Protestera mot Malmö Flygplats som bejakar kvinnoförtryck – så här klär vi oss inte i Sverige

Thoralfs blogg uppmärksammar idag att Malmö Airport satt upp en stor bild av en kvinna i hijab – helt oacceptabelt och dags att skicka mail till Malmö Airport i Sturup och protestera mot deras val av bild som uppmuntrar och normaliserar kvinnoförtryckande plagg!

Det var ingen liten och diskret bild heller, vilket sänder helt fel signaler. Vi klär oss inte så här i Sverige och svenska flygplatser ska inte bejaka detta förtryckande plagg!

Använd mailadressen info@malmoairport.se – ju fler som protesterar, ju större chans är det att de tar ned eländet!

Så här skrev jag:

Hej!
Det har kommit till min kännedom att ni satt upp en stor bild på en kvinna i hijab på Malmö Airport i Sturup. Varför? Vi klär oss inte så i Sverige och det är ett kvinnoförtryckande plagg i mångas ögon! I Iran och flera andra länder riskerar kvinnor sina liv för att slippa bära dessa vidriga plagg och ni lyfter fram det som något positivt? Vet ni hur många små flickor i Sverige som tvingas bära den här skiten i skolan fast de inte vill? Barn så unga som 7-8 års åldern i skolan och det finns även dagis där små barn i 2-3 års åldern måste bära hijab. Vet ni också att det är ett plagg som vissa anser att man måste sätta på flickorna för att de annars kan väcka mäns lustar? Ni bejakar således även pedofili på flygplatsen?

Ta ner detta omgående annars flyger jag hädanefter via Kastrup för att slippa er flygplats som uppmuntrar till kvinnoförtryck i Sverige år 2019! Skäms!

HIJAB PÅ STURUPS FLYGPLATS

sturup

 

8 reaktioner till “Protestera mot Malmö Flygplats som bejakar kvinnoförtryck – så här klär vi oss inte i Sverige

  1. Har mailat flygplatsen och förmedlat min avsky, alltså vad fan är det för fel på folk, jag börjar undra om inte många svenskar är något av det dummaste folk som vandrar på denna planet

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s