Grattis England som driver närmare en Brexit

Jag tvivlade aldrig på Boris Johnsons kapacitet och som förväntat tog han hem segern i det brittiska valet. Grattis till britterna som nu förhoppningsvis kan lämna EU-monstret nästa år!

Vi andra går ett tufft öde till mötes eftersom någon måste täcka upp för den ekonomiska förlust som Storbritanniens uttåg innebär och krav på höjda medlemsavgifter hörs redan från Bryssel.

EU har redan aviserat att man ska lägga tusen miljarder på klimatet och än det ena, än det andra galna förslaget poppar upp. Igår stod att läsa i Newsner att EU planerar att lägga ett lagförslag om att placera migrationskritiker i psykiatrisk vård. I mina öron låter det främst som ett aprilskämt, men i dagens läge finns det snart inget som längre förvånar.

Bildkälla: DN

5 reaktioner till “Grattis England som driver närmare en Brexit

 1. Det ljusnar … Folk börjar se igenom vissa politikers och medias skeva budskap.

  Valresultatet avviker stort tydligen, enligt de kommentarer jag läst, ifrån de opinionsundersökningar som publicerats innan valet (har ej sett någon av dessa själv). Om det stämmer, så stärker det jag länge sagt om opinionsundersökningar: ”som man ropar, får man svar”. Undersökningar i helhet sett, är ytterst begränsade och utfallet beror på vilka man frågar. Av faktorerna ‘vad’, ‘var’, ‘när’ och ‘hur’, så är ‘vad’ det sökta och ‘när’ utgångspunkten. ‘Var’ och ‘hur’ styr direkt utfallet. Manipulering, medveten eller omedveten, av de två sistnämnda ger alltid ett felaktigt ‘vad’ som resultat.

  Gillad av 1 person

  1. Globalisterna med sina öppna gränserna och utflyttade industrier samt hela refugees-welcome-islamälskarna fick en tung käftsmäll från det engelska folket. Pundet stiger och Löfven deppar. Grattis till alla frihetsälskande!

   Gillad av 2 personer

  1. Det råder med stor sannolikhet totalt kaos på ett antal redaktioner nu. De klarar nog dock att räkna ut att ”Vi såg det inte komma … inkompetens-/idiotförklarar dem fullständigt …

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s