Svenska klansamhällen är ett växande problem som är här för att stanna

Jag har tidigare skrivit om tyska kriminella klaner som i åratal utgjort ett stort problem i Tyskland och kräver mycket polisresurser. Att kriminella klaner även styr områden i Sverige är inget nytt, men våra makthavare pratar helst inte om det eftersom man inte vill erkänna att man importerar kriminalitet.I dagens SvD nosar man lite på problemet med svenska klansamhällen och såväl polisen som Försvarshögskolan konstaterar att det krävs mer forskning eftersom det är oklart hur utbrett problemet är.Det måhända att det behövs mer studier kring detta, men så länge våra styrande politiker inte vill prata om problemen och öppet fastslå att kriminella invandrarsläkter styr hela kvarter samt invandrargäng gör våra gator osäkra genom att terrorisera medborgarna, så lär vi aldrig få rätsida på problemen oavsett.Tack vare att Sverige begåvats med naiva och fega politiker med brist på kurage, så ger man dessa kriminella familjenätverk fritt spelrum. Jag är övertygad om att dessa problem är här för att stanna eftersom högre straff och fler poliser är verkningslöst.Se bara på tyskarna som kämpat med detta i åratal utan framgång trots att tysk polis har helt andra förutsättningar än den svenska. Det enda som skulle kunna få avsevärd verkan är att man utvisade hela klanen när någon i släkten begår ett brott. Det står alltid någon ny fotsoldat redo att ta över medan klanmedlemmar åker in och ut ur fängelset så genom att deportera hela klanen kommer man även åt toppskiktet – dessutom kommer det ha avskräckande effekt.Men som vi alla förstår kommer detta ALDRIG att implementeras i Sverige, varför denna nya samhällsföreteelse är här för att stanna – oavsett vad vi tycker om den saken!#detnyasverige
#sommanbäddarfårmanligga

6 reaktioner till “Svenska klansamhällen är ett växande problem som är här för att stanna

 1. De ser och lär från våra korrupta politiker så varför inte? Korruptionen i Sverige bland politiker är ett gift som sprider sig till myndigheter och ut i samhället.
  #detbehövsenduterteisverige

  Gillad av 1 person

 2. ”… såväl polisen som Försvarshögskolan konstaterar att det krävs mer forskning eftersom det är oklart hur utbrett problemet är.”

  Va?

  Vad är det dessa idioter inom både polis och försvarshögskolan inte fattat? Är de måhända försedda med ögonbindlar eftersom de inte ser vad som pågår i samhället? Det minsta som behövs är mer forskning och allehanda utredningar. Det som krävs är resolut handling – ingenting annat!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s