Nej Snecker – mer socialsekreterare trollar inte bort gängvåldet

En av Vänsterpartiets värsta företrädare, den rättspolitiska talespersonen Linda Snecker, skriver idag ett debattinlägg i Expressen där hon kritiserar regeringen för att inte göra tillräckligt för att lösa gängvåldet och i sak har hon rätt – regeringens åtgärder skrapar bara på ytan – men hon är lika fel på det som inrikesminister Mikael Damberg.

Det V har gemensamt med regeringen är att ingen av dem vill erkänna grundorsakerna till den anarkiliknande situation som vi fått och som de själva varit med och skapat.

Snecker snöar in på ekonomiska klyftor och social utsatthet och att högre straff är fel väg att gå – denna linje har såväl V som regeringen drivit i decennier och oavsett hur mycket miljarder som tillförs de särskilt utsatta områdena och oavsett hur många offerkoftor man satt på ligisterna som förstör för så många andra, så har det inte skett någon förändring. Kanske inte så konstigt när man hela tiden har ett kraftigt inflöde av nya bidragstagare – individer som man direkt placerar i utanförskap.

Är det inte på tiden att såväl V som regeringen med dess stödpartier inser att vi nått vägs ände? Det går inte längre att skylla på socioekonomiska faktorer när kriminella avarter i alla åldrar tagit över våra gator och torg samt skapar såväl otrygghet som obehag för befolkningen, vilket i sin tur kostar samhället ofantliga summor samtidigt som det belastar hela systemet. Vem som helst kan förstå att det är ohållbart!

Daltandet måste upphöra och man måste våga prata om att vi har en övervägande vikt av personer med utländsk härkomst som begår brott. Det är inte rasistiskt att säga sanningen, däremot visar man att man är villig att ta ansvar för folket och rikets säkerhet. Regeringarna i Danmark och Norge kan, så varför kan våra politiker inte stå för sina misstag?

När man erkänt grundorsakerna måste det konstanta inflödet strypas och kriminella individer utan medborgarskap kastas ut ur landet, där även utvisning av kriminella klaner bör vara prio ett om vi vill skjuta gängkriminaliteten i sank. Riskerar hela klanen utvisning när någon begår ett brott lär det få avskräckande effekt. Allt annat är bara tomma hot som aldrig kommer rå på kärnan som i lugn och ro kan fortsätta med sin kriminella verksamhet.

Jag börjar låta som en gammal skiva – precis som våra makthavare som år efter år tjatar om samma saker trots att det inte genererar önskvärt resultat. Kommer vi någonsin komma vidare till steg två eller är vi dömda till att stå kvar och trampa på samma ställe år ut och år in? Med nuvarande makthavare lär vi förbli i limbo och jag kan nästan garantera att vi nästa år vid samma tid står kvar med en fullt utblommad anarki tack vare våra styrandes ignorans och totala brist på kurage!

#detnyasverige
#erkännproblemetellerhållklaffen

12 reaktioner till “Nej Snecker – mer socialsekreterare trollar inte bort gängvåldet

 1. Så länge de vänsterblivna får sätta agendan så kommer man att skydda brottslingarna och dessutom se dessa som offer. Borgerligheten står dessutom bredvid och ser på och verkar helt bortkollrad och jamsar med om behovet av fler fritidsgårdar. Ett mindre antal dömda kriminella med en återfallsrisk nära 100 procent står för ett stort antal brott. De löjligt låga straffen, som alltså beror på att de själva, brottslingarna, ses som offer, gör att den tröskeln mot att begå brott är extremt låg. Risken att åka fast är låg. Lockelsen däremot är stor, särskilt bland vissa. Ett samhälle som inte ursäktar brottslingar utan utkräver ansvar och som slutar att ge mängdrabatter skulle snabbt få ner brottsligheten. Våra nuvarande politiker sviker sitt eget folk och vågar heller inte utmana vänsterns påstådda godhet. Hursomhelst är problemet långt ifrån svårlösligt bara man slutar lyssna på dem som inte är intresserade av vanligt folks säkerhet. Som Snecker.

  Gillad av 2 personer

  1. Oj, man riktigt ser och hör hur hjärnkopplingarna glöder och osar innan Snecker lyckas kväka ur sig statsfeminismens trosbekännelse om mäns kollektiva skuld.

   Gilla

 2. Snecker är en mycket obehaglig person. Totalt oförmögen att tänka logiskt. Fylld av hat och lögner. Hur kan en man vara gift med henne? Stackars barn om hon har….

  Gilla

 3. Att dom orkar år efter år gapa samma mantra, alla bör ha insett att mera miljarder på socialt arbete och fritidsgårdar inte hjälper. Om det vore så hade problemet inte funnits från början eftersom skolor alltid fått kosta betydligt mer per elev i dessa områden och även fritidssatsningarna. Beteendemönstret kommer mera troligt från att dessa barn och ungdomar är fostrade i ett betydligt striktare mönster och nu möter dom en skola och ett samhälle som saknar auktoritet och dåligt uppförande snarast belönas än bestraffas.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s