S säger ja till fortsatt islamisering

I flera år har S gått i bräschen för att godkänna nya moskébyggen och muslimska center runt om i landet oavsett om de har radikal inriktning eller inte och nu kan man lägga ännu ett beslut till handlingarna efter att Dawastiftelsen i Stenhagen i Uppsalaområdet, trots protester och demonstrationer, fått bygglov för att få bygga ett islamiskt center i Stenhagen.

Beslutet klubbades igenom i eftermiddags med 8 röster för och 5 emot.

Ylva Stadell (S), ordförande i nämnnden, säger föga förvånande att hon känner sig trygg i det här beslutet medan Therez Almerfors (M), andre vice ordförande i nämnden, anser att marken kan användas till något helt annat.

Det här är tyvärr ännu ett bevis på hur Socialdemokraterna fortsätter bejaka islamiseringen av landet i en tid när vi behöver sträva mot att bli mer sekulariserade.

Nya rapporter det senaste året har visat att salafismen ökar i Sverige och det är ett hot i sig, vilket vi kan tacka naiva politiker i bland annat S för, som genom åren godkänt många nya moskéer som har radikal islam som rättesnöre.

Visserligen har Dawastiftelsen tagit avstånd från radikalisering, men vi behöver sätta med foten nu och hänvisa våra muslimska invånare till de moskéer och center som redan finns i landet istället för att bejaka ytterligare islamisering.

S vet dessutom numera att en misslyckad integration leder till problem och decennier av kravlöshet samt vurmande för religionsfrihet har skapat såväl ett ökat kvinnoförtryck som en ovilja att smälta in i det svenska samhället, därför är det dags för en helt ny symbolpolitik.

Men man lär sig inte av sina misstag utan fortsätter bara i samma gamla hjulspår utan minsta eftertanke. Det är verkligen inte konstigt att SD är på väg att växa om S när man i praktiken knuffar väljarna i Sverigedemokraternas famn genom att vara så förbenat ryggradslösa. För varje explosion, skottlossning, knivattack, våldtäkt och bilbrand så får SD nya röster och detsamma gäller nog islamiseringen av Sverige.

Så nu kan ännu fler muslimer känna sig som hemma, medan allt fler svenskar känner sig som främlingar i sitt eget land. In šaʾ Allāh!

#onlyinsweden
#vigillarintefegapolitiker

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/klubbat-och-klart-for-kritiserat-center

10 reaktioner till “S säger ja till fortsatt islamisering

 1. If you can’t beat them join them! Skall köra till mosken i Malmö och få en koran att hänga över dörren nu i jul.Spelar det någon roll ifall förtryckarna heter Gustav Vasa eller Muhammed för oss skåningar? Islam är åtminstone hittils oprövat här i Skåneland.Fogdeväldet som går tillbaka till Gustav Vasas tid är så antikt på nåt vis.
  In šaʾ Allāh.

  Gilla

 2. Vi bor ju för h-e i Sverige och inte i mellan östern!!!
  De som önskar mer av islamism kan ju bege sig dit istället för att kräva att vi svenskar skall ställa om oss till islam.
  Vår regering är ett skämt och vi borde utvisa dem till mellan östern så att de får sitt lystmäte av islam!

  Gilla

  1. Islam är ju ärligt talat det enda seriösa alternativet ifall man vill slippa öppen homosexualitet,aborter och feminism.
   #enmuslimdagtingarintemedsinövertygelse
   #förbjudhomosexualitetimomstaten
   In šaʾ Allāh

   Gilla

   1. Man tappar allt hopp nu när sd säger ja till abort och bögadoptioner.Ingen i hela världen respekterar ett folk som tillåts att visa upp sina könsorganen för bland andra barn.Fy fan Jenny.
    #låsindedjävlarna

    Gilla

 3. Håller helt med dig.
  SVT Halland hade idag en syrisk kvinna som fått jobb på en syrisk skola . Där de sagt åt henne att ha heltäckande och inte sminka sig.

  Det värsta är att det var en syrisk skola/förening som får stadsbidrag och en anställd med våra skattepengar.
  För att undervisa koranen.

  Jag garanterar att inget annat land med någon självrespekt skulle finansiera sådana personer och skolor.

  Gillad av 1 person

 4. Så länge som islamisterna inte kommer med egna alternativ i politiken kommer framför allt S att värna om rösterna, då är inget pris för högt. För egen del som själv röstat på S tidigare med två avlidna föräldrar som gjorde lika är jag glad att dom slipper se hur S och Sverige förvandlas från ett föredöme till ett avskräckande exempel. Vid utlandsresor får man köra med Schweiz för att slippa skämmas.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s