Varför ger vi bort landet utan kamp?

Jag står och viker tvätt, små barntröjor i prydliga fyrkanter, medan jag försöker att undvika att tänka på allt sjukt som sker i vårt samhälle. Det händer mycket elände där nere där du bor sade en bekant idag när vi pratades vid i telefonen, jag kontrade med att det skjuts och sprängs även i andra delar av landet – även i Norrland den senaste tiden – men visst utmärker sig Skåne. Kanske inte så konstigt när vi har allt inflöde söderifrån tack vare våra öppna gränser som saknar all form av regelbunden kontroll.

Två män skjutna utanför förskola i Hässleholm medan barn och personal låste in sig inomhus – en fullständigt absurd händelse som hade väckt stora rubriker för bara några år sedan, men som vi nu rycker på axlarna åt och konstaterar att det i alla fall inte var någon som dog.

Medborgarjournalisten Joakim Lamottes reportage från ett särskilt utsatt område i Trollhättan som urartade när ett 50-tal invandrarkillar angrep såväl Lamotte som polisen med verbala hot, förolämpningar och slag samtidigt som man stal hela hans utrustning gjorde mig mycket bestört för där ser vi svart på vitt exakt hur illa ställt det är i våra ghetton.

Med skolbarn i familjen fladdrar tankarna ofta iväg på alla dessa barn och ungdomar som rånas samt förnedras dagligen, mellanstadieungdomar som säljer och använder droger samt misshandlar och knivrånar människor – vem vill egentligen ha det så här?

Allt detta försöker en stor del av etablissemanget att dölja och förringa. Det finns inga hotfulla ungdomsgäng, invandrare är inte mer benägna än svenskar att begå brott, de flesta våldtäkter sker i relationer, högerpartier vill skrämma människor att rösta på nazister, Sverige behöver fler invandrare, tänk på klimatet – yada yada.

Allt fokus ska med all tydlighet vara på klimatet istället för att uppmärksamma vad som händer med nationen, det ser vi både från politiker och media – platspåsar, ljus och sugrör är minsann tusen gånger värre än att Sverige som land faller ihop som ett korthus medan anarkin breder ut sig. Per Bolund (MP) sitter och slår sig för bröstet över att fler svenskar ställer bilen och åker kollektivt, vilket är en vinst för klimatet – samtidigt tömmer andra länder sopor i havet och förstör miljön med riktigt farliga utsläpp. Men det viktigaste är att vi är bäst i klassen så att vi kan inspirera andra länder – kom ihåg det!

Man tar sig för pannan och undrar varför så många i landet hellre ser på hur landet går under än att ta sig i kragen och agerar?! Denna brist på kurage, vilja och intresse att tänka på någon annan än sig själv leder oss rakt ned i avgrunden. Men det är tur att vi svenskar åtminstone öppnar våra hjärtan och plånböcker på vid gavel för såväl ekonomiska migranter som ett överdrivet klimathot – länge leve bror duktig!

Jag har vikt färdigt tvätten och försöker skaka av mig obehaget samt känslan av att mina barn kommer att få ett helvete när de som vuxna ska leva i den smältdegel som våra politiker skapat åt oss och som blivit allt annat än lyckad. Här finns ingen av de skyldiga makthavarna som vill ta på sig ansvaret och erkänna att man gjort fel samt tillsätta rätt åtgärder – istället låtsas alla som att det regnar medan man hoppas på ett mirakel som aldrig kommer att komma.

Det nya Sverige är här för att stanna och den tiden när vi fortfarande hade möjlighet att stoppa den negativa spiralen är sedan länge förbi, men vi måste väl ändå kämpa för det lilla som finns kvar och inte bara stillasittande se på?!

#vaknasverige

7 reaktioner till “Varför ger vi bort landet utan kamp?

   1. Newsvoice har hög trovärdighet. Den ansvarige utgivaren är mycket intelligent, kunnig och har hög moral. Nu skrev han att han fått info från insiders och då får man ta hänsyn till det i sin egen bedömning.

    Detta om förbud mot att kritisera invandringen har varit ”på tapeten” ett bra tag i EU.

    Gillad av 1 person

 1. Det är inget konstigt augusti 2015såg jag att alla media uteslöt vissa ord som flyktingar
  Och skrev svenska män. Och mp i forum sa att det var kommunens uppgift att lära
  Medborgarna tänka rätt genom beteende vetenskapen.
  Då att EU politikerna försöker tysta ned invandringskritiken är rätt lätt att räkna ut.
  Hur skulle man annars tvinga alla länder att ta emot nästa flykting våg.
  Sverige behöver de inte tvinga politikerna öppnar ju gränsen helt varje dag.

  Jenny var glad att dina barn är små. Då kan ha dem hemma på kvällar.
  Jag som har stora barn ser varje kväll knarket, våldtäkterna och slagsmålen varje väldigt nära
  Mina barn. livrädd efter som jag vet att vad som helst kan hända men man kan inte förbjuda
  Barnen gå ut.
  Och det allra värsta är att de kriminella och våldtäktsmännen kommer gå fria på grund av
  Resurs brist. Men jag tror det är för man inte vill sätta dit förövarna som inte är
  Svenskar och för politikerna vill skydda dem.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s