Klimathetsen fortsätter och barn används som slagträ i debatten

I utländsk media har såväl Greta-hypen som artiklar med klimatalarmism blivit en bristvara, men i Sverige fortsätter media sin propaganda där man pumpar ut klimatalarmism i princip dagligen och Dagens Nyheter är den media som slagit på trumman allra högst.

Idag basunerar flera svenska tidningar ut att klimatförändringar enligt en ny rapport från FN är ett hot mot barns hälsa och i artikeln listar man de olika orsakerna som kommer att påverka barnen från det de föds – till exempel extrema väderhändelser som skogsbränder, översvämningar och längre perioder av torka samt luftföroreningar som genererar sjukdomar som astma, ökad risk för hjärtattack och stroke. I rapporten lyfts det även fram att spädbarn och unga är de som drabbas värst av hälsoproblem kopplade till näringsbrist som till exempel hämmad tillväxt, försämrat immunförsvar och långsiktiga utvecklingsproblem. Höjda temperaturer och förändrade nederbördsmönster kan även bidraga till att infektionssjukdomar ökar, vilket kan komma att drabba barnen hårdast. Två exempel som lyfts fram i rapporten är denguefeber och vibriobakterien.

Som förälder oroar man sig alltid över sina barn och jag var nästan med på tåget till slutet av artikeln där de dödade all form av seriositet genom att påstå att vi kommer rädda kommande generationer genom att följa Parisavtalet.

”Om Parisavtalet följs och uppvärmningen begränsas till väl under 2 grader kommer ett barn som föds nu att växa upp i en värld som når netto noll utsläpp när de fyller 31 år och säkra en mer hälsosam framtid för kommande generationer, enligt rapporten. Rapporten konstaterar också att klimatarbetet måste gå mycket fortare och har några konkreta förslag som att till exempel snabbt fasa ut kolkraft.”

Vilken äcklig propaganda – följ Parisavtalet och betala så räddar ni barnen!

USA har nyligen dragit sig ur Parisavtalet för att de har vett nog att förstå att betala multum för att vissa länder ska kunna öka sina utsläpp inte räddar världen. FN som själva är på väg att bli bankrutt måste nu rädda det som räddas kan och se till att inga andra länder lämnar avtalet för då upphör pengarna som fyller helt fel fickor att rulla in.

För er som ännu inte sett filmen om vem som tjänar på klimatbluffen, där även Parisavtalet tas upp och där det framgår att Kina och Indien får fortsätta släppa ut lika mycket som innan samt ännu mera inom några år, finns länken här.

Alla med sitt sunda förnuft i behåll borde inse att det är ohållbart att prestera några framsteg när de största miljöbovarna får hållas!

Vill man verkligen göra skillnad för framtidens barn så vore steg ett att införa födelsekontroll omgående på olika håll i världen – till exempel Afrika. Jordens växande befolkning som tär på planetens resurser är ett reellt och akut problem som oftast hamnar i skymundan.

Sverige befinner sig i ett klimatvakuum, men man får hoppas att allt fler inser att något inte står rätt till så att vi kan upphöra med att skrämma slag på barn och unga där många faktiskt inbillar sig att jorden ska gå under inom en tioårsperiod. Mer fokus måste ske på miljöproblemen där alla kan göra en insats istället för att vilseleda befolkningen genom att orera om ett överdrivet klimathot i syfte att tjäna grova pengar med en grumlig agenda!

#vaknasverige

6 reaktioner till “Klimathetsen fortsätter och barn används som slagträ i debatten

  1. Klimat konferenser och avtal är bara kulisser som USA genomskådade och hoppade av. Titta bara vilka företrädare dom har, Al Gore, Bono Schwarzenegger dom och många fler åker världen runt i privatplan när dom inte värnar om miljön i TV. I Sverige har vi agronom Rockström som gett mänskligheten 10 år på sig att ändra sig sedan 80- talet och metereologen som blev Mp när han fick åka till köttgrytorna i Bryssel.

    Gillad av 1 person

  2. Denna lilla bortskämda flicka lever lyxliv och kräver att alla andra ska försaka allt i livet och avstå från resor medan hon gör precis som hon vill. Hon låter sitt liv betalas av miljonärer och miljardärer och utnyttjar deras pengar och kontakter för att resa jorden runt. Inga s.k. journalister frågar vilka ”miljövänliga” färdmedel hennes stab använder för att också resa jorden runt och passa upp på denna klimatterrorist. Helt sjukt hur denna freakshow kan pågå.

    Predika vatten och dricka vin. J-a hycklare. Det bortskämda flickebarnet hade inte kommit någonstans i livet utan alla uppfinningar och bekvämligheter som serveras henna på fat.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s