Sverige har fallit – låt den döende nationen brinna och rädda resten av Europa

Så låter det i kommentarerna till artikeln som tar upp Sverigebilden som är rejält svedd i kanterna och där vi numera sticker ut i statistiken för mord, granatanvändning, våldtäkter och sexuella övergrepp.

Man utgår från en händelse förra veckan när Stockholm hade tre granatattacker samma natt, men knappt inget nämndes i media. Normalt sett borde tre granatattacker på en och samma natt fått pryda löpsedlarna i vilken storstad som helst i världen, men i Sverige är vi numera så vana vid explosioner, granater, bilbränder, skottlossningar och knivhuggningar att ingen längre höjer på ögonbrynen.

2018 anmäldes 162 explosioner till polisen och under det här årets första fem månader har redan 93 explosioner anmälts – 30 mer än samma period förra året. Nivån på attackerna sägs vara extrem för ett land som inte är i krig.

Användandet av handgranater sticker också ut – inget annat land i Europa rapporterar en så hög nivå. Granaterna användes framförallt i kriget i det forna Jugoslavien och säljs nu i Sverige för 100 USD/styck. Men i Kosovo kastades jämförelsevis blott tre handgranater mellan 2013-2014, medan över 20 stycken har använts i Sverige varje år sedan 2015.

Morden har ökat med över 300 skottlossningar som rapporterades förra året och orsakade 45 döda. Antalet mord var på väg ned, men började stiga igen 2015 – detsamma gäller våldtäkter och sexuella övergrepp som under de senaste fyra åren har mer än tredubblats.

Vidare nämner artikeln den stora migrationsströmmen som kom 2015 och dess negativa effekter på samhället, de ständigt ökande no-go-zonerna med parallellsamhällen som fortsätter växer fram samt hur våra politiker försöker släta över problemen istället för att ta tag i dem. Men tar också upp det faktum att flera nyhetstidningar gjort egna kartläggningar och kommit fram till att en majoritet av dessa brott begås av personer med utländsk bakgrund. Enligt DN ska exempelvis 90% av de skottlossningar som sker i Sverige utföras av antingen första eller andra generationens invandrare.

Slutligen konstaterar man att Sverige inte har ett imageproblem, utan snarare problem med kriminalitet.

Även om RT av många anses vara en propagandakanal för Kreml så är det här ingen unik bild som målas upp i artikeln, utan Sverigebilden är tyvärr i botten och landet används som skräckexempel på många håll runt om i världen. De har dessutom helt rätt i att våra politiker slår ifrån sig problemen och försöker låtsas som att det regnar.

Välkomna till Sverige 2019!

#onlyinsweden
#dennyasverigebilden

https://www.rt.com/op-ed/471946-sweden-grenade-attacks-immigration/

bild

17 reaktioner till “Sverige har fallit – låt den döende nationen brinna och rädda resten av Europa

 1. Ja vad ska man säga, jag saknar nästan ord.
  Frågan är om inte Aleppo är närmast att betrakta som ett paradis jämfört med hur utvecklingen utvecklar sig här…

  Visst är det sinnessjukt. De mest sinnessjuka är tyvärr inte bara politiker och media utan även de som röstat för detta! Arma land, arma imbecilla idioter som låter detta fortgå.

  Suck!

  Gillad av 1 person

 2. Det som är mest skrämmande är att det finns människor som säger att Sverige är ett rikt land
  och aldrig varit bättre.
  Att det var värre förr. Vet inte vilken medicin de går på.
  De säger att vi hade fler mord på 80 talet.
  Jag minns bara ett mord i min stad och det pratades om det i tio år.
  Nu är det polisutryckningar 15 -20 gånger på en helg, flera misshandel,
  kniv skadade och skjutningar varje vecka.

  Läste idag i di att kriminella och maffia från utlandet sköter massa insaider jobb
  från våra myndigheter. Så är det när man vill dölja kostnaderna för flyktingströmmar
  och visa sig bra för världen hur bra man är och garanterar flyktingarna jobb.
  Utan att tänka på säkerheten.
  Har aldrig varit i ett annat lands myndigheter där flyktingar är 80 procent av personalen
  och där man inte förstår vad de säger.
  Men i Sverige är det så i AF och Skatteverket. Svt har anställt massa ljudtekniker osv för mångfalden.
  Så bild och ljud och textningen är fruktansvärt dålig. Men anställer myndigheter en flykting får de 16000 i bidrag av staten medan om de anställer en svensk 6000. Vi betalar alltså skatt för att diskrimineras och uteslutas.

  Människor från hela världen kommer hit av olika skäl som flykt från straff i sina länder, krigsförbrytare, våldtäktsmän. Grova kriminella gäng, maffia , terrorister, ekonomiska brottslingar och alla får asyl.
  Hela världen vet att Sverige släpper in 80 procent och att vi garanterar lyxliv till flyktingar.

  Kostnaderna för migrationen är garanterat 70 procent av hela BNP.
  Ska vi räkna brottsligheten. Bidragen. Sjukvården .pensioner. advokat kostnader. Modersmål. Tolkning. Plundringen och importen av illigala.bostäder. påhittade jobb. Skolor. Fritid. Bostäder som bara byggts för flyktingarna.alla kriminella företag inom LLS. InomRut och Rot. Alla låtsas läkare och sjuksköterskor.
  OBS allt är finansierat med skattepengar inget ger några pengar tillbaka.

  Gillad av 1 person

 3. Det er ganske enkelt grufuld læsning! Men Danmark er i samme situation! Vi har nu >Stram Kurs, Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti, som må stå sammen mod de venstreradigale og få ryddet ud og op! Det er ganske enkelt komplet vanvittigt hvad vi udsættes for i Sverige, Danmark, England, Tyskland, Østrig – ja hele Europa!

  Gillad av 1 person

 4. Möjligt att RT kanske styrs från Kreml men RT är ju också långt mer sanningsenlig än den bankirmedia dvs AB, Expressen, DN och givetvis SR/SVT som är regimens kanaler i Sverige.

  Gillad av 1 person

 5. Sweden AB eller Sverige sidan (Svensk myndighet) Säljer Sverige som bidragsland. skaffa sex barn få 12000 kr. Världens längsta barnledighet. Vidare står det att illigala flyktingar får sjukvård och tandvård.
  De beskriver LLS systemen och alla bidrag, det är inte undra på att alla från utlandet kräver och lurar till sig allt.

  När myndigheter beskriver det som bidragen är till hela världens folk. Varför ska vi jobba mer för att finansiera idioter på myndigheter som lockar kriminella hit.

  Att flyktingar och människors mugglare säljer ut våra rättigheter och vår välfärd till kriminella och vidriga människor.
  Utan moral och etik förstod man.

  Men när Svenska myndigheter lockar hit människor för att plundra Svenska folket, så är de vidrigare än kriminella och borde få sparken omedelbart.

  De som är största hotet och lockar hit vidriga och kriminella, är Svenska myndigheter, därför är det deras fel att Sverige brinner och ser ut som ett land i krig.

  Trump är miljoner gånger smartare än de idioter som sitter på svenska myndigheter och säljer Sverige.
  De tror att de ska locka hit högutbildade. Det är bara skrattretande

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s