydd från mullornas förtryck och för att växa upp i frihet. Nu har jag gift mig och fött barn. Nu måste även jag fly för att ge mina barn möjlighet att växa upp i frihet från religiöst klanförtrtyck.”

Norrby och Brandkärr – de första förortskalifaten

11 reaktioner till “Decennier av socialdemokratisk migrations- och integrationspolitik har lett fram till de första förortskalifaten

 1. Blir väldigt ledsen när man hör såna hemska berättelser, tyvärr så är
  Det väldigt många Svenska kvinnor och män som hotats, rånats, misshandlats
  Och våldtagits av dessa Svenska män (illigal och ekonomiska flyktingar)
  som polisen skriver i sina ofullständiga rapporter. Så att de slipper straff.

  Av rasistiska flyktingar.
  Men det är det något som regeringen för nekar.

  Min muslimska granne fick sin dotter antastad och sexuellt ofredad. Av sin landsman
  Hon berättade för mig att muslimska män och kvinnor skyddar sina landsmän
  Även när deras anhöriga blir drabbade.
  En kvinna vars man våldtog en sexårig flicka. Skyddade och gav sin man alibi
  Och stannade hos honom trots flera våldtäkter. Och de är i Sverige och de jobbar inte
  Och bott här nästan 10år på försörjningsstöd utan asyl skäl.
  Att vi tvingas försörja såna här människor är bara vidrigt.

  Hur det påverkar Svenska folket och vad vi blir utsatta för verkar inte ens noteras.
  Skulle flyktingarna drabbats som Svenskarna skulle Amnesty och hela världen
  Dömt ut den Svenska regeringen som rasister.
  Men eftersom Svenska skattebetalare drabbas så händer absolut inget.
  Förrän den dan då någon får nog och likstälker svenskarnas diskriminering
  Med de mörka afrikanernas.

  Gillad av 2 personer

 2. Har ägnat några timmar av julledigheten åt att titta på HBO-serien Tjernobyl. I den kartlägger filmens hjältinna de sista 12 timmarna innan katastrofen, minut för minut, till slut sekund för sekund. På samma sätt skulle vi kunna kartlägga dagens situation bakåt, år för år, beslut för beslut, lögn för lögn och ansvarig för ansvarig, ända tillbaka till 1970-talet. Medan de ansvariga fortfarande lever.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s