Förnekelsen och rädslan för att titta ut från filterbubblan är tydlig

Efter ännu en dag med politiskt käbbel i svallvågorna efter helgens mord och sprängningar i Malmö, där både Centerpartiet och Liberalerna bekänt färg och den var som förväntat ordentligt röd när man tydligt deklarerade att Morgan Johansson inte har begått något fel, är det bara att konstatera att vi fortsätter att leva i limbo ett tag till.

Man upphör aldrig att förvånas över att centerpartister och liberaler lever i en sådan förnekelse att de nästan kan kallas faktaresistenta. Det är uppenbart att man är så rädd för att förlora sin nyvunna makt att man gör i princip vad som helst – även att vända ryggen åt befolkningen utan att tveka.

Efter att ha försökt diskutera i en tråd med några av deras trogna väljare står det helt klart att de är bortom all hjälp. De förstår inte att Sverige har allvarliga problem där såväl rikets säkerhet som befolkningens trygghet står på spel, inte heller vad som är orsaken till problemen och sist men inte minst är det omöjligt för dem att inse att regeringen inklusive justitieministern har misslyckats kapitalt med sitt uppdrag.

Bilden är faktiskt hämtad från en av mina meningsmotståndares Facebooksidor och speglar väl hur de resonerar – jösses! 😅

För övrigt läser jag i kvällens SvD att släkten till den mördade 15-åringen nu uttrycker att ”Sverige var inte tryggt”, men allvarligt talat så är det inte vi svenskar som sett till att landet – som i många medier numera ofta beskrivs som en krigszon – är en otrygg plats, utan det är invandrarna själva som har fört med sig sina konflikter hit och fortsätter utkämpa slagen på vår mark med såväl civila offer som kraftiga skador på privat egendom som följd.

Men usch det får vi inte prata högt om eftersom det är för ”populistiskt” – det nya trendordet nu när högerextrem blivit urvattnat!

Istället fortsätter vi att sopa problemen under mattan medan vi låtsas som att läget är under kontroll – iallafall om C, L, S, MP samt V får bestämma och det är tyvärr dessa naiva klåpare som håller i taktpinnen fram till nästa val!

#skyllpålööfochsabuninärdetsmäller

4 reaktioner till “Förnekelsen och rädslan för att titta ut från filterbubblan är tydlig

  1. Gamla och sjuka har inte Sverige råd med!?!? –
    Västra Götaland Transportansvariga föreslår att sjuka på landsbygden kan åka till tätorten med postbil, glassbil eller sopbil!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s