Vi kastar bort miljarder på att begränsa mänskliga CO2-utsläpp som inte har något med klimatförändringar att göra – pengar som kunde användas till betydligt viktigare saker

Intressant artikel från 2015 som aldrig skulle publiceras idag när alla vetenskapliga teorier som avviker från det politiskt styrda organet IPCC är bannlysta. Utdrag ur artikeln nedan.

”Under de senaste 3 miljoner åren har vi haft cirka 28-30 kalla isåldrar och varma mellanistider. Klimatvariationer har helt andra orsaker än mänskliga koldioxidutsläpp. Henrys naturlag visar att det alltid kommer att finnas en jämvikt mellan mängden av en viss gas i havet och i atmosfären. Denna jämvikt beror på temperaturen.

Av detta följer: Först stiger temperaturen i havet och sedan släpper havet ut CO2 i atmosfären, så att CO2-halten i atmosfären ökar.

Och vice versa: Först sjunker temperaturen i havet, och sedan absorberas en del av den atmosfäriska CO2 i havet, så att mängden koldioxid i atmosfären minskar.

Tvärtom vad klimatalarmisterna säger, är CO2 absolut nödvändigt för allt liv på jordytan och i havets övre lager på grund av fotosyntesen (obligatorisk kunskap i gymnasieskolan) som annars inte fungerar. Så vad skulle hända om alla CO2-utsläpp upphörde som klimatalarmisterna vill? Alla gröna växter skulle dö, därefter alla djur som äter gröna växter, sedan rovdjuren och till slut skulle alla människor dö.

Klimatrörelsen informerar felaktigt om detta och hävdar att det är i omvänd ordning – det vill säga att CO2 orsakar temperaturförändringar. Men detta är notoriskt fel. Temperaturförändringar kommer först, sedan kommer förändringar i koldioxidinnehållet i atmosfären. Vi kan visa att människors koldioxidutsläpp idag inte har någon relation till klimatförändringarna.”

#vaknasverige

https://finansavisen.no/nyheter/politikk/2015/09/debatt-co2-utslippene-er-ufarlige?fbclid=IwAR1KULFxdeYgFEOulwfc8X0KW_EKaaj8K5iupE9570l4DJSle9fxiAGuYSA

3 reaktioner till “Vi kastar bort miljarder på att begränsa mänskliga CO2-utsläpp som inte har något med klimatförändringar att göra – pengar som kunde användas till betydligt viktigare saker

  1. Det är intressant att notera att varken MP eller C verkar öka i opinionen trots hela den massmediadrivna klimathysterin och hela Gretahajpen. Ju fler löjliga förslag på hur man ska rädda klimatet desto sämre siffror tycks de få. Många människor ser också att samma personer som skrek refugees welcome, gapade om islamofobi, kallade oss som kritiserade för nazister och som drog igång metoo nu återfinns i de klimatreligiösas skara.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s