Det hade varit önskvärt att regeringen lade samma energi på att rädda landet som man lägger på klimatomställningen

Klimatkonferensen i Madrid gör inte mycket väsen av sig i internationell press, men här hemma i Sverige är klimatet regeringens främsta vapen för att hålla folkets fokus borta från de växande nationella problemen som blir allt mer akuta för var dag som går.

Medan landet förfaller skriver statsminister Stefan Löfvén ett Facebookinlägg där han deklarerar att man driver på för högre ambitioner och konkreta åtaganden. Men Sverige ska även visa vägen framåt för de länder som ännu tvekar – vi ska bli världens första fossila välfärdsland. Löfvén pekar även på vikten av att hålla ihop sina samhällen för att klara klimatomställningen.

Det hade varit intressant att höra på vilket sätt som vi i Sverige håller ihop samhället eftersom känslan hos gemene man snarare handlar om att landet är på väg att falla isär helt och hållet som ett fallande korthus – såväl det låga förtroendet för våra politiker som den kraftiga polariseringen är på väg att slå i taket.

Löfvéns klimatambitioner samt hans villfarelse om att Sverige ska inspirera andra länder att följa efter, påminner starkt om den oansvariga migrationspolitiken där regeringen haft som ambition att bli en humanitär stormakt och få övriga EU-länder att följa i Sveriges fotspår, men där andra länder nu istället ryggar undan och ser Sverige som skräckexemplet framför andra.

Men det är klart, man måste göra sig ett namn här i världen och vi är helt enkelt lilleputtnationen som gör anspråk på att vara hela världens socialbyrå på skattebetalarnas bekostnad samt även världens ledande klimataktivistnation där medborgarna förväntas göra avkall på både det ena och det andra samtidigt som den ena tvångsskatten avlöser den andra så att Bror Duktig får en guldstjärna i protokollet.

Strunt samma att landet är på väg käpprätt åt helvete med kriminella individer som härjar fritt i samhället samt skapar otrygghet bland både liten och stor samtidigt som välfärden sjunger på sista versen – att rädda planeten från ett överdrivet klimathot som ingen ens har belägg för att det existerar, är och förblir prio ett i det nya Sverige, kosta vad det kosta vill!

#onlyinsweden

3 reaktioner till “Det hade varit önskvärt att regeringen lade samma energi på att rädda landet som man lägger på klimatomställningen

  1. Högmod går före fall, sägs det. Tyvärr är det hela Sverige som faller när de ledande politikerna drivs av ett så otroligt och arrogant högmod. De ska såväl omskapa vårt tidigare så framgångsrika land till en mångkultur och samtidigt lägga ner kärnkraften och fasa ut de fossila bränslena.
    Undrar om de tänkt på att det kan bli så fattigt och kyligt i vårt land att ökenfolken som de lockat hit ångrar sig och vandrar hemåt.

    Gillad av 1 person

  2. Glöm aldrig att huvudsyftet med klimatalarmism är att skuldbelägga sina medborgare så man därigenom kan utkräva fler och högre skatter. Nu när man inser att kostnaderna överstiger nuvarande intäkter.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s