Sverige är en magnet för kriminella utländska ligor på grund av sin icke existerande lagstiftning

Nu har danskarna hittat ännu en orsak att skaka på huvudet åt Sverige och de dumma svenskarna. Det rör sig om de utländska ligorna som härjar i landet där statistik från polisens Nationella Operativa Avdelning (NOA), visar att nio av tio bilstölder begås av utländska gäng. Detsamma gäller stölder av bildelar, båtmotorer och lantbruksmaskiner.

Tjuvgodset fraktas snabbt ut ur landet utan problem eftersom det, precis som vid gränskontrollerna in till Sverige, mycket sällan finns kontroll av fordon som reser över gränsen ut ur Sverige.

Tullverket prioriterar endast de som passerar gränsen på väg in i landet. Endast 2% av personalens arbetstid används för att kontrollera vad som skickas ut, vilket gör det enkelt för gängen att komma undan med allt tjuvgods som i princip passerar framför tullarnas näsor.

I själva verket är det helt riskfritt för tjuvarna eftersom det inte är kriminellt att ta med stulna varor ut ur Sverige och tullmyndigheterna har ingen rätt att ingripa – även om de för ovanlighetens skull hade upptäckt det.

Det säger sig självt att det här gör Sverige till en magnet för de utländska ligorna. Men det rör sig inte bara om stölder av bilar, bildelar och andra maskiner – enligt NOA ägnar sig utländska ligor även åt att göra inbrott i privatbostäder. 50% av alla sådana inbrott begås av ligor från utlandet.

Sverige är för många andra länder ett djupt skrämmande exempel på hur galet det kan gå för ett högutvecklat land när det sunda förnuftet försvinner och ersätts av politisk korrekthet.

#onlyinsweden
#dennyasverigebilden

 

https://denkorteavis.dk/2019/de-udenlandske-bander-staar-bag-ni-ud-af-ti-biltyverier-i-sverige-saadan-goer-de-myndighederne-til-grin/

ligor

5 reaktioner till “Sverige är en magnet för kriminella utländska ligor på grund av sin icke existerande lagstiftning

 1. Ja vad ska jag skriva? Du har naturligtvis helt rätt i din diagnos av detta sjuka land och dess s.k. styre.
  Frågan är vad ska VI göra?
  De ansvariga med regeringen i spetsen tycks ju sitta med armarna i kors och och gör absolut ingenting för att få någon som helst skillnad. Jag kommer inte till någon annan slutsats än att de VILL verkligen ha detta.
  Frågan är VARFÖR?
  VARFÖR vill de sänka landet till botten?
  VARFÖR vill de politiska ledarna oss detta ONT?
  VARFÖR..?

  Gillad av 1 person

 2. Undrar bara vad experimentet ska visa på. Hur långt ett folk kan pressas innan det gör uppror?. Hur högt ett folk kan beskattas innan alla som kan flyr landet? Hur länge det tar innan ALLT företagande av vikt är i utländsk ägo? eller hur snabbt ett land med ett av världens kanske bästa välfärd för alla med skola, sjukvård och äldrevård kan raseras till ett av Europas sämsta men naturligtvis med bibehållen eller höjd EU avgift.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s