BRÅ-skandalen når utanför landets gränser och våldsspiralen fortsätter här hemma medan de ansvariga tiger still

Fifflandet med de friserade siffrorna från BRÅ har nu blivit en internationell nyhet och ikväll skriver RT om fadäsen, men Sverigebilden är ändå redan förstörd så lite mer salt i såren gör ingen skillnad och som någon uttryckte det i kommentarsfältet – ”vilket lands rättssystem är inte manipulerat?”.

För övrigt fortsätter det våldsamma Sverige att leverera sin dagliga dos med allvarliga brott – jätteslagsmål i Vasastaden i centrala Stockholm med 30-50 personer inblandade som kastade flaskor och brukade pyroteknik, två gripna för misstänkt människorov efter stor polisinsats i bostadsområde i Köping samt 20 personer utsatta för väpnat rån på julfest i Västerås natten till lördag.

Vilda Västern-tillståndet är ett faktum i de flesta orter i landet, såväl stora som små, där allt fler invånare börjar få nog. Det pyr av ilska och frustration ute i stugorna, där inte ens den annalkande julen kan tona ned känslorna.

Kristianstad är till exempel en av de städer som drabbats av dödsskjutningar och andra våldsdåd under året – bland annat bombade bilar, skjutningar mot lägenheter, exploderande handgranater och personrån – senast i torsdags kväll blev en man in i 25-årsåldern skjuten till döds, vartefter polisens projekt ”Rimfrost” anlänt till staden.

En missnöjd Kristianstadsbo är så upprörd att han hotar med lokalt nyval och många andra pratar om otryggheten samt oviljan att vistas i vissa områden.

Men oavsett hur illa ställt det är med nationen och hur besvikna folket än är, så sover regeringsföreträdarna tydligen gott om natten eftersom det är tyst som i graven från dessa fega ledare. Bättre fly än illa fäkta är väl mottot just nu!

#avgåregeringen

Källor: Aftonbladet, Expressen, Fria Tider, Kristianstadsbladet

https://www.rt.com/news/476568-sweden-manipulates-crime-statistics/?fbclid=IwAR2jrH1PuuO_nFdb8osxtC95vXoluRWZRnAJJoHe2g6Hk5yh-0W6-8XVJmk

rt.jpg

5 reaktioner till “BRÅ-skandalen når utanför landets gränser och våldsspiralen fortsätter här hemma medan de ansvariga tiger still

 1. Ja .politikerna har väl bara sommarlov och jullov?
  Och resten av tiden kafferep.

  För de verkar ju totalt borta från det verkliga livet

  Dra in deras livvakter och chaufförer och tvinga dem cykla överallt
  Så kanske de blir rånade och då skulle det hända något.

  Så länge de kan gömma sig och få betalt kommer inget att hända.

  Gillad av 2 personer

  1. Vad är det som motiverar det höga priset på en sådan jacka? Är den fullständigt brandskyddad och skottsäker? Knappast. Kvalité? Nej, det går att göra betydligt billigare. Snarare Levis-syndromet, där man betalar för att göra reklam för ett fabrikat …

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s