Statsministern vill inte ens erkänna problemet så därför lär vi få vänja oss vid det nya våldsamma Sverige

Även denna dag vaknar vi med nya våldsdåd efter att en familj i Uppsalaområdet Kvarnberget inatt vaknade av att det sköts rakt in i deras lägenhet. För två veckor sedan hände samma sak i stadsdelen Sävja – då fanns dessutom ett litet barn i bostaden. Även i Helsingborg smällde det när någon slängt in ett explosivt föremål genom ett fönster i ett radhus. Ett axplock av nattens händelser.

Igår intervjuades statsminister Stefan Löfvén i SVT:s Agenda och tyvärr cementerade han alla förhoppningar på att regeringen är redo att tackla problemen eftersom han deklarerade att det inte finns någon koppling mellan invandring och den grova brottsligheten. Istället beror det enligt Löfvén på segregation.
-”Hade du satt samma människor som var födda i Sverige under samma förutsättningar hade du fått samma resultat.”

Statsministern har delvis rätt eftersom en stor del av de som begår våldsbrott faktiskt är födda i Sverige och är andra generationens invandrare, men den gemensamma nämnaren är ändå att majoriteten av de som begår brott har utländsk härkomst, vilket i sin tur betyder att vi de facto importerar kriminalitet. Något som vi tydligen ämnar fortsätta med eftersom extremisterna i Miljöpartiet styr migrationspolitiken, så att polletten skulle trilla ned hos regeringen om att det är dags att strypa tillförseln samt rensa ut problemen innan vi fyller på med nya, är och förblir en utopi!

Jag är rädd att vi får vänja oss vid att leva med det grova våldet inpå knuten samt alltid känna en viss oro både i och utanför hemmet eftersom regeringen inte ens vill erkänna grundproblemet, vilket omöjliggör att vi ska kunna komma vidare till steg två där man beslutar om rätt insatser.

Jag hoppas att Nyamko Sabuni, Annie Lööf och Jonas Sjöstedt känner sig nöjda över statsministerns menlösa pladder i TV-studion och att de kan se sina väljare i ögonen eftersom de med all tydlighet bejakar regeringens linje. De är nog snart de enda i det här landet som tror på Löfvéns och Johanssons patetiska försäkringar om att de ska tvinga tillbaka våldet och jaga de kriminella till världens ände!

Välkommen till Sverige 2019 – ett land i fritt fall som förutom en demokrati nu även kan lägga till ordet anarki på pappret!

#onlyinsweden
#avgåregeringen

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/skottlossning-i-uppsala

Källor: SvD, SVT, Aftonbladet

12 reaktioner till “Statsministern vill inte ens erkänna problemet så därför lär vi få vänja oss vid det nya våldsamma Sverige

 1. Vår eminenta statsminister bevisar ännu en gång att han är något låg begåvad, gör en magnetröntgen för jag tror fan hjärnan sitter bak och fram, att denna människa sitter där han sitter bevisar bara en sak, enormt många svenskar lider av samma handikapp, låg begåvning, mer mjäkiga människor finns inte och uppbringa, Svensson lummar runt med skygglappar och förnekelse och tror allt löser sig, fan heller det gör, finns det inte några patrioter och blödande hjärtan för moder Svea och folket kvar, hela den svenska politiska eliten är körd, inte bara löfven, Annie Lööf 🤮 se denna kvinnan i ögonen, psykopatiska drag, tro mig jag är i tv inom psykiatrin, vänstern vill jag inte ens skriva om, räddningen är Åkesson, om inte han oxå drabbas av låg begåvning och det falska politiska spelet

  Gilla

 2. Reinfeldt kunde inte komma på en bättre lösning för att väcka det sovande folket än att ta hit en i det närmaste outbildad underklass som skulle slå sönder de skyddsnät som fanns.Det vi ser nu är en följd av invandringen men inte riktigt på samma grunder som rasisterna inom M och SD.Har man ingen förmåga att tillgodogöra sig undervisning i skolan så kan man försöka klättra i samhället med en pistol i näven och det är det som den outbilldade underklassen gör.Vad Reinfeldt inte räknade med var att det är människor av kött och blod och inga programmerade maskiner där man kan förutse ett händelseförlopp.Reinfeldt bedrev klassisk högerpolitik och de flesta som röstade på honom förstår det inte ens.Nu vill man ha mer av samma högerpolitik och drar sig mot SD.

  Gilla

  1. Vad du förespråkar är detsamma som Löven. Alltså fler invandrare ska hit. Jag tror inte det är lösningen faktiskt. Hur du kan tro på det själv begriper jag inte. Men, inte bara Löven saknar något i den övre delen av kroppen tydligen.

   Gilla

 3. Mm illa illa, men en fråga, vilken/vilka stoppar detta, det som finns är kvalificerat skit, för min del är herr Åkesson lösningen, för en sak är säker det skitet de har släppt hit, det vill jag fan inte ha här

  Gilla

 4. Så länge samhället inte ger några konsekvenser av ett dåligt beteende kommer det fortsätta. Detta började redan med vänsterflummet i skolan när lärarauktoriteten försvann och det blev elevens vilja som styrde. Det fungerade inte med förhållandevis väluppfostrade svenska barn men katastrofen blev total när invandrarbarnen såg att inget hände om man beter sig illa. På samma sätt är det ute på gatan, kan man stå på torget och sälja knark och ingen reagerar då fortsätter man. Att beskylla Reinfeldt för allt är djupt ohederligt fast han är långt ifrån oskyldig, han fick sin belöning i form av ett arbete på Goldman&Sachs. Vad får Löv och Lövèn vid avgång?

  Gilla

 5. Statsministern har en marxistisk förklaringsmodell där ständiga maktkamper råder tills den socialistiska utopin kan uppnås. Ändamålet helgar alltid medlen. Den traditionella klassfienden har genom identitetspolitikens intåg utökats med patriarkatet. Mest det vita. Statsministern har en kosmopolitisk (numera kallad global) ideologi om öppna gränser där staten blott är en dålig idé. Den predikar allas lika värde och proletariatets socioekonomiska oskuld.
  Hans egen karta stämmer alltså inte här ute i terrängen. Dessvärre är det i terrängen som han leder landet.
  Den materialistisk historiesyn där ekonomiska och sociala förhållanden är avgörande för historiens utveckling är lika fel nu som den var för 100 år sedan.
  Avkristnande av Sverige är roten till det elände vi ser. Kulturrelativismen leder således raka vägen till u-landsnivå.
  Till yttermera visso kan vi vara säkra på att det elände vi lever i kommer att påskyndas genom lagen om komplexa systems accelererande sönderfall…

  Gillad av 1 person

 6. Låt det bara bli värre innan det kan vända. Bara svenska män och kvinnor kan vända utvecklingen. Men det måste tydligen bli ännu värre innan det händer något, inte från statsmaktens håll utan från medborgarnas.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s