Inse att skrämseltaktik är passé

Opinionsundersökningarna duggar tätt och det är väl ingen som har missat att Sverigedemokraterna numera är största parti eftersom media gör ett så stort nummer av det.

Vissa verkar dock leva kvar i villfarelsen att det fortfarande går att skrämma folket att tycka ”rätt”. DN till exempel som idag passar på att lyfta fram Ulf Lundell som en godhetsapostel bara för att han tagit ställning mot SD, eftersom det är det enda som är politiskt korrekt att göra om vänstermedia får bestämma.

Som tur är har dock en stor del av svenska folket vågat komma ut ur garderoben med sina åsikter och numera räds man inte att vädra sitt missnöje mot det nuvarande styret offentligt, vilket avspeglar sig i varje väljarbarometer där SD:s framgångar blir allt tydligare. Många kanske inte ens är SD-supportrar egentligen, men de är rejält trötta på alternativen.

Det spelar ingen roll hur många artistuppror som media publicerar eller för den delen skådespelare som får spy ut sitt hat mot oliktänkande – gränsen är nu passerad och ingen bryr sig längre om löjliga hot och försök att skrämmas.

Folket vill ha förändring nu och detta borde såväl media som övriga partier ta till sig istället för att hänga upp sig på att stigmatisera SD, vilket visat sig vara en icke framgångsrik taktik!

Socialdemokraterna har förklarat SD:s framgångar som att de rider på våldsvågen och att folk är oroliga på grund av skjutningarna, men det här går djupare än så.

Det var S som utan förbehåll eller kontroll släppte in den stora migrationsvågen 2015 och de har även gått i bräschen för att tillsammans med övriga partier göra allt som står i deras makt för att inte släppa fram SD till maktens grytor eller ens föra demokratiska samtal med partiet ifråga.

Vänsteretablissemanget och framförallt S har lagt åratal på att gräva en grop åt SD medan de struntat i Sveriges växande problem och nu ser de själva ut att falla däri – så ironiskt!

När får vi se den svenska eliten rannsaka sig själva för det de varit med och skapat? Möjligtvis när helvetet fryser till is!

Kommer regeringen med dess stödpartier någonsin ta ett steg tillbaka och erkänna sina misstag? Kan de börja samarbeta över blockgränserna för att med gemensamma krafter hjälpa landet upp på fötter igen? Nix, inte en chans under nuvarande styre!

Förhoppningsvis kan de illavarslande siffrorna för de styrande partierna få dem att komma på bättre tankar under nästa år eller så kanske svenska folket äntligen tar sig i kragen och genom ett folkuppror avsätter regeringen? Eller så fortsätter landet sin kräftgång mot stupet. Jag tror tyvärr mest på det sistnämnda.

#gillaläget

13 reaktioner till “Inse att skrämseltaktik är passé

 1. Uffe är väl rädd för att hans villkorliga dom omvandlas till fängelse ifall SD kommer till makten.Djävla äckel som utsätter sin omgivning för livsfara genom att köra rattfull.In med fanskapet i buren.

  Gilla

 2. Det märkliga är att oavsett vilket block som styrt, och oavsett att majoriteten av svenskarna under årtionden önskat mindre immigration, så har politiken med de öppna gränserna och den positiva särbehandlingen av de ”nyanlända” fortsatt. Bägge blocken har motsatt sig folkviljan och lär, som Jenny skriver, fortsätta med det tills det inte längre går. Och det går inte längre när partifolket ute i landsorten blir av med uppdrag och arvoden pga att partistyrelsen för en politik som inte ens de själva tror på.

  Gillad av 1 person

 3. Hej Jenny,
  Ulf Lundell skall du nog inte fästa någon uppmärksamhet vid. Han är en gammal gubbe nu och var marxist redan 1976, när han slog igenom. Han är ingen opinionsbildare. Fortsätt ditt duktiga jobb. Vi är allt fler anständiga människor som ansluter oss. Till slut blir vågen så stark så att marxisterna inser att det gick fel igen. Hur många chanser har de fått sedan 1848? Klimatlögnerna och utlänningshysterin kommer att kvävas av vanligt, hederligt folk så småningom igen, bara vi gör vårt bästa för att inte ge oss för hot, men outtröttligt tala om sanningen. Det tycks som att marxisterna gör sina försök att ge sig på varje ny generation, men så länge det finns några kvar av de äldre som kan vittna om tidigare fasers kamp så håller vi dem stången.
  Hoppas du kan få en avslappnande julhelg med de dina nu, så börjar vi ett nytt decennium med nya krafter!

  Gillad av 2 personer

   1. Jag får rätt. Men vi behöver vara en tillräckligt stark kritisk massa för att stå emot angreppen. Vi är många här ute som har ryggraden kvar.

    Gillad av 1 person

 4. Folket har börjat inse vad som händer i samhället och vilka som hela tiden varnat för konsekvenserna vi nu ser därför växer SD och det kan nog ingen semikändis ändra på. Kul ändå att DN och andra fortfarande kör på i samma haveridike fast all trovärdighet har försvunnit.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s