S vill tydligen behålla Löfvén som sägs sitta säkert

Efter Socialdemokraternas fiasko de senaste dagarna har avgångskraven på Stefan Löfvén ekat i medierna, men tydligen är förtroendet för Löfvén all time high internt trots partiets kris.

Daniel Färm, chef för tankesmedjan Tiden, säger till SvD att något avgångskrav inte finns på kartan efter att man blivit bränd vid tidigare processer både med Mona Sahlin och Håkan Juholt – något som partiet inte längtar tillbaka till.

Jag tycker det låter mycket märkligt – Håkan Juholt var en västanvind i jämförelse med Stefan Löfvén och partiet har aldrig haft så lågt stöd som nu, men ändå anser man alltså att Löfvén kan sitta kvar. Obegripligt!

Det enda som kan rädda partiet är om hela partiledningen – inklusive statsministern – ställer sina platser till förfogande och man får in såväl nytt fräscht blod som helt nya tankegångar. Men jag tror inte det finns på kartan, utan man avser att bita sig fast vid sina positioner så länge det bara går!

Det finns två scenarier till nästa val – antingen faller partiet ännu mer i opinionen samtidigt som Partiet Nyans plockar majoriteten av de muslimska väljarna, eller så hittar man på något falskt hopkok som lyckas blidka stora delar av befolkningen som luras att köpa grisen i säcken så att man återigen blir största parti.

Självklart hoppas jag på scenario ett, men man vet aldrig med S. De är som en katt med nio liv som alltid landar på fötterna och det skulle inte alls förvåna mig om de har ett ess i rockärmen som leder till att vi kommer sitta fast i fyra år till med en regering som vill medborgarna allt annat än väl.

Det är därför vi behöver en folkrevolution som istället återtager makten till befolkningen – vi kan inte förlita oss på att våra makthavare gör det som krävs, särskilt inte när vi sett vad de presterat hittills. Men när för få i befolkningen är vakna blir resultatet därefter och våra styrande kan således fortsätta leka hela havet stormar utan några störningsmoment medan vi snällt ser på med mössan i hand!

#onlyinsweden

Bildkälla: SvD

9 reaktioner till “S vill tydligen behålla Löfvén som sägs sitta säkert

 1. Tja vad har S för stjärnskott som kan ersätta Löfven?
  Enligt mitt förmenande så vore i princip vad som helst bättre eller precis detsamma och lika lågt under bältet..
  Sanningen är väl dock att det är inte Löfven som leder partiet eller vem/vilka/vad som styr landet.
  Det finns enligt mitt förmenande andra starka krafter som styr våra politiker och för övrigt en stor del av de Europeiska politikerna och dess politiska partier.
  I will say no more.
  I annat fall så kommer trolljägarna och knackar på min port…

  Gillad av 1 person

 2. Det är massmedia som styr över resultatet. Folket biter sig fast i bankmaffians medier likt galna bävrar med kramp i käkarna. Bankmaffian har hela 8-partiet i sin EU-säck. Resten är frimurar-show. Folkets pengar går till de redan rika. Islamisterna får skulden, allt medan frimurare detonerar bomber som får Leif GW att fundera på om det kan vara ”högerextrema krafter”. Jo. Det kan du nog lita på.

  Gilla

 3. Låt oss hoppas att Stefan Löfvén får sitta kvar så länge som möjligt. Han har nu blivit SD:s effektivaste medlemsvärvare, utan betalt. Låt Löfvén fortsätta och löven blåser in.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s