Vi vill inte ha det så här – varför är våra makthavare så passiva?

Det nya Sverige levererar igen, när en kvinna blir rånad och knivskuren av flera personer i en park i Piteå innan eftermiddag hunnit övergå i kväll.

Folk verkar inte ha kvar några spärrar, så inte undra på att människor knappt vågar gå ut längre eftersom man riskerar att bli attackerad oavsett vilken tid det är på dagen – inte ens hund avskräcker numera.

Stefan Löfvén och Morgan Johansson – hur var det när ni växte upp? Var en flicka någonting som man fritt gav sig på? Brukade era kamrater bli rånade och slagna av främmande män?

Tydligen tycker ni att vi ska acceptera dessa nya livsvillkor och låta våra barn växa upp i ett otryggt land eftersom ni passivt ser på under tystnad när detta fortgår dagarna i ända.

Det är skamligt att ni själva inte inser att ni misslyckats med ert uppdrag och bör avgå omgående!

#onlyinsweden
#hoppasniärnöjdamederskapelse

4 reaktioner till “Vi vill inte ha det så här – varför är våra makthavare så passiva?

  1. Morgan & Stefan och hela pk-baletten intalar sig själva att deras högre mål med öppna gränser och global utjämning är så fint att det får kosta vad det vill att genomföra. De anser sig progressiva och goda och belönar varandra med fina priser just för detta. Fredrik ville att vi skulle öppna våra hjärtan och Stefan vill att vi ska öppna plånboken. Svenskar är i deras ögon aldrig offer utan ett kollektiv av förtryckande, rasistiska, islamofoba, postkoloniala och patriarkala förövare. Ty så tänker postmoderna identitetspolitiker.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s