Ännu en dag – ännu fler explosioner och vi accepterar den nya tillvaron

Vaknar till ännu en dag och konstaterar att allt är som det ska med nya sprängningar som numera hör till vardagen i Sverige. Det enda som skiljer sig åt från dag till dag är platsen – denna gång var det två kraftiga sprängningar utanför två olika bostadshus i Helsingborg. Ingen människa kom till skada, men det blev skador på fastigheterna.

Som journalist borde man kunna återanvända samma text varje gång och bara byta ut orten så sparar man tid, medan bombtekniker borde ha som regel att alltid vara stand by eftersom det i princip sprängs något varje dag.

Under tiden är regeringen tysta och låter det fortgå utan att ens försöka göra något, medan polisen stretar på i motvind – det är uppenbart att vi ska lära oss att leva med denna terror och tacksamt öppna såväl våra hjärtan som plånböcker!

#detnyasverige

Källa: Aftonbladet

4 reaktioner till “Ännu en dag – ännu fler explosioner och vi accepterar den nya tillvaron

 1. Accepterar!!! Nä fan, blodet kokar i denna hednings kropp. Vi vet vilka det är, A från Mellanöstern, och det handlar inte ett dugg om religion, det är folkslaget, redan på Spartacus tid var de illa omtyckta folket från Syrien, Mellanöstern använder sig fortfarande av religionen för att kriga, heliga krig, religionen som sköld, detta slutade vi med för ett ex antal århundrande, det värsta är att araberna ser sig själva som mänsklighetens överklass, detta trots århundrade av inavel och det kan man ju lätt räkna ut vad det leder till, analfabeter, kvinnoförtryck, samhälle som knappt har nån industri eller infrastruktur överhuvudtaget, hederskultur som är absurt, heder och respekt vet de inte vad är. Mm jo nätet fanns där från början, nu är det enormt, du Jenny vet du också, hur kan man som människa uppföra sig så respektlöst mot ett land och folk som öppnat sig, givit dem lgh, ut, bidrag osv, fy Fan, inte nog med detta, jag tänker på våra kvinnor, vi har svenska kvinnor i politiken som sänker sig så lågt så de kränger en hijab på skallen och reser till Iran av alla länder och förhandlar, fyllekajan Schyman figurerar på bilder i hijab och lovordar burkini, kvinnlig vänster politiker vill ha lägre straff för våldtäkt och mord, Morgan Johansson tar bort rätten till advokat i hovrätten för våldtäksoffer, hatet växer

  Gilla

 2. Löfvén har slutat yttra sig om att detta är oacceptabelt! Får mig att fundera över om han till och med, numera, tycker att det faktiskt är acceptabelt! Och absolut ingenting har vi, folket, att säga till om!

  Gillad av 1 person

  1. Folket här skulle kunna göra revolt, men svensken väljer och blunda, gå med skygglappar, helt enkelt likadana som amöban löfven, fega sorgliga naiva skitstövlar

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s