Att ställa Trump inför riksrätt ökar bara hans popularitet och visar upp demokraternas brister

Det har väl inte undgått någon att USA:s president Donald Trump ställs inför riksrätt efter nattens omröstning, men de stora förlorarna här är inte Trump utan Demokraterna. I sin strävan efter att förgöra honom, har de bara gjort honom mer mäktig samtidigt som de bitit sig själva i svansen.

RT har idag en intressant artikel som benar ut händelserna och allt började den 8 november 2016 när Trump chockerande vann presidentvalet över Hilary Clinton – från ”Russiagate” då FBI började undersöka kopplingarna efter anklagelser från Demokraterna, fram till telefonsamtalet till Ukraina och så nu riksrätten.

Det är fortfarande oklart vad Demokraterna tror sig uppnå genom detta eftersom det inte finns någon indikation att den republikanska majoriteten i senaten kommer att rösta mot presidenten och avsätta honom, vilket Demokraterna mycket väl känner till. Man har heller inte lyckats få Trump diskvalificerad inför den kommande valrörelsen. Om planen varit att sabotera Trumps valrörelse så ser det ut att ha slagit tillbaka på dem själva rejält. Vid varje utfrågning i utskottet har stödet faktiskt ökat för Trump, något som till och med CNN tvingats erkänna när de pekat på att det hjälpt Trump politiskt.

Ändå har såväl Demokraterna som media fortsatt att pressa på, drivna av känslor och egna uppfattningar samt vägrat acceptera de bevis som de haft framför ögonen. De demokrater som igår röstade mot partilinjen anses helt enkelt vara ”på fel sida av historien”.

Trots Trumps alla fel har han en superkraft i att hans blotta närvaro får alla att bekänna färg, såväl vänner som fiender. Trump tröttnar aldrig på att peka ut vad hans administration har uppnått – fler arbeten, aktiemarknadstillväxt, handel etc, i kontrast till Pelosis öppna krig mot amerikansk demokrati.

Det sägs att historien skrivs av vinnarna, vilket nästan är sant. Den görs av vinnarna, men skrivs av den som hörs mest. Att Trump ställs inför riksrätt är således ett historisk händelse, men inte på det sättet som hans fiender tycks tro.

Man kan tycka mycket om Trump, men vi ska nog vara glada så länge han sitter vid makten eftersom han på sikt även hjälper Sverige att sansa sig från galenskapen som så länge genomsyrat landet. Jag tror han sitter säkert även nästa mandatperiod, men vi får väl se vad det mynnar ut i vid nästa val.

3 reaktioner till “Att ställa Trump inför riksrätt ökar bara hans popularitet och visar upp demokraternas brister

  1. Ett larvigt försök att skyla över demokraten Joe Biden`s mygel i Ukraina med sin son som fick en hög post i ett bolag som han saknade kvalifikationer för enligt DT under Obamatiden

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s