Medan Greta lyfts fram som maktikon fylls fickorna på tvivelaktiga personer som har allt annat planetens bästa för sina ögon

Klimataktivisten Greta Thunberg har fått otaliga utmärkelser i klimatets namn. Nu kan hon lägga ännu en till samlingen – årets personlighet enligt Time Magazine.

Man kan undra exakt vad Greta Thunberg gjort för att rädda klimatet eller för den delen miljön förutom att skrämma upp en hel generation genom det osannolika påhittet att jorden ska gå under om åtta år?

I dagens tal i Madrid hade Thunberg lovat att presentera fakta, men förutom att hänvisa till rapporter från det politiskt styrda organet IPCC, framkom inga nya revolutionerande fakta och än mindre några bevis för att klimatalarmisternas teorier stämmer.

Således ska vi i väst som redan drar vårt strå till stacken ge upp vår livsstil, skänka gigantiska summor till FN och hoppas på att en tonåring som styrs av en politisk smutsig agenda i slutändan har rätt. Vad kan gå fel liksom?

Under tiden fortsätter de värsta miljöbovarna att förstöra världen med utsläpp och sopor i havet som påverkar både människor samt djur- och växtliv samtidigt som överbefolkning blir ett alltmer akut problem eftersom ingen vill diskutera födelsekontroll. Men inte ska vi prata om sådant som vi människor kan påverka, när det är bättre att orera om CO2 och suga ut människor genom påtvingade skatter!

#vaknasverige
#followthemoney

12 reaktioner till “Medan Greta lyfts fram som maktikon fylls fickorna på tvivelaktiga personer som har allt annat planetens bästa för sina ögon

  1. Denna fula gubbe borde ha varit med på den översta bilden.

   Hur många är det som har missat att det var denne person som angrep både den svenska kronan och brittiska pundet tidigt 1990-tal?

   Gilla

   1. Ännu färre vet om att alla kunniga ekonomer visste ett halvår i förväg att det fanns en svaghet i systemet som gjorde miljardkuppen möjlig.

    Gilla

   1. Mycket mäktiga män låter sig fotograferas i en som det ser ut, nära relation med en flicka med flätor. Det ser ikoniskt ut…

    Vad vill de visa för allmänheten?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s