Än är det inte dags att kasta in handduken

Världen är galen och nationen Sverige är inte längre vad det en gång var. Vi är många som förundras över att det har gått så här fort att riva ned det trygga land som vi en gång växte upp i och det går inte en dag utan att man förbluffat konstaterar att våra ledare vänt oss ryggen.

Krig och konflikter avlöser varandra runt om i världen, terrorhotet är konstant mot Europa, religiös extremism tar alltmer plats, man vill höja EU-avgifter samtidigt som makten centreras till byråkratimonstret istället för att ligga på varje nation, EU vill satsa tusen miljarder på klimatet, FN kräver miljarder och driver på för en värld utan gränser med en gemensam global ekonomi, anarki och kriminalitet kommer i farvattnet av den besinningslösa politiken, poliser och säkerhetstjänst har problem att behålla kontrollen, jämställdheten minskar samtidigt som kvinnoförtrycket ökar, polariseringen blir allt mer extrem, jorden spås gå under inom ett fåtal år, politiker utnyttjar skrämselpropaganda för att driva fram nya skatter, barn utses att leda världen medan klimatet används som fokusförflyttning och mitt i allt återfinns det lilla kungadömet i norr – dömt till undergång efter att ha valts ut som ett mänskligt experiment med katastrofala följder för landets kuvade befolkning.

Vi har protesterat, skrikigt och stångat oss blodiga i diskussioner så det står härliga till – men till vilken nytta? Ingen i maktopposition bemödar sig med att lyssna på den massa som vrålar på sociala medier! Så länge folket inte vågar ta steget ut i verkligheten och protestera mot överheten offentligt så förblir vi en parentes i periferin för – en obekväm grupp som under kontrollerade former driver opinion online, men aldrig kommer nå fram till målet i tid.

Men det finns en del ljuspunkter – fler och fler vaknar troligen och inser att det sunda förnuftet flugit sin kos hos våra styrande, vilket medför att folk vågar ifrågasätta samt förhoppningsvis börjar ställa krav. På sikt kan det leda till förändring även om allt just nu känns tungt i vintermörkret – det är åtminstone vad vi måste sträva efter.

Kanske kommer 2019 att gå till historien som galenskapens år och kanske blir 2020 året då folket hittar modet att resa sig ur sofforna, gå man ur huse samt ta tillbaka makten till folket där den hör hemma.

Hoppet är det sista som överger oss så vi kämpar på för ett bättre Sverige där vi kan lämna otryggheten bakom oss och återfå makthavare som har landets samt medborgarnas bästa för sina ögon. Så ge inte upp – det är inte dags att kasta in handduken nu!

#geinteupp
#tillsammansförettbättresverige

8 reaktioner till “Än är det inte dags att kasta in handduken

 1. Många människor tappade allt hopp och all livslust under den nazistiska ockupationen, likadant var det i de Sovjetockuperade staterna. Andra människor gav aldrig upp, de visste att sanningen skulle segra och de kämpade mot. När utvecklingen väl vände gick det sedan snabbt. Så blir det här också. Greta och EUs klimatnödläge var galenskapens klimax. Sverige är vårt och kan inte ges bort till andra.

  Gillad av 1 person

  1. Vad rör sig i huvudet på de här människorna? Något är ju väldigt fel. Är inlåsning på mentalsjukhus svaret? Och varför griper inte polisen de som attackerar Lamotte? Begår de inte ett brott, enligt brottsbalken, som kan beivras? De är uppenbarligen en samhällsfara som bör hållas borta från mentalt friska människor.

   Gilla

 2. Fem stjärnor till dig, Jenny. Alla människor har inte lika hög förmåga till kamp mot ondskan, som du har. Ondskan kommer av rädsla, men du underkastar dig inte den. Det är ovanligt och fantastiskt.

  Du utstrålar mod och positivitet. Du är därför mycket mer värdefull än de allra flesta människor. De kan bli rädda för dig, men de har fel. De borde vara rädda för att vara utan ditt modiga ledarskap, för utan dig riskerar de att gå under i sin rädsla. Det är därför du behövs! Ät nyttigt, rör på dig, lev länge och fortsätt använda hjärnan effektivt!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s