Det nya laglösa Sverige där hot och våld är ett stående inslag

Det är inte bara i storstäderna det drar omkring ungdomsgäng och hotar, rånar samt misshandlar människor – numera återfinns det från norr till söder, från storstad till mindre byar. De enda som fortfarande lever i förnekelse är vänstermänniskor som försöker inbilla sig själva att allt är överdrivet, men om de tog sig tid att lyssna samt ta in vad som sker i vår omgivning så kanske ett ljus till slut även skulle gå upp hos den mest inbitne förnekaren. Men det är förvisso inte konstigt att många fortfarande går omkring i rosa bubblor när vi har en regering som går i bräschen för förnekelsen.

Tomelilla är en liten by i närheten av Ystad som länge varit stökig, men nu verkar det ha eskalerat ytterligare och allt verkar vara centrerat till torget i byn.

Nyligen inträffade en obehaglig händelse som jag hört om från en bekant som känner den drabbade familjen. Sonen som är i tonåren gick då över torget i Tomelilla när ett ungdomsgäng kom fram och misshandlade honom samt förklarade att det här torget var deras område där han inte fick befinna sig. De tvingade honom att ringa hem till sina föräldrar, då tog de luren och förklarade att de hade sonen som de pucklat på och att han befann sig på deras område som han inte fick beträda. De förklarade att de gett honom en läxa och om det hände igen så skulle han få ännu värre behandling. De nämnde också att de kände till att det fanns en dotter i familjen och även hon var förbjuden att beträda området. Skulle dottern visa sig där så skulle hon råka illa ut. De avrådde även föräldrarna att kontakta polisen, vilket gänget skulle få reda på om det skedde.

Flera föräldrar vittnar om att de inte låter sina barn gå till torget eftersom det är förenat med livsfara. Idag stod det i Ystads Allehanda att en flicka blivit hotad till livet i Tomelilla, jag tänkte direkt på torget.

Polisen lyser med sin frånvaro trots att de måste känna till vad som pågår, så det är nog inte alls omöjligt att vuxna snart tar lagen i egna händer när bägaren rinner över. Sedan ställer sig vissa frågande till varför polariseringen ökar och varför människor börjar tänka allt mer ”rasistiskt” – är det konstigt när våra styrande driver fram detta destruktiva samhälle genom att rygga undan för problemen och vägrar erkänna orsakerna?

Jag hör dagligen människor som vittnar om att de känner obehag att gå ensamma utomhus, särskilt nu när det är så mörkt tidigt på eftermiddagen. Det räcker med att någon går bakom en, eller att en person sitter i en bil med lyset på när man själv närmar sig sin bil för att man ska börja oroa sig. Det är antagligen vanliga människor, men tack vare den samhällsutveckling som vi har fått så blir alla främlingar potentiella gärningsmän. När jag själv är ute och motionerar blir jag vaksam när jag möter män i motionsspåret. Normalt sett hälsar man på varandra, men nu tittar jag istället ned i marken när vi passerar varandra. Helt galet att man ska behöva tänka sådana tankar.

Så vad gör regeringen åt detta skadliga och hotfulla samhälle som man skapat förutom att slänga ur sig tomma löften utan substans? Ingenting alls utan man låter ligisterna hållas medan befolkningen lever i otrygghet! Istället för att förenas i kampen för ett bättre Sverige blir vi en allt mer splittrad nation.

Jag befarar att det här är det nya samhälle som vi får leva med och våra barn lär få det ännu värre när de vuxit ur boet. Det säger sig självt att om man inte agerar nu så lär problemen bara eskalera och hotfulla gäng som bevakar sina revir samt attackerar människor när de behöver pengar eller kläder är bara toppen på ett isberg. Ingen går säker och det går inte längre att skaka av sig problemen genom att säga att det händer inte här utan bara i de särskilt utsatta områdena i storstäderna – helt fel, det är här och det tänker stanna!

Jag vet i alla fall vad jag önskar mig av tomten i år – en ny regering med kurage som vågar prata om de snart oövervinnliga problemen som landet står inför samt framförallt AGERAR med hjälp av sunt förnuft!

#avgåregeringen
#slutadalta
#nejtillanarki

19 reaktioner till “Det nya laglösa Sverige där hot och våld är ett stående inslag

  1. Alla utom jag tycks se ett syfte med detta? Vad är syftet? Ifall man fick en rimlig förklaring skulle man kanske kunna acceptera följderna.Jag tror att du överskattar politikerna.

   Gilla

   1. Svaren finner du månt och mycket i FN:s Agenda 2030, något som knappast borde ha gått dig förbi. Det avtal som Löfvén skrev under tidigare i år och betraktade som frivilligt att följa, trots att det finns med 80 punkter, där det tydligt framgår att undertecknade land förbinder sig. En frisk person har ingen rimlig anledning att skriva under ett frivilligt avtal.

    Gillad av 2 personer

   2. Vad står där då som skulle vara de avgörande anledningarna? Har du läst punkterna? Jag får fortsätta att spekulera kring varför man tar hit,främst män,och det är att infertiliteten hos västerländska män drastiskt har ökat.Flyktinginvandringen har även positiva men kortsiktiga effekter som att inverka dämpande på löneökningar och inflation.Det är bra för avtalsrörelsen att kunna peka på en hög arbetslöshet när svensken behöver mer i plånboken pga en sjunkande krona.Nu har jag pekat på två konkreta anledningar för att öka invandringen.Finns dessa med bland de 80 punkterna?

    Gilla

   3. Beträffande Agenda 2030 (och för den del Agenda [20]21), så är det så enkelt som att söka på Internet. Finns både i engelsk och svensk originalversion. Varför tror du Jonas Sjöstedt gillar innehållet …?

    Gilla

   4. Enligt FN, så uppfyller endast ca 2-3% av migranterna som anlänt till Europa kravet för asyl. Asylsökande kan man bara vara fram till första land där det inte finns något direkt hot i form av förföljelse, grova kränkningar etc. mot berörd individ. Vid nästa landsgräns är de inget annat än migranter. De kan därför omöjligt klassas som asylsökande, om de söker sig ända hit, eftersom de har passerat tiotalet landsgränser till fredliga länder. Sverige är dessutom dels helt omringat av just fredliga länder inom EU/EFTA-området, precis som Schweiz och några till. Dels kan de heller inte söka sig hit pga Dublin-fördraget, mer än som vanliga migranter. I den förordningen framgår det att de måste söka i första EU-land de anländer. För de som kommer öster ifrån, så handlar det om Grekland. Det sker inte.

    Beträffande minskad infertilitet, så är det alltid bättre att angripa orsaken, snarare än att som oftast läkemedelsindustrin nöjer sig med idag, dvs. symtomen. Läkemedel, dvs läkande medel, är inte lönsam för dem. (En frisk patient är en dålig kund.) Orsaken hittar du bl.a. hos livsmedelsindustrin, med alla de kroppsfrämmande och ohälsosamma kemikalier de stoppar i födan (Aceton och bensin finns i margarin. Nitrater och nitriter i industrikött mm. mm.). Livsmedelsindustrin fungerar som ‘glasmästarens son’ åt läkemedelsindustrin. Båda tjänar [grovt] på det och de styrande sitter i deras knän …

    Gillad av 1 person

   5. Du får gärna utveckla dina tankar om tex varför Jonas Sjöstedt skulle välkomna en flyktinginvandring! Jag håller fast vid min teori är att man skall ta in genetiskt oskadat avelsmaterial.Det duger inte att som vi lever tro att en exponering av radioaktiv strålning,exponering av pesticider och exponering av all sköns ämnen som garanterat negativt påverkar vår förmåga att föra friskt liv vidare.Du som kan mycket? vet väl att radioaktiv strålning används vid växtförädling för att förändra arvsanlagen hos växter och givetvis är en okontrollerad exponering som vi dagligen utsätts för skadlig på sikt.
    Detta vet man garanterat och det är sådant som tas upp på Bilderbers möten.Mellan skål och vägg utan officiella deklarationer diskuteras sådant.Vi här i den sk utvecklade världen har nått vägs ände.Vi dör ut med våra skadade gener.Så är det bara.De verkliga orsakerna finns inte nedskrivna på nåt Agenda 2030.Det är bara svammel och fina ord.Verklighetens orsaker till en dramtisk immigration är förmodligen brutalare än någon vill veta.

    Gilla

   6. Sjöstedts intresse av Agenda 2030 ligger i de delarna som är gemensamma för kommunismen, t.ex. som att privat ägande skall begränsas hårt och inom vissa områden helt. Boende skall centraliseras mm. (‘valla in fåren i hägn’). Jämför med Vänsterpartiets partiprogram. Var skrev jag något om Sjöstedt och invandring i kombination? Hade du läst, så hade du inte behövt fantisera. Det är dina egna ord och inte mina.

    Agenda 2030 är en handlingsplan, vars mål har mycket gemensamt med extrema socialismformer. Hur det gick för dessa tidigare misslyckade försök vet vi mycket väl. De som fortsatt försöker, har inte lärt sig något om historien, i synnerhet 1900-talets. Agendan är tänkt att vara helt genomförd innan år 2030. Löfvén har redan i samband med undertecknandet officiellt deklarerat att vårt land skall vara en av de första som genomför den. (Tänk Sovjetunionen/DDR 2.0) Den påtvingade invandringen, är ett av flera verktyg för ändamålet. ”Divide and conquer”. Det hela diskuterades, av vad som är känt, i större proportioner inom Rom-klubben, dvs. tidigare än Bilderberg-gruppen. Det fiktiva klimathotet är ett annat verktyg, som också har samma ursprung och som används för att distrahera samt generera pengar till de som ligger bakom det hela och deras medlöpare.

    Sedan får man inte in ‘genetiskt oskadad arvsmaterial’ från klansamhällen, som det handlar om, utan snarare motsatsen. Detta på grund av deras strikta begränsningar av vilka som får gifta sig och få barn med varandra. En problematisk tankegång, som vi i Europa känner igen ifrån hur det tidigare resonerades inom de europeiska kungahusen och adeln. Det finns fler exempel.

    Att använda strålning som ‘växtförädling’ är en mycket osäker metod, precis som GMO, där man inte vet mycket om utfallet på förhand. Strålbehandling av frukt och grönsaker har dock förekommit länge, för att hindra konsumenterna att nyttja frön för egen odlig. (Agenda 2030 förbjuder privat odlande helt.) Om pengar styr, saknas objektivitet. Det rör sig inte heller om samma låga nivåer som den naturliga bakgrundsstrålningen, som bidragit till utvecklingen av liv på jorden. Naturen har i sammanhanget naturligtvis misslyckats ett stort antal gånger under historiens lopp, men ‘biologiska återvändsgränder’ lever normalt inte vidare. Detta till skillnad mot fördelaktiga muteringar. Det är en av flera bidragande anledningar till varför dagens existerande arter finns.

    Gillad av 1 person

   7. Jag ser inte någon avgörande anledning till att öppna för en nästintill obegränsad invandring i agendorna.Ja,det är jättebra att du förtydligar dig så slipper man ju att gissa vad just du menar,fortsätt gärna så framöver.Strålning vid växtförädling är en osäker metod men tillsammans med den nya gentekniken ökar precisionen och man hamnar rätt fortare utifrån önskat resultat.Vare sig du eller jag vet med säkerhet ifall klimatförändringar är orsakade av människan men det kan absolut vara så och oavsett så uppnår man resultatet att miljöskadlig petroleumanvändning minskar.Det är belagt att fossil förbränning orsakar många olika sorters cancer tex.Man kan inte blunda för fakta och nog byter du ut delar av din bekvämlighet mot ett friskare och längre liv,eller hur?Som skattebetalare är jag nöjd ifall miljörelaterade sjukdomar minskar belastningen på samhället.
    Det är möjligt att det finns genetiska skador hos klaner men våra genetiska skador ligger på en helt annan nivå.Vi kan snart inte ens föröka oss och just här är det männen som är värst drabbade.
    Ta av skygglapparna så hamnar förhoppningsvis också du rätt!

    Gilla

 1. Jag tror att det var i Höör som sonen till en polis rånades och helt plötsligt fanns det fyra patruller och en helikopter som sökte efter gärningshenen.Det finns resurser tydligen.Ja,när skall folk få nog och trumma ihop ett antal som driver kräken på flykten? Kriget är här och så som det beskrivs så är det kamp om territorium och makt.Detta är ett början till undergång för det svenska folket.Bra gjort!

  Gillad av 1 person

  1. Här i Dalarna blev ett kommunalråd knivrånad och vips var två gärningsmän anhållna, ett av ytterst få anhållanden efter någon blivit rånad eller överfallen på gatan. Vet ej vilka resurser det krävde men fort gick det.

   Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s