The fall of Sweden

Jag brukar nästan alltid avsluta veckan med något roligt och önska er en trevlig helg, men inte den här gången. Idag blir det istället en video som verkligen inte är särskilt uppmuntrande, däremot visar den på ett skrämmande sätt landets förfall.

Vi matas dagligen med nyheter om såväl den grova kriminaliteten som varningar om ökad extremism samt allehanda fakta om hur den oansvariga migrationspolitiken dränerar landet och därför har vi blivit avtrubbade. Den problematiska situation som Sverige befinner sig i blir därför mycket påtaglig när man får det presenterat på det här sättet. 😥

Vi har en otrolig uppförsbacke framför oss, men vi får inte ge upp!

#detnyasverige

5 reaktioner till “The fall of Sweden

 1. Du har så rätt i det du skriver om att vi vänjer oss vid förfallet och vi kan t o m sägas bli en del av förfallet om vi accepterar det utan att ta avstånd från det. Detta kan sägas vara en total avsaknad av etik och moral och framför allt integritet och medmänsklighet och kärlek till våra egna.
  Denna hemska video får en nästan att vilja gråta när man ser förfallet och den gradvisa undergången av vårt fina land.

  Gillad av 1 person

 2. Reblogga detta på Life, Death and all between och kommenterade:
  Du har så rätt i det du skriver om att vi vänjer oss vid förfallet och vi kan t o m sägas bli en del av förfallet om vi accepterar det utan att ta avstånd från det. Detta kan sägas vara en total avsaknad av etik och moral och framför allt integritet och medmänsklighet och kärlek till våra egna.
  Denna hemska video får en nästan att vilja gråta när man ser förfallet och den gradvisa undergången av vårt fina land.

  Gilla

 3. Jag vill ändå säga till dem som skrivit texten att endast för några generationer sedan var svensken beredd att slåss för sin frihet.Det är dagens generationer som bara orkar skriva några futtiga föraktfulla rader om sin far som ta mig fan borde skämmas rejält.För drygt sjuttio år sedan satt svenska fäder och män utposterade lite varstans i Sverige och inväntade tysken.Mina förfäder gjorde det i varje fall.Uppe på Lantmännens silotak i Ystad satt Skånska soldater från i7 och inväntade tysken.Man var beredd att dö för sitt land och ffa var man beredd att döda.Att dö är lätt men att ha modet att döda en annan människa är svårare men man var beredd på det allra värsta.För att citera Oskar Hagberg ”liberalismen står i skuld till barbariet”.Det bör dagens skitstövlar alla kategorier och inkl jag ha i åtanke.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s