Carl Bildt och Pierre Schori anser att IS-terroristerna ska tas hem eftersom vi har resurser för åtal, övervakning och återintegrering av dessa – eller hur?!

I ett öppet brev kräver 26 europeiska globalister, däribland Sveriges tidigare utrikesminister Carl Bildt och den före detta diplomaten och S-politikern Pierre Schori, att Europas länder ska börja ta hem sina medborgare som rest till Syrien för att slåss för IS eftersom det är oansvarigt och inhumant att lämna dem i improviserade fängelser och överfulla flyktingläger.

Som skäl anger man att europeiska myndigheter har resurser att hantera terroristerna genom åtal, övervakning och återintegrering. Det är möjligt att andra länder har de resurserna, men sannerligen inte Sverige! Vi har inte ens lyckats åtala eller återintegrera de hundratals IS-återvändare som redan finns i Sverige och som är tickande bomber – dessutom har Säpo uppgett flera gånger att man helt tappat kontrollen över alla jihadister i landet.

Det rapporteras också om hur nyrekryteringen av jihadister sker i fängelserna så inte ens där lyckas man avprogrammera dessa religiösa extremister och nu vill man ta in fler?! Öppna famnen med bostad, bidrag och skyddad identitet har vi redan rutin på så varför inte visa att vi är den humanitära stormakten som vi alltid strävat efter att bli, genom att välkomna fler mördarmaskiner och deras avkomlingar!

Som tur var har dessa uvar med en hel del på sitt samvete, inte så mycket att säga till om längre och den svenska regeringen säger dessutom nej. Senast i oktober upprepade den svenska regeringen att man inte tänker ta hem IS-svenskar.

Samtidigt ligger den danska regeringen hästlängder före oss och den nya ”nödlagen” om att fråntaga medborgarskapet från misstänkta IS-terrorister fungerar. I Sverige är vi inte ens i närheten av att fatta något liknande beslut tack vare naiva och fega politiker utan ryggrad!

#onlyinsweden
#vigillarintefegapolitiker

bildt.jpg

8 reaktioner till “Carl Bildt och Pierre Schori anser att IS-terroristerna ska tas hem eftersom vi har resurser för åtal, övervakning och återintegrering av dessa – eller hur?!

 1. De där två herrarna kan ju då ta personligt ansvar för sina gäster. Nej, Calles och Pirres kompisar valde att lämna Sverige. Låt dem då få fortsätta att stanna där de ville vara …

  Gillad av 3 personer

 2. De där moderatsvinen har man en gång röstat på.Ångest och skam är bara förnamnen på det man känner men de skall drivas till helvetet vid nästa val.
  In šaʾ Allāh

  Gilla

 3. Ha tillförsikt säpo har koll på dom alla, gryningspyromanen startade flera bränder sedan säpo började övervaka honom så dom grejar lätt ett hundratal IS- män många kanske terroristtränade.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s