Det är Sveriges fel att även Norge får valutaproblem

Sveriges krona är som bekant i botten, men nu börjar även den norska krona att falla. På bara några veckor har den norska kronan försvagats med hela 30 öre mot Euron och enligt en norsk bedömare är det Sveriges allt dystrare ekonomi som är skälet till den norska kronans fall.

Vadå dålig ekonomi? Sveriges går ju som tåget och vår ekonomi är ju urstark enligt Team Maggan/Steffe – dessutom har vi aldrig haft det bättre än nu! 🤪

#denhumanitärastormaktenriderigen

Källa: SvD

7 reaktioner till “Det är Sveriges fel att även Norge får valutaproblem

 1. Sverige sjunker sakta och säkert. Dollarn är snart på 10 kr, några år tillbaks var den under 6 kr. det är en skrämmande utveckling, nästan halva kronans värde borta, men msm talar inte om förfallet av valutan. Hysch hysch råder.

  Gillad av 1 person

 2. Japp. Allt är rasistiska elaka Sveriges fel, även slavhandeln i Amerika. Herrejösses läs på jenny. Oljan har rasat i pris, och Norges bnp tillväxt har varit svag. Hur fan är det vårt fel??

  Gilla

   1. Jag har läst om Norges ekonomi och oljepriset. Jag tycker det är trams att säga att det är vårt fel, det är den tankegång som vänstermarxisterna har. Men vad kan man vänta sig av dig. Inte konstigt min egen konservativa har mångdubbelt fler läsare än din, och jag har t.om citerats av de kända islamkritikerna robert spencer of pamela geller.

    Gilla

   2. Seriöst vad är ditt problem? Igår hackade du på mitt inlägg om SD och påstod felaktigt att jag ljög. Idag kritiserar du mig för att jag citerar ett uttalande i en artikel.

    Varför är du här om din sida är då mycket bättre? Jag tvingar dig inte att läsa. Adjö!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s